Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz
energy4ever
üzenetére
Vegul megtalaltam. Sikerult megoldani, kb 15perc utan. Bar nincsen magyar support, ennek ellenere teljesen erthetoen tudjak irni a dolgokat, meg annak is, aki nem hasznalja mindennapi szinten az angolt.
Visszaallitottak a jelszavam(bar azt tudtam). Utana toroltek a biztonsagi kerdest, nekem kellett megadni, hogy mi legyen az uj kerdes, illetve a hozza tartozo valasz is. Ezt ok allitottak be. Vegul kertek, hogy kapcsoljak be valami biztonsagi cuccost is a fiokomban.
Azt leszamitva, hogy tul nyalasan irta le nekem milyen egyutmukodo voltam, ezt leszamitva igen korrekt a supportjuk.
De meg mindig nem ertem miert pont az en fiokomat piszkalta valaki.

Van 2db ingyenes jatek benne(ami valamikor ingyenes volt, es akkor behuztam gyorsan, de telepitve, es elinditva nemvolt meg sosem), valamint van benne 1db BF4 jatek, amivel kb 30percet jatszottam, es ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest