Hirdetés
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy4ever
addikt
válasz
energy4ever
üzenetére
Vegul megtalaltam. Sikerult megoldani, kb 15perc utan. Bar nincsen magyar support, ennek ellenere teljesen erthetoen tudjak irni a dolgokat, meg annak is, aki nem hasznalja mindennapi szinten az angolt.
Visszaallitottak a jelszavam(bar azt tudtam). Utana toroltek a biztonsagi kerdest, nekem kellett megadni, hogy mi legyen az uj kerdes, illetve a hozza tartozo valasz is. Ezt ok allitottak be. Vegul kertek, hogy kapcsoljak be valami biztonsagi cuccost is a fiokomban.
Azt leszamitva, hogy tul nyalasan irta le nekem milyen egyutmukodo voltam, ezt leszamitva igen korrekt a supportjuk.
De meg mindig nem ertem miert pont az en fiokomat piszkalta valaki.

Van 2db ingyenes jatek benne(ami valamikor ingyenes volt, es akkor behuztam gyorsan, de telepitve, es elinditva nemvolt meg sosem), valamint van benne 1db BF4 jatek, amivel kb 30percet jatszottam, es ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Crimson Desert
- Íme az új Android Auto!
- LG LCD és LED TV-k
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Képregény topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Battlefield 6
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest