- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Mini PC
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
LifeSpirit
tag
Segítség miért nem indul el az Origin?
Sziasztok!
Felraktam az Origin egy darabig jól működött aztán nem tudom hogy miért valamiért időközben elromlott és nem tudtam már megnyitni, próbáltam újratelepítéssel ugyan úgy rossz.A program parancsikonjára kattintva(rendszergazdaként), csak homok óra töltését látom de nem nyílik meg sehol
Annyit tudok hogy közben pár másodpercre a feladatkezelődben megjelenik egy WerFault.exe is(windowsos), aztán eltűnik.Néztem pár youtube-os videót amiben start menüből futtattatják , de az se jó mert ha ráviszem az Originre az egeret a megnyíló fül nálam üres.
itt a videó : https://www.youtube.com/watch?v=jXVwI5D5ussA tűzfal nem blokkolja, a vírusirtó se (próbáltam úgy is hogy mindkettőt teljesen kikapcsoltam)
Windows 8.1 -es OS-em van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs