Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- Gamepad
- Apple asztali gépek
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dejaris
üzenetére
Az előző kommentárod közepe kimaradt, elég fáradt lehettem

"addig el sem indul a jatek, mig nincs ures hely, majd akkor is a hatterben tolt es a legvegen ugrik fel"
Ez tényleg jó dolog, és az erőforrásokkal is takarékosabb lehet.
Igazából a többibe sem tudok (nem is akarok) belekötni, így már értem, miért szeretitek, de nekem az előnyei ellenére is fércmegoldásnak tűnik, és bár nem vagyok szoftvertervező, nagyjából biztosra veszem, hogy játékon belül is lehetne ezekre a funkciókra erőforrás-kímélő megoldást találni.Vagy az is lehet, hogy kiöregedtem már a játszásból 26 évesen, ha nem izgat fel a webes szöszölés egy játék alatt/mellett.. egyre gyakrabban érzem ezt különféle új játékok kapcsán

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 ssd 1 TB
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS kihajtható érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest