Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zoli133
üzenetére
dead space 3
játék közben ha behívnak nem tudok csatlakozni mert nem tudom előhozni a panelt. persze van más módja is a csatlakozásnak de működjön már ha van.
ja meg ha én akarok behívni akkor kiírja hogy engedélyezzem ezt az opciót márpedig engedélyezve van.
nameg alapból már az gyanús volt hogy játék indításnál mikor a játék már tölt be fel szokott ugrani jobb alsó sarokban az origin ablakocska hogy hogyan hívhatom elő az origin opciót de most semmi kis ablak nem ugrik fel.eddig működött rendesen minden. most mióta újra raktam a win7-et ma lett először telepítve a játék és coop-oztam volna de így nem nagyon akart összejönni.
egyébként ha én még nem vagyok játékban és engem hívnak be azt engedi de azt se mfelugró ablakkal hanem a chat ablakban ott egy csatlakozás gomb. de ha már bent vagyok be kell zárnom a játékot mert tálcára rakni sem engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen monitort vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- RAM topik
- Videós, mozgóképes topik
- Olimpia 2024 Párizs
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- DDR4 és DDR5 RAM modulok
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs