Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zoli133
üzenetére
dead space 3
játék közben ha behívnak nem tudok csatlakozni mert nem tudom előhozni a panelt. persze van más módja is a csatlakozásnak de működjön már ha van.
ja meg ha én akarok behívni akkor kiírja hogy engedélyezzem ezt az opciót márpedig engedélyezve van.
nameg alapból már az gyanús volt hogy játék indításnál mikor a játék már tölt be fel szokott ugrani jobb alsó sarokban az origin ablakocska hogy hogyan hívhatom elő az origin opciót de most semmi kis ablak nem ugrik fel.eddig működött rendesen minden. most mióta újra raktam a win7-et ma lett először telepítve a játék és coop-oztam volna de így nem nagyon akart összejönni.
egyébként ha én még nem vagyok játékban és engem hívnak be azt engedi de azt se mfelugró ablakkal hanem a chat ablakban ott egy csatlakozás gomb. de ha már bent vagyok be kell zárnom a játékot mert tálcára rakni sem engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- SSD kibeszélő
- VGA kibeszélő offtopik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest