Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lester75
csendes tag
Üdv!
Talán megmosolyogtató a tudatlanságom,de segítsetek ki,mit rontottam el:
Az Origin alkalmazásán keresztül próbáltam vásárolni.Gondoltam lövöldözöm kicsit,így megvásároltam a BF3 The Ultimate Shortcut Bundle - 29 Eu-s játékot.Szűkös angol tudásomat bevallva nem nagyon értem mit is jelent.A Steam-es múltamból kiindulva vártam,hogy megjelenik a "játékaim" között, vagy a vásárlást igazoló mail-ben kapok termék kódot.A "játékaim"-ban nem jelent meg.Az igazoló mail megjött,de a rendelési számon kívűl csak "Product SKU:xxxxx
Product Name: The Ultimate Shortcut BundleDigital Rights:
No Unlocke Cod Needed "
adatokat kaptam.Most van egy elvileg megvásárolt játékom és csak reménykedem,hogy nem dobozos verziót rendeltem.Halványan sejtettem,hogy a feltüntetett "direct download" letölthető tartalmat jelöl.
Hol rontottam el?

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó! Vector 16 IA 5070 Ti, Ultra9 275HX, 32GB 2029.03 ig garanciás
- Crash Bandicoot 4 It's About Time
- Samsung Z Fold 4 256/12 Silver eladó
- Eladó HP ProLiant Microserver Gen8 16 Gb RAM Xeon E3-1265L v2
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest