- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lester75
csendes tag
Üdv!
Talán megmosolyogtató a tudatlanságom,de segítsetek ki,mit rontottam el:
Az Origin alkalmazásán keresztül próbáltam vásárolni.Gondoltam lövöldözöm kicsit,így megvásároltam a BF3 The Ultimate Shortcut Bundle - 29 Eu-s játékot.Szűkös angol tudásomat bevallva nem nagyon értem mit is jelent.A Steam-es múltamból kiindulva vártam,hogy megjelenik a "játékaim" között, vagy a vásárlást igazoló mail-ben kapok termék kódot.A "játékaim"-ban nem jelent meg.Az igazoló mail megjött,de a rendelési számon kívűl csak "Product SKU:xxxxx
Product Name: The Ultimate Shortcut BundleDigital Rights:
No Unlocke Cod Needed "
adatokat kaptam.Most van egy elvileg megvásárolt játékom és csak reménykedem,hogy nem dobozos verziót rendeltem.Halványan sejtettem,hogy a feltüntetett "direct download" letölthető tartalmat jelöl.
Hol rontottam el?

Új hozzászólás Aktív témák
- Issey Miyake Nuit D'Issey
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest