Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
vackor87
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő lenne: feltelepítem az Origin-t és amikor belépek offline módban van. Net természetesen van, de mindig az alábbi hibaüzenet fogad: "kapcsolódás sikertelen. Kérlek ellenőrizd az internetkapcsolatodat illetve ha a probléma továbbra is fennáll, próbálkozz újra később."
Sok fórumot végigolvastam már és az alábbi dolgokkal próbálkoztam: tűzfal kikapcsol, vírusirtó kikapcsol, minden futó programot leállítottam Origin telepítés közbe, többször újratettem, sőt valahol olvastam hogy Win7 alatt valamit be kell írni a parancssorba, na azt is kipróbáltam, Origin honlapján olvastam hogy portokat kell neki nyitni na az sem és semmi sem segített.
Ha valakinek lenne valamilyen ötlete vagy véleménye akkor azt szívesen meghallgatom mert én már teljesen tanácstalan vagyok.
Üdv
Vackor
Ui: előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Szinte Új RAZER BLACKWIDOW V3 MINI HYPERSPEED (YELLOW SWITCH) Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Eladó Konfig I5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD 512GB HDD RTX3070 8GB!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest