Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
vackor87
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő lenne: feltelepítem az Origin-t és amikor belépek offline módban van. Net természetesen van, de mindig az alábbi hibaüzenet fogad: "kapcsolódás sikertelen. Kérlek ellenőrizd az internetkapcsolatodat illetve ha a probléma továbbra is fennáll, próbálkozz újra később."
Sok fórumot végigolvastam már és az alábbi dolgokkal próbálkoztam: tűzfal kikapcsol, vírusirtó kikapcsol, minden futó programot leállítottam Origin telepítés közbe, többször újratettem, sőt valahol olvastam hogy Win7 alatt valamit be kell írni a parancssorba, na azt is kipróbáltam, Origin honlapján olvastam hogy portokat kell neki nyitni na az sem és semmi sem segített.
Ha valakinek lenne valamilyen ötlete vagy véleménye akkor azt szívesen meghallgatom mert én már teljesen tanácstalan vagyok.
Üdv
Vackor
Ui: előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Eredeti játékok OFF topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest