- Milyen egeret válasszak?
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Epson nyomtatók
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
vackor87
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő lenne: feltelepítem az Origin-t és amikor belépek offline módban van. Net természetesen van, de mindig az alábbi hibaüzenet fogad: "kapcsolódás sikertelen. Kérlek ellenőrizd az internetkapcsolatodat illetve ha a probléma továbbra is fennáll, próbálkozz újra később."
Sok fórumot végigolvastam már és az alábbi dolgokkal próbálkoztam: tűzfal kikapcsol, vírusirtó kikapcsol, minden futó programot leállítottam Origin telepítés közbe, többször újratettem, sőt valahol olvastam hogy Win7 alatt valamit be kell írni a parancssorba, na azt is kipróbáltam, Origin honlapján olvastam hogy portokat kell neki nyitni na az sem és semmi sem segített.
Ha valakinek lenne valamilyen ötlete vagy véleménye akkor azt szívesen meghallgatom mert én már teljesen tanácstalan vagyok.
Üdv
Vackor
Ui: előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- HTC One M8 801n 32GB retró!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest