Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
XaraX
addikt
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Szerintem pont egy ilyen full hülye supportosba futottam most bele, aki az emailre válaszolt. Pozitívumként fel lehet hozni, hogy a kései / hétvégi időpont ellenére is viszonylag gyorsan pörögtek a válaszok, aztán ebben ki is merül a dolog. Először közölte, hogy egy másik accounton van a key aktiválva és lépjek be arra, ha játszani akarok.
Aztán amikor felfogta, hogy pont ez a baj, akkor egyből a bolthoz akart küldeni; amikor pedig mondtam neki, hogy a bolt az EA supporthoz küldött, akkor közölte, hogy lépjek kapcsolatba a garanciákkal foglalkozó ügyosztállyal, ahol vásárolhatok magamnak egy új kulcsot. Arra a kérdésre, hogy miért kéne új kulcsot vennem, amikor nem én hibáztam, az volt a válasza, hogy olcsóbban megkapom, mintha egy új játékot vennék. ^^ Aztán ennyiben is maradtunk, még váltottunk vagy két üzenetet de már csak ezt hajtogatta. Holnap megpróbálom a boltban elintézni a dolgot, aztán ha nem sikerül, akkor maradnak az újabb körök. Mindenesetre kiábrándító ez az egész dolog, ennél valahogy többet vártam az EA-től minden téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bestbuy játékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Aztán amikor felfogta, hogy pont ez a baj, akkor egyből a bolthoz akart küldeni; amikor pedig mondtam neki, hogy a bolt az EA supporthoz küldött, akkor közölte, hogy lépjek kapcsolatba a garanciákkal foglalkozó ügyosztállyal, ahol vásárolhatok magamnak egy új kulcsot. Arra a kérdésre, hogy miért kéne új kulcsot vennem, amikor nem én hibáztam, az volt a válasza, hogy olcsóbban megkapom, mintha egy új játékot vennék. ^^ Aztán ennyiben is maradtunk, még váltottunk vagy két üzenetet de már csak ezt hajtogatta. Holnap megpróbálom a boltban elintézni a dolgot, aztán ha nem sikerül, akkor maradnak az újabb körök. Mindenesetre kiábrándító ez az egész dolog, ennél valahogy többet vártam az EA-től minden téren.