Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Agyzuzo

addikt

válasz csaba951 #1509 üzenetére

Bizony erőltetni kell, vannak ilyen full hülye supportosok akik nem tudom minek vannak tartva... Kedvencem: ollie linkelte még korábban a Mass Effect Bring down the Sky DLC letöltéséhez az oldalt, ahol van egy link ami már nem él (pont a kulcsgeneráló oldalé), tehát a support nélkül nem lehet kulcsot szerezni. Erre írtam a supportnak, belinkeltem az oldalt, leírtam hogy ezt követve sajnos nem tudtam kulcsot szerezni, mert az oldal már nem létezik, és linkeltem egy bioware fórum topic-ot ahol egy admin ezt le is írta. Erre visszakaptam válaszként ugyanazt a k*rva linket amit előtte én magam írtam be a levélbe, mellé bemásolva ugyanazokat a lépéseket... Erre visszaírtam hogy ember, te olvasod is azt, amit írok vagy csak visszanyomsz valamit? Na erre végre írt egy tök más supportos hogy bocsi és küldte a kulcsot... :D

Szóval próbálkozni kell, de azért nem olyan vészes a helyzet, mert legrosszabb esetben eddig harmadszori megkeresésre mindig sikerült megoldást találni a problémámra.

Új hozzászólás Aktív témák