-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
McImy
csendes tag
Félig-meddig válaszolok is magamnak!
A tegnapi telepítések után az OMV ip címét statikusba állítottam, felparamétereztem 192.168.1.127-ről 192.168.1.202-re.
Aztán vagy néztem még vagy nem, már nem emlékszem rá.
Ma elindítottam és nem látta (mint utólag kiderült) a telepíthető bővítményeket és a frissítéseket sem. Posztom megírása után visszaállítottam DHCP-re az OMV címét. Ismét a 127-végűt vette fel és megjelentek a frissítések és a bővítmények is. Már telepítettem is a kérdéses openmediavault-compose-t sikeresen.Kérdésem változik! Miért "nem eszi" meg a 202-es címet? Route-eren semmit nem állítottam, így elméletileg mindegy kéne legyen, hogy épp melyik címet veszi fel. ---gondolom?!
McImy
-
sztanozs
veterán
Igen, DNS nélkül nem fog menni.
Megadhatod a routert (192.168.1.1 nálad, ami valószínűleg a szolgáltató DNS-re továbbítja a kéréseket), a google dns-t (8.8.4.4, 8.8.8.8), vagy a Clodflare-t pl (1.1.1.1).[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Vizsgálják, hogy miért volt globális leállás az ASML-nél
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mesterséges intelligencia topik
- Háztartási gépek
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest