-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ramius
őstag
Köszönöm a válaszokat, Isten fizesse meg!
-
Ramius
őstag
Üdv. Valaki mondja már meg nekem, hogy a G astrának az első ajtóiban mekkora a hangszórók átmérője? Köszke.
-
Ramius
őstag
válasz
csaresz002 #13278 üzenetére
Hát ha már itthon nem tudtam megoldani..
-
Ramius
őstag
válasz
csaresz002 #13276 üzenetére
A kocsi céges, szóval én nem fogok rá költeni. Majd ha megy nagyszervízbe akkor beállíttatom.
-
Ramius
őstag
válasz
csaresz002 #13273 üzenetére
Két éves a kocsi, szerintem én vagyok az első aki tekergette. Ettől függetlenül nem lennék meglepődve ha szét lenne menve...
-
Ramius
őstag
válasz
csaresz002 #13271 üzenetére
Akkor merre tekerjem és mennyit?
Falnál álltam egyébként. -
Ramius
őstag
Üdv. Tudja valaki, hogy C combonál hogyan lehet manuálisan állítani a fényszórókat? Kicsit össze-vissza világítanak. Találtam a lámpatest tetején egy kis fehér műanyag csavart egy fogaskerékkel, azt elkezdtem vadul tekerni, de semmi változást nem láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged