- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
Nekem is gondom akadt sajnos
A tablet csak a logóig jut el, tovább nem. Volt, amikor azt is kiírta, hogy adjak meg jelszót a titkosított adattároló feloldásához, de mivel azt olvastam, hogy esetleg bekattant a nullára merüléstől, úgy gondoltam, újra flashelem 5,58-asra.A scriptet többször is lefuttattam, de egy helyen errort írt ki: az oem partíció esetében. Amúgy a scrip végig ment, azt írta, minden rendben, de a tablet akkor sem bootol fel. Az indító menü működik, de amikor a partíciók törlését választottam a recovery módban, akkor is csomó hibát írt ki az E:\ meghajtós cache partícióra.
Szóval eljutottam a Phone Flash Toolba, ahol 11%-nál megáll, amikor a tablet újraindul, még az eredeti romot sem hajlandó flashelni. Win10 64 biten vagyok, driverek feltéve (Samsung és Intel is), de nem tudok továbblépni.Mit lehet még próbálni, hogy a tablet rendesen elinduljon? SD kártyát nem tudok beletenni, az aljzat nem jó.
Ezt írta ki a Phone Flash Tool a gyári romnál:
WARNING: Port 1/2: Failed to execute ""C:/Program Files (x86)/Intel/Phone Flash Tool/fastboot.exe" -s CLVC75A2C2E oem partition /tmp/partition.tbl":
...
FAILED (remote: GPT command failed
)
finished. total time: 0.627s
01/15/18 23:54:47.644 WARNING: Port 1/2: Retry to execute fastboot -s CLVC75A2C2E oem partition /tmp/partition.tbl
01/15/18 23:54:48.316 WARNING: Port 1/2: Failed to execute ""C:/Program Files (x86)/Intel/Phone Flash Tool/fastboot.exe" -s CLVC75A2C2E oem partition /tmp/partition.tbl":
...
FAILED (remote: GPT command failed
)
finished. total time: 0.628s
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray Apple garancia asztroszürke tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest