- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Objektívek topikja
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3044 üzenetére
Látod nem olvasod el rendesen amit írtam .Az írásomban tettem különbséget kétszer is , de úgy látszik elsiklottál felette.
És én is elárulok neked egy nagy titkot, amit te biztosan nem tudsz , de én igen , és nem feltételezésekre alapozom , azt amit leírok mint te.
Ezen tablet alaplapján egy árva kuma FM tuner nem található , de még az sem , amit te olyan nagy kegyesen voltál szíves elárulni , azt a nagy titkot.
Szerintem be kellene fejezned ezt a virtuális tablet kioktatásnak tűnő zagyvaságodat.Mert bizony nálam itt a tablet nálad nincs én letudom ellenőrizni te nem.Nem probléma az neked , hogy hülyét csinálsz magadból ???
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest