Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem egyéb elírásokba kötök bele, konkrétan a tera-terra szó koncepciózus összekeverésére ugrom. Allergiás vagyok rá. A terra latin szó, földet jelent. A tera görög szó, és szörnyet jelent, valamint SI prefixum. Egy betű kihagyása gépelés közben lehet elütés, de plusz egy betű indokolatlan betoldása az már fogalmi zavar.
Az meg, hogy vki mobilról hibásan gépel: én is mobilról írok. Ha elírok vmit, visszamegyek, javítom, ezzel megtisztelem azokat, akik az írásomat olvassák. Ezért van szinte minden hozzászólásom alatt, hogy "szerkesztve".
Tudom, bennem van a hiba.
Na befejezem az offolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest