-
PROHARDVER!
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
abcug73
csendes tag
Tegnap este egy picit molyoltam a cuccal, és leszámítva a 'sleepes' problémát és azt a fél órát mire rájöttem, hogy törölhető
, sikeresen megoldottam a feladatot.
THANK YOU VERY MUCH GUYZ!
Szépen megy, gyerek boldog lehet, most már nem kell 3 angry birds-önként cserélni a játékait
! Elvileg neki vettem ( meg magamnak tanulni fejleszteni androidra, ha már nem elég VDB-t )
( 15k akció, akciójában
, de 2gb-al pillanatok alatt kifutottunk a helyből...
Bónusz: Win7pro64-en nekem is gondom akadt az adb driverrel, csak ügye a mafla egyfolytában azt írta, hogy mtp drivert adjak neki, mert az hiányzik.
Végül is az univerzális driver fel és eszköz törlése, újra felismerés vezetett célra. Ha csak simán driver-frissítést nyomtam az nem volt neki jó
Ja, és bocs, én is telepakoltam, mire eszembe jutott, hogy képet csináljak
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest