Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Heló! Jah, Sokat nem veszíthetek vele, de azon töprengek, hogy valahogy kimenteném a kernel fájlt a tabletem droidjából és összefűzném a 8.0ás droiddal, azért az már faszántosabb, Most tesztelem hogy mennyi bír az akksi így android alatt, a tegnapi teljes töltés után, ő azt írja hogy kb 6 óra használati idő van hátra, eddig ment kb 2 órát gond nélkül. kikapcsolt kijelző módban is megy a droid, míg a win alatt nem ment. Azon töprengek, hogy hogyan lehetne a teljes, tárhelyet hozzáadni a droidhoz, mert a 64gbból 15öt lát, hgoy hol a töbi? passz, mert pedig az is ext4en volt. A netról letöltött win nem töltödik be a tabon, elindul a kis karikam majd újra indul a tab, van egy érzésem hogy a shelles? vagy fastbootos?! droidos telepítője, telepítés közben valamit babrát a biossal.. De szerintem marad a droid rajta, sokkal gyorsabb. Nincsenek alatta háttérben futó alkalmazások, legalábbis annyi nincs, mint win alatt, "ott megnéztem és rengeteg volt" Persze hogy szaggatott.
Veszek a géphez majd új akksit, és kijelzőt, "későbbre" Nyári kiránduláskor jó lesz ez.
Meg akarok venni majd egy töltő képes usb hubot, is. Én minden tabra droidot tennék, mások írják hogy fost nem ér, de persze, mert nem tudják hogy mennyi szar program fut mögötte, stb.
Vidit délután megcsinálom, és küldöm. Kíváncsi leszek hogy meddig bírja így, elvileg dupla 3,7V akksi van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRZUHANÁS - Eladó Apple iPad Pro 11" (2021 - M1) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vidit délután megcsinálom, és küldöm. Kíváncsi leszek hogy meddig bírja így, elvileg dupla 3,7V akksi van benne.