Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Talán megtaláltam a megfelelő fórumot. Van egy onda v919 air ch tabletem, amire androidot szeretnék fel telepíteni, csak a menetét nem tudom. A pendrive os telepítést értem, de hiába, mert lehet hogy bebootol róla az android és akár telepíthetem is, de eggyik sem lát wifit, mintha nem ismerné fel a wifit az android. Azóta a biost is felfrissítettem rajta már mint a táblagépen, így már dualbootos lett a gép, és a biosa minden beállítást enged. Amit az elején nem engedett. A windows10 teljes értékű minden megy rajta. Csak android alatt nem, hiába telepítek rá akárhány verziós androidot, pendriveon keresztül, nincs wifi. Vagy rosszúl közelítem meg a dolgot, és máshogy kellene feltelepítenem rá? flesselni kellene vagy hogy? jobban szeretem az androidot már, és jobban is menne a tabletem vele. csak a telepítés menetét nem értem, van minden féle kábelem ami csak kel, pendriveos telepítés okés, de hiába ha hiányos az egész. Pedig minden oké lenne. A választ előre is köszönöm! Marci
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Micro Four Thirds
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest