Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
fokukac #60993 üzenetére
Aha. For the record, nyugatról jött, végigkövettük az időjárást. Abba kötöttél bele amúgy, hogy eredetileg azt mondtam, ahhoz képest, amire számítasz, számolj még rosszabb helyzettel. Erre jöttél te a (fő)kukackoskodással, miközben még a nicknevemet sem tudod helyesen leírni.
Segítek, ha nem volt egyértelmű: Varasdot azért említettem, mert kiemeltem példának az útvonalunkról (gy. k.: ott volt a "pl." szócska). Lehet, hogy kedden is esett, amikor jöttél, de szerdán fél Horvátországban nyugis, napos, derűs idő volt aznap estig, aztán jött a tegnap még biztosan tartó, majdhogynem megszakítás nélküli esőzés. Ennek köszönhetően konkrétan a Mura (meg igazából az összes folyó, amit láttunk), elég csúnyán kilépett a medréből, meg hatalmas területeken áll a méteres belvíz. Nem tudom, lentebb mennyire fogja befolyásolni az utakat, az autópálya itt végül is elég védett volt, de pl. baleset volt az esőzés miatt rajta, ami miatt egy órára behalt a forgalom rendesen.
De legközelebb figyelmeztessen ilyesmire téged a radai rosseb, hiszen úgyis jobban akarod tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest