Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Ha kikészít a hely inkább keress másikat, a magas fizetés nem biztos hogy ér annyit, hogy tönkremenj idegileg. Az is lehet, hogy túl nagy ugrás volt, túl sok az ismeretlen új dolog, amit hirtelen meg kéne tanulni, vagyis már tudni kéne, de lehet csak nagyon megijedtél valamitől. Fejlődni is kell értem én, de az ütem nem mindegy, az előző munkahely meg a mostani közöttit keresgélj ha van rá energiád.

-
kraftxld
félisten
Tudom könnyű mondani, de egyszerűen nem kell parázni. Csak magadat idegeled/hergeled vele, ha meg gáz van a nyelvvel úgyis utána kérdeznek és megkérnek, hogy mondd el mégegyszer.
Velem is volt ilyen a legelején pár hétig, de azóta már elég nyugisan veszem a dolgokat. Jó, néha azért van bennem para, mert van pár meló amikor ha rossz helyre kattintanék másnap már lehet újságcikk lenne belőle
Csak lazán profi módon kell intézni a dolgokat és ennyi. -
Kívánom, hogy jöjjön el az az idő, amikor ez az egész globális gazdasági lufi a valótlan pénzekkel együtt, amiknek már rég nincsen anyagi fedezete, omoljon össze, és az erősebb "kutya" élje túl a lázadásokat, forradalmakat, háborúkat és egyéb szokásos végzetes rendszerhiba jelenségeket.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest