- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
kinyitottam az ablakot szellőztetni, de be is csuktam, mert olyan kint a levegő, mintha egy kéményben állnék ami alatt ég a tűz. éljen a fatüzelés szezonja
-
fokukac
nagyúr
válasz
szőröscica #62290 üzenetére
ping-pong-ozni jó lesz.
-
Mister_X
nagyúr
Én meg most cseréltem le a Lumia 625-öt. Kevés volt sokszor a RAM, a kijelző napfényben olvashatatlan, a felbomtás alacsony, meg ilyenek. Meg szaracsempe. Az utód jobb.
-
szőröscica
addikt
válasz
Viszlát #62292 üzenetére
Az elég baj. Öltönyös rabszolga vagyok én is, zsebben elférő eszköz kell majd egyszer a HTC 8X-em utódjaként. Egyelőre nem akarom lecserélni, de elég sokat utazom, és jó lenne, ha tudna szinkronizálni rendesen Kindle accounttal. Sajnos ez Windows Phone-on nem megoldható.
-
Viszlát
addikt
válasz
Egyik kollégám kiöntötte gipszből a hivatalos méretek alapján és csak az én zakózsebemben fért el, egyikőnk nadrágzsebe sem volt elég nagy, vagy keskeny volt, vagy kilógott a vége. Úgy tűnik, ez a szegmens is egyre jobban a nőkre koncentrál.
-
Garada
őstag
válasz
Hát bizony egy jól összerakott eszköz lesz!
-
szőröscica
addikt
Hmmmm, ez a Nexus 6 egész szimpatikus eszköznek tűnik.
-
e=mc²
őstag
válasz
concret_hp #62287 üzenetére
Lehet, a kek szinu doboz, ami 2.999,- es ha jol tudom 5 evig jo. Bar nezd meg a cimket rajta, mert ha van frissebb, akkor ertelemszeruen az tovabb lesz ervenyes.
-
Garada
őstag
válasz
concret_hp #62287 üzenetére
Én sok helyen láttam már autós részlegen, az említett üzletben nem jártam de lehetséges, hogy ott is kapható.
-
concret_hp
addikt
elsősegély dobozt lehet venni teszkóban?
-
fokukac
nagyúr
Integra!
Megint csökken a benzin ára 9 Ft-tal.
[link]
Bírod még követni?Lassan kijön már egy ebéd is a spórolt zséból
-
-
parandroid
félisten
Pont ilyesmit keresgélek én is, a régi Creative-om szépen szól ugyan, de a szivacs el van öregedve rajta és elég kényelmetlen már (nyomja a fülem). Én ezzel a Tt-vel szemezek, de még nem szántam rá magam: TT ESPORTS Headset Shock White Gaming. De a Genius sem tűnik így képeken rossznak, amit linkeltél.
Szerk.: A gondom pont az, hogy jó lenne kipróbálgatni őket, hogy melyik mennyire kényelmes, esetleg túlságosan melegít-e, de sajna ezek pont mind hosszabb távon derülnének ki, pedig legalább olyan fontos, mint hogy milyen hangja van, vagy hogy milyen a mikrofon.
p
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
venember83 #62271 üzenetére
Általános iskolás gyerek mondja, elnézhető
-
fokukac
nagyúr
Bandusnak :-)
-
gmx9
aktív tag
Üdv! Hátha itt tudtok segíteni. Headset-et keresnék 5-6 ezer forintig bezárólag, a lehető legjobb hangminőséggel. Skype-hoz, TS-hez, játék közbeni kommunikációhoz, azaz beszélgetéshez kellene a mikrofon része, ezért ez nálam fontosabb szempont, minthogy milyen ilyen-olyan basszusban hallok valamit.
Olvasgattam párról, de ha találtam is velük mikrofon tesztet, nem annyira jött be a végeredmény (búgott, szemcsés vagy halk volt, nem tetszett a hangzás). Külön hangkártyát meg nem akarok venni emiatt. Szóval:
Sharkoon Rush (hallok recsegést magasabb hangoknál beszéd közben, ami nem igazán jön be...igaz tisztának tiszta, külső zajok nem szűrődnek be)
Ozone Attack Snow (nem is tudom, érdekes...nem annyira jön be)
Sennheiser HD202 (nem találtam hangtesztet...még összehasonlító videó is volt más fülessel, de a világért se próbálnák ki a mikrofont...)Olcsóbb, de ajánlják:
A4-Tech HS 50 (nem találtam hangtesztet, csak idióta unboxingokat)
Zalman ZM-HPS200 (erről találtam, nem tűnt rossznak)Kimegy a keretből:
Genius Lychas HS-G550 (egy hangtesztet találtam, nagyon halk volt - mondjuk ez lehet a használó hibája is - plusz az sz betűknél hallatszik az a szokásos idegesítő hang, mintha beleszuszognál a mikrofonba)
Ilyen árért persze nem várok csodát, és bár nagyon komoly dolgokra nem lesz használva, de a lehetőségekhez mérten a legtisztább hangot akarom kifelé adni. Tud valaki ajánlani párat? Akár olyat, amit használ és megvan vele elégedve, vagy a fentiek közül ha ismeri valamelyiket.
-
Viszlát
addikt
válasz
bandus #62254 üzenetére
Én azt mondom neked, hogy butaság mindenféle tevékenységgel megpróbálni elűzni ezt az állapotot. Meg kell élni a rosszat is, nem csak a jót, különben csak becsapod magad, aztán majd egyszer ezek visszaütnek. Előbb-utóbb úgyis szembe kell majd valamilyen formában nézni a helyzettel, teljesen felesleges halogatni. Legyél csak depis, a pszichomókust felejtsd el, inkább sírj egy barátnak, ezerszer többet ér. Nézzél ultranyál szakítós filmeket, hallgass Celine Diont, tökmindegy, de ne próbáld meg elfojtani magadban amit érzel.
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #62259 üzenetére
Sörre frontin???
ne kábítsd már magad...
A frontin önmagában is méreg, egy kábszer, szerintem egy normális fiatalembernek nem kéne ilyet szedni. Nekem egyszer adtak olyat (alkohol nélkül), 18 órán át feküdtem öntudatlanul.
Nem ajánlom.Jobbulást. Sportolj, és változtass a napi rutinodon, kerüld azokat a dolgokat/helyeket, amik rá emlékeztetnek. Próbálj teljes életet élni, foglald le magad. Ehhez amúgy nem kell inni.
-
válasz
kraftxld #62263 üzenetére
hát, azért az állami cégekhez még nem feltétlenül ért el ez az újító szellem
de meglátjuk mi lesz. elég hullámzó a hangulatom. egész nap nagyon szarul voltam, most meg inkább tettrekésznek érzem magam
meglátjuk januárban hogyan alakulnak a kilátásaim a cégnél, ha nem úgy, ahogy szeretném akkor szerintem bevállalok egy jó kis fizikai, beüzemelős melót, worldwide. sok ismerősöm csinálja, egész jó helyekre is eljutnak (pl. thaiföld, fúrótornyok), meg persze kevésbé jókra is (pl. románia
), és ezért még nagyon sokat is keresnek.
ez a videó megvan amúgy?
Legyen TÁNC!
-
válasz
Tothgera30 #62258 üzenetére
> Kis mértékben talán oldja a feszültséget, de azután?
Nincs ezzel semmi gond.
> lejársz edzeni, tanulsz, célokat tűzöl ki
Kinek ez, kinek az. Ugysincs recept, idovel meg ugyis elmulik. Itt a forumon egeszen biztosan nem fogunk tudni tuti tippeket adni arra, hogy mi fog segiteni.
-
válasz
Tothgera30 #62258 üzenetére
mondjuk én mindig is nagyon lelkizős voltam ilyen téren, pl.: [link], ez még a második gimis szerelmem miatt volt. előtte pedig jártam 3 hetet egy lánnyal, és amikor szakított velem, utána még hónapokig szarul voltam...
na de mindegy, van sok személyes célom is, most ezekért fogok tenni és küzdeni, aztán ha ebben is sikerül megtalálni a boldogságot, az csak jó. én sem éreztem már magam szerelmesnek, de ettől még ő remek ember, jól meglettünk volna, ha többet teszünk a kapcsolatunkért. az is lehet, hogy most csak pánikolok, hogy nem fogok már ilyen nőt találni, pedig biztosan van.
namindegy, legurítom a maradék sört, bedobok egy frontint, hogy alvás is legyen, mert igaz csak 3 napos a hét, de kivételesen marha sok munkám van.
-
válasz
bandus #62254 üzenetére
Nah, ez így orbitális hülyeség. Mert alkoholt iszol attól elmúlik minden baj? Kis mértékben talán oldja a feszültséget, de azután? Lelkizel! Újra és újra. (Bocs, hogy leb@szlak, de ez így fog csak működni) Tehát nincs olyan, hogy mindenkinél ugyan annyi idő, se aranyszabály, sem középút. Anno 1 éves kapcsolat után 2 évig voltam k@kául (pl.: egyik haverom szakítása után megtanult Norvégul). Ilyenkor legjobb ha lejársz edzeni, tanulsz, célokat tűzöl ki, és lazulás közben ismerkedsz valahol (bárhol), hasznossá teszed magad, mivel ha belegondolsz nem vagy sem sérült (se értelmi, sem testi), előtted a világ. Csajokkal meg lazán kell ismerkedni, de idővel az is lesz.
-
nincsen valami tapasztalati arányszám?
egy hév hány hónap szívást jelent a kapcsolat vége után?
az elmúlt két hétben kb. minden nap voltam valahol, bulizni, sörözni, fröccsözni, nem is tudom volt-e olyan nap, hogy ne ittam volna alkoholt. de nem nagyon lett ettől sem jobb. nagyon lelkis vagyok ilyen téren, lehet keresek egy pszichológust is, vagy valami.
-
hát urak, nem sokat javult a lelkiállapotom az elmúlt két hétben :/ nagyon remélem, hogy nem fog ez már sokáig tartani.
-
parandroid
félisten
válasz
föccer #62248 üzenetére
Nyugat-EU-ban ez nem pálya, élből büntetik, drága mulatság lesz ez a tulajnak... Ha nem lenne rendszám, akkor is esélyes, hogy megtalálták volna, ha megvan a körülbelüli típus, a környékbeli első néhyány térfigyelőn fennakad (lakóautó különösen, ha mondjuk egy gyakori, jelöletlen népautó, akkor talán megússza), vagy találnak egy szemtanút, és mindenképpen bünti lesz a vége, minimális az esély meglógni, míg ha hagy egy cetlit, akkor a biztosító elintéz mindent, vagy a tulajok maguk között megegyeznek.
p
-
föccer
nagyúr
válasz
Viszlát #62246 üzenetére
Az, hogya megvan a redndszám, még nem biztos, hogy nyerő. Simán azt mondja a tulajdonos, hogy ez közeli hozzátartozója vezette az autót, akire nem köteles terhelő vallomást tenni, így ismeretlen tettes ellen nem tudnak eljárni. Ha cascód van, akkor fizetni fognak, legalábbis önrész feletti részre.
üdv, föccer
-
Lortech
addikt
válasz
Integra #62236 üzenetére
Majdnem ugyanígy jártam, de az Újbuda centerben nagy nehezen találtam végül. Nem a sima Kronenbourg mellett volt, hanem a prémium sörök / búzák között kissé eldugva. Finom, tényleg veszettül csúszik, mintha üdítőital volna. 33cl 349, egész jutányos. A Weihenstephaner búzát nem cserélem le rá
, de tényező lesz mostantól a sörfogyasztásomban. Nyári kánikulában nagyon is el tudom képzelni.
-
Viszlát
addikt
válasz
föccer #62243 üzenetére
Gondoltam ra en is, de tul alacsonyan van. Mar csak otthon vettem eszre, de most visszamentem az uzlethez es ok beszoltak a rendorsegre, megtalaltuk a felvetelen az esetet, egy lakoauto volt, valoszinuleg a bicikli tarto csinalhatta ezt. Rendszam is van, ugyhogy megszopta.
-
Joker88
őstag
Vajon nálunk is be lehetne vezetni ?
-
Viszlát
addikt
Na vazz, amig en bort vadasztam, addig valakinek ezt sikerult osszehozni, el nem tudom kepzelni hogyan es mivel... Beszaras, szabalyosan lyuk lett a lokhariton. Persze cetli nincs, essen le a korme az ilyennek.
-
Integra
titán
válasz
EQMontoya #62237 üzenetére
nem, nem és nem...
hidd el, hogy kevés. 6 éve járok naponta ilyen autóval és kevés a 200 ló, pedig könnyű autó az inti a maga 1130 kg-jával, iszonyat vadul tud menni az extrém rövid áttélel miatt, de nagyon kellene még 100 ló.. csak fwd-be sok érdelme nincsen, lsd-vel sem.. és nincsen elektronikám, csak abs és ebd.
inti ezért marad gyári, viszont mitsuba meg nagyon remélem, hogy jövő nyáron végre tudom hozni az angoloktól az evo8/evo9 gyári fq360 vagy fq400 motort (a kisebb szervíz igény miatt valszeg a 360-ast inkább) elektronikástul, váltóval és teljes fékrendszerrel csonkálványostul, felnistül (+ egy pár atr ülés). telejsítményből sosem elég, nem tudok mást mondani
mitsunak egy baja van igazából, a csapnivaló váltói,
az mx5-ből sem véletlen építenek kisebb műhelyek 200 lovas turbós dolgokat. ahogy a subaru új 2 literes blokkjából is 300-450 lovas darabok rohangálnak. ráadásul az az új boxer végre újra 2 literes, nem 2.5-es, óriási tuning potenciállal. az a turbo szett, amivel a régi 2.5-es blokk 350 környékére volt húzható üzembiztosan, az az új blokk esetén 450-nél áll meg, jótállásal. na az őrület, hogy mit mehet közép tartományban
egyáltalán nem osztom ezt a mai trendet, amit a gyártók is igyekeznek ránk erőltetni meg a totálkáros arcok. ezt már stuck papa is megmondta sok-sok évejó autó, és minél nagyobb teljesítmény, aszfaltra rendesen leadva, ez az, ami számít. meg a jó sofőr. és ez az út járható az utcai autoknál csak, mert a súlycsökkentés nem működik egy bizonyos szintnél tovább a kötelező biztonsági előírások és a mindennapos használhatóság miatt.
-
EQMontoya
veterán
válasz
concret_hp #62213 üzenetére
És egyben válaszolva Integra hosszabb okfejtésére is.
Nekem egy autó rólam szól. Arról, hogy én hogy érzem magam benne, hogy jól esik vele közlekedni, csapatni, stb. Ebből egy a pályanap, de lehet akár a visegdrági szerpentin is, vagy egy békés hazacsorgás melóból a budai alsón hétköznap este. A vezetés élménye.
Épp ezért nem örülök annak, amikor vezetési élményre kihegyezett autóból lesz egyre inkább sunnyboy autó.
Mert egyenesben 100ra gyorsulni a PDK valóban verhetetlen, de erre tök felesleges Porschét venni.
És épp ezért nem értek egyet azzal sem, hogy kevés az MX-5-be (pl. 2.0 NC, de az ND azért picit erősebb lesz) vagy a GT86-ba kevés a ló. Ha jól akarod magad érezni vele, akkor szerintem elég. Ha letolni a nem szimpatikus kopasz fekete ex-prémium tulajdonost az autópályán, akkor persze kevés. Ez esetben viszont szerintem nem arra használod, amire való.
Mert egy elményautóban én váltani szeretnék. Meg esetleg olykor keresztbe menni. És nem arra vagyok kiváncsi, hogy mit tud helyettem az elektronika, hanem hogy minden fogam látszik-e a vigyorgásnál, mikor kiszállok. -
Viszlát
addikt
válasz
szőröscica #62228 üzenetére
Ha nem varos meg ilyesmi, akkor a Schneeberg se szar hely, jo idoben persze.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Hát, pl. a burgenlandi várakat, kastélyokat, Fertő-tavat, stb.
-
válasz
Ooo, semmit?
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Győr 200km-es körzetében mit érdemes megnézni Ausztriából, ami nem Bécs és nem Graz?
-
fokukac
nagyúr
száraz bornak nedves partján
döglött marha kuruttyol. -
Integra
titán
blum-ot tudom javasolni
sauska is jó, de akkor meg azon az áron inkább az öreg maul borait, de tény, vörös száraz, akkor villány
blumék 2 hetente szállítanak pestre 12 palacktól ingyenes. -
Integra
titán
válasz
EQMontoya #62212 üzenetére
azért ez nem így van, általánosítasz eléggé a saját szád íze szerint, amit mondjuk megértek, nekem sem tetszik, hogy minden automata lesz, csak az igazság nem itt van
azért állnak át pdk-ra, mert sajnos már nem éri meg manuális váltót fejleszteni, annyira kicsi az aránya. pdk miatt még nem lesz sunnyboy egy autó, főleg nem egy porsche. abban az egyben van igazad, hogy tehetős nagypapáknak készül, noha te más kontextusban használod ezt a nagypapizást és inkább degradáló, de tény, egy 911-est 50-55+ körüli korosztályra céloznak meg alapvetően, mert egyszerűen nekik van pénzük rá. németországban egyébként ezt a korosztályt is látod az esetek többségében az éppen aktuális 911-ben
szép meg jó ez az mx5 meg gt86, vezettem mindkettőt, de az mx5-ben egyszerűen nincsen erő, a gt86-ba meg kéne még 100le, nekem mondhat bárki bármit, 1200kg-hoz 300le nagyon kell, hogy igazán élvezetes legyen az összkép.ami meg a pdk-t illeti, nem semmiben sem jobb már az ember ha váltóról van szó, ez a szomorú igazság. se gyorsulásban, se visszakapcsolásban, se másban. sosem tudod azt a szintet hozni, és úgy, ahogy egy pdk, lehet, hogy hébe-hóba egyszer-egyszer eltalálod ideálisan a váltást (de ez sem lesz olyan gyors és pontos), de amíg te ezt egyszer csinálod meg százból, addig a pdk százból százszor megcsinálja.
a régi, 5 évvel ezelőtti váltók még szenvedtek sok mindentől, ez tény és ma is van botrány automata (nem minden pdk meg egyéb csúcs dsg és zf), de a ma kapható legjobb zf és dsg váltók mellett már nem rugunk labdába. és teljesen megértem a porschét hogy a gt3 is pdk lett, nagyon ment az agonizálás, de így döntöttek. pályán eleve nincsen másnak értelme, csak pdk-nak, közúton viszont szerintem is a manuál váltó az, ami illene hozzá - feltéve, hogy lehet haladni. viszont minden más alkalommal közúton is a pdk a jobb, nem vitás. ettől függetlenül talán van még remény rá, hogy vásárlói nyomásra megkapja a 7 sebességes manuál váltót frissítéskor.na mindegy, ezek csak saját tapasztalataim többek közt itr, s2k, nsx manuál és porsche pdk, amg dsg, range rover zf váltós autók használata után. természetsen mai napig egy na2 nsx az álom és nem egy porsche pdk-val, de a tényeket elismerem. a szív szerencsére teljesen mást mond nálam is
-
válasz
Viszlát #62216 üzenetére
Kadarka, kekfrankos, esetleg konnyedebb bikaver vagy merlot. Ha tenyleg magyaros bort akartok mutatni, akkor a merlot-t hagyjatok ki. Pl. egy Heimann kadarka az nem extrem draga, es jo tud lenni, vagy kekfrankosbol Konyari vagy Raspi (ezek mind 2000-3000 kozott vannak). Ha feljebb akarsz menni, akkor Sauska, lejjebb meg Duzsi (ez utobbi ugy altalaban tok megbizhato). Sajnos a bikavereket nem ismerem eleg jol.
-
Viszlát
addikt
Borszakik: magyaros, nehéz ételek mellé általában milyen magyar bor javasolt?
-
EQMontoya
veterán
válasz
proci985 #62208 üzenetére
Egyik részről persze igazad van, hogy technikailag jobb így, és hülyebiztosabb is. Engem inkább azt a tendenciát sajnálom, hogy már a 911 is tehetős nagypapáknak készül, akik 60 körül még csajoznának egyet Floridában és nem azoknak az embereknek, akik arra használnák, amire való. Mondhatni, ebből is sunnyboy autó lesz, mint oly sok minden másból.
Aki meg a vezetési élmény okán keres autót, annak marad a Lotus meg az MX-5, GT86, esetleg a Boxster-Cayman. Már ha egyáltalán azok szívók maradnak.
Integra: hát 0-100on biztos nem. Ha kettőt-hármat vissza kell váltani egy előzéshez, ott viszont nagyon.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
EQMontoya #62190 üzenetére
nezd, a 911 modellfrissitesi ciklusonkent feljebb kerul a palettan. a GT2 szvsz biztos turbot kap, azt jolmeno emberek veszik normal hasznalatra, a GT3/RS az, amivel a tulajok palyaznak.
attol fuggoen mekkora a turbo rendesen bealltiva / (fel)automata valtoval jo lesz, a kezi meg megmarad a GT3/RS vonalra. kuplungut ugy nem lehet kinyirni (400-500nm felett az gyenge pont) mert a vezerles nem engedi, nem kell autoversenyzonek lenni / extra kurzusokat venni az uj auto melle. plusz nem 1973ban vagyunk, hogy az extrem turbolag es a valtobeallitasok miatt a kocsi beceneve widowmaker legyen.
nem tudom, hogy jelenleg egy robotvaltot kezivel meg lehet e verni, tippre driftre / rallyra kezi kell, de normal hasznalatra olyan eros autoknal, ahol a kuplungot nem lehet hulyebiztosra megoldani szerintem ez a helyes irany. ha viszont kell a felautomata, akkor rendesen beallitva a motorvezerlest siman lehet turbositani, kevesebbet is fog fogyasztani es rendesen belott megoldassal nem lesz erezhetoen kevesbe reszponziv a turbolag miatt. plusz lehet aszimetrikus turbokat is hasznalni am, arban a 911 mar elegge fent van ahhoz, hogy bonyolult megoldasokat is lehessen hasznalni.
hasznaltan is egesz jol tartjak az arukat (boxsterek erre 7m korul indulnak), szoval az se valoszinu, hogy valamikor hasznaltan valaki olyan meg tudja venni, akinek nem lesz penze fenntartani.
-
Winner_hun
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged