- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Köszi srácok
A helyzet ennél némileg bonyolultabb, mert feleségem kap diplomát (kapnék én is, ha kocsivásárlás helyett diplomát írtam volna, na majd fél év múlva
), így após-anyós-család jön, adott a megfelelési kényszer (após felé mission impossibru egyébként, ebből a görcs).
Nem kellett volna elhúzni az öltönyvásárlást, nem lennék ilyen helyzetben.
Amúgy abban igaza volt a kollégának, hogy ha nincs zakó, akkor nincs nyakkendő és nincs hosszú ujjú ing a kánon szerint, natúr rövid ujjú ingben meg mégse' mennék, nem óvodai anyák napja ünnepség ez. Dilemma. Természetesen a sportzakómat is kihíztam...
De leginkább a sorból nem akarok kilógni, meg valamilyen szinten meg kellene felelni.
Igen, tudom, hogy nem ezen múlik a respektem, nem kell mondani. A vejek élete már csak ilyen.
Digelből már ki van nézve egy marha jó fazon, csak azóta történt némi anyagi wtf... most épp nincs 80-100k-m egy öltönyre. Max. a fele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest