- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
Aktív témák
-
7
addikt
válasz
FehérHolló #26396 üzenetére
Lopakodj az ajtó elé, hogy véletlenül se neszeljék meg, aztán tépd fel az ajtót valami olyan szintű szöveggel, hogy "van kedvetek 3 hét múlva egy közös családi ebédhez?"@Mitulát báti: Nem vagyok barna medve?
-
Bubu79
addikt
válasz
FehérHolló #26396 üzenetére
Irigy deg
-
FehérHolló
veterán
Nem tudom, hogy az öcsém mit csinál a barátnőjével a szomszéd szobában, de hozzám olyan hangok szűrődnek át, mintha egy egeret aprítana valaki élve, érzéstelenítés nélkül.
-
venember83
nagyúr
válasz
Bubu79 #26382 üzenetére
Butaságom határtalanabb.
De van egy jó hírem neked, ma kezdődik a BL. Az AS Roma pl. szülövárosom csapatával, a román bajnokkal, CFR Kolozsvárral játszik az Olimpicoban. Azonban nem tudom melyik adó adja a meccset, esetleg keress valami netes közvetítést, biztos érdekes lesz.
-
Racecam
nagyúr
Basszus, eddig nem volt net a melóhelyen. Olyan volt, mintha megvakultam, megsüketültem volna.
Ugye ez nem jelenti azt, hogy függő vagyok?u.i.: Most aztán pláne nem olvasok vissza...
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #26373 üzenetére
Ne beszélj csúnyán, nem illik
-
ngabor2
nagyúr
új játékom van, tipikus olcsó játék hülyegyerekeknek: 200 db 6mm-es mágnesgolyó, piszok erősek
csak nem bírok belőle kockát kirakni, mert mindig elmász.
-
Bubu79
addikt
válasz
Ramius #26357 üzenetére
Vodka, vagy whisky - bár ez utóbbi engem máshova visz ki
#26360: Légy férfi és igyál egy tengeralattjárót - tedd bele egy sörbe azt a rumot kis pohárban
Rarri: Míg tehettem én is véradó voltam - csupán arra céloztam, hogy nálam ennyi pia úgy megborítaná a rendszert, hogy szerintem három napig egyirányba mennék - vagy folyamatosan jobbra, vagy balra
Verus: A műsor melyik részére vagy kíváncsi?
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #26348 üzenetére
Kizárt
Esik.
Ilyen időben sör?
Majd a hűtőbőlNG: Hozzád képest van mit behozni
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #26348 üzenetére
Nem, de te mehetnél.
Hmm, fizum negyven százalékát elvinné a lakásbérlet (betársulva még egy személy mellé), maradna hatvan százalék, annak gondolom egyharmada, de inkább fele elmenne rezsire s maradna vagy harminc százalék kajára, sportolásra, ruházkodásra, stb. Ilyen körülmények közt kb. csak a legszükségesebbekre jutna, téli sízésről pedig max álmodnék, de azt is csak pár percig. Szar ez így. Itthon is, albérletben is.
-
Ramius
őstag
Annyit beszéltetek itt az ivásról, hogy töltöttem magamnak Bailey's-t.
-
Thrawn
félisten
válasz
bolondember #26333 üzenetére
De va, DE VAN!
Mikor jössz?
-
1010
őstag
most mondjak a tvben kemprogramot telepitetek a nemzet biztonsagi hivatal gepeire
hat igen ahol winfost hasznalnak
-
rarri
senior tag
válasz
Bubu79 #26339 üzenetére
Bubu, nekem 2 üveggel egy ivásra elég, igaz akkor másnak nem jut!
/ na jó, eddig a mit a barátaim számoltak,a legtöbb az 8 és fél deci volt egy este, de ehhez voltak kísérőnek sörök is /
Yetike: egy idő után már nekem is mindegy mit iszik akivel vagyok, sőt a zene is , és a környezet is...
-
Bubu79
addikt
Ahelyett hogy húztad volna a következő strigulát a vodka-kintlévőségedet illetően...
-
rarri
senior tag
válasz
venember83 #26332 üzenetére
Raf: Hogy én miért nem Budapesten lakok! Megoldódna ez a problémád.
Bon: megvizsgálhatom férfi szemszögből is, de lehet hogy akkor nem lesz hiteles, csak egy sima vélemény. A nénit meg sem hallottam...
Yetike: absztinenssel inni ???
-
7
addikt
válasz
bolondember #26336 üzenetére
Csak azért, mert absztinens, már nem is jó neked? Ejnye! Hát Viszlát vagy NoLF? NoLF írta, hogy otthon lesz egész nap
-
7
addikt
válasz
bolondember #26333 üzenetére
FN kérdezősködött mai teaügyben a teatopicban. Vele nem tudsz elmenni sörözni?
-
bolondember
MODERÁTOR
szép.
nincs sörözőpartner.
fcuk.
-
rarri
senior tag
Gondoltam, női szemszögből is megvizsgálhatod így a kérdést. Meg hajlott koromra való tekintettel
már sokmindent láttam, sokmindent tapasztaltam, és neked nagyon szívesen segítenék. De ha nem akarod, akkor csak jól betépünk ha bánatos leszel. Jó?
Hiányzik Race meg Nyuszika...
-
bnss
veterán
válasz
venember83 #26320 üzenetére
Erre még eddig nem gondoltam, köszönöm a tippet!
rarri: párkapcsolat-féle.
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #26326 üzenetére
No, mi jó történt?
-
Winner_hun
félisten
Bár ez a smiley jelenleg kicsit túloz, dehát nincs kevésbé...
mindegy, jó ez.mindjárt 6 óra, én 4-kor jöttem be egy-két falat kaját enni...
Azt hiszem a mai elegendő GDP termelés elmarad
-
7
addikt
válasz
venember83 #26323 üzenetére
Hiba.
-
7
addikt
válasz
venember83 #26320 üzenetére
Amikor valaki következetesen kihagyja, akkor helyesírási. Nem nyelvtani ugyan, de formai, és a helyesírásnál adottak bizonyos formai követelmények is
-
rarri
senior tag
válasz
Str8 sk8r #26315 üzenetére
Az első szakmai hozzászólásom igazi szőke nős lett, de hát az vagyok, úgyhogy elnézhető szerintem. Nem rosszabb mint kicsit lejjebb 3 szmájli egymás után hsz. címén.
az aláírásoddal kapcsolatban annyit, hogy szerencsére a lé megivásával a tudat csak megváltozik / jó esetben jó irányba/ , és ku..a sokat kell ahhoz inni, hogy el is szálljon.
De tetszik!
-
7
addikt
Aztabüdös. Hallgatom a rádiót. Műsorvezető felvezeti a témát, és elmondja, kivel fog beszélgetni.
Kölcsönös köszönés, és ezután a riporter belekezd a mondókába, hogy csak utalásokat lát mindenhol a weben az eseményről, de a honlapot nem, és mivel biztos sok embert érdekel, árulja el az interjúvolt a honlapcímet.
Elkezdi mondani szegény interjúalany, hogy hol található meg, a cím persze beszédes, nagyjából a http://esemenyneve.hu kategóriába tartozik.Mire a riporter cinikus hangon: Ki gondolta volna!
Ellentmondásos, és még bunkó is
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Végre nem esik az eső, de a szél fúj, alig 10 fok van.
-
1010
őstag
ma nem tom mi van az itunes nal de egy csomo sorozatbol ingyen resz toltheto
-
7
addikt
Azon gondolkodom, hogy az emberek a korral együtt butulnak.
Ismeritek azt a játékot, amit a babáknak adnak, és különböző formájú lyukakba a nekik megfelelő formájú tárgyat kell bedugdosni? Gondolom, igen.
A közértben, ahova járni szoktam, két különböző típusú és formájú kosár van. Bár ott vannak egymás mellett a stócok, a vásárlók valamiért képtelenek azokat egymásba pakolni, amik egymásba illenek. No persze nem mintha könnyű lenne megkülönböztetni őket: az egyik szögletes, téglalap alapú, a másik ovális
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest