Hirdetés

2010. szeptember 3., péntek

(#26551) motorhead válasza TESCO-Zsömle (#26545) üzenetére

motorhead
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

"A kérdésre, miszerint "Hogy is néznek ki a gépeink?", csak egy válasz van:
Így: és itt jönnek a képek. Aki ennél többet ír, az már OFF.
"

És ha jön a következő kérdés, hogy mivel festetted le a ház belsejét, honnan vetted azt a kábelharisnyát stb. Akkor át kell majd szaladni a másik topic-ba? Ebből elég kusza dolgok születhetnek.
Sőt,ha itt tartunk akkor gyakorlatilag véleményt sem lehet írni a gépekről, mert az már bejegyzés, ergo OFF.
Ez elég fura nekem egyenlőre, de nem jelenti azt, hogy ez így nem működhet.
Csak majd szóljatok, ez a topic hova is került végül. :)

UdVi86 ötlete nem tűnik rossznak...

[ Szerkesztve ]

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

(#26552) TESCO-Zsömle válasza motorhead (#26551) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs következő kérdés. Az már másik topic, ahogy mondod. UdVi elképzelésénél is ugyanaz a helyzet, mint az enyémnél, mivel a kettő egy és ugyanaz.

Én csak egy alapötletet dobtam a közbe. Rajtatok áll, hogy kell-e, vagy sem...

Nincs ebben a dologban semmi furcsa. Adott egy galéria és egy topic. A fúrum sajátosságai okán a galéria is egy topic, mégse lesz telehányva offal. Ennyi.

sz: Aki benéz, oldalakon keresztül csak a képeket látná, hogy kinek hogy néz ki a gépe, nem pedig a sok sallangot. Aki ihletet akar gyűjteni, vagy csak kíváncsi, ritkán akar átnyálazni 25k hozzászólást, amiből ha 5k tartalmaz képeket akkor túlzóan optimista voltam...

[ Szerkesztve ]

Eladó: http://href.hu/x/bm7i - / - Loud as a whisper, quiet as a lion's roar - / / / - Már akkor tudtuk, hogy halott ötlet, mikor még ki sem találtuk. - / / / / / / / / / - Míg pénz van a földön, az emberiség nem lehet szabad!

(#26553) motorhead válasza TESCO-Zsömle (#26552) üzenetére

motorhead
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Abszolút érthető, támogatom.

..--OLDSCHOOL FOREVER--..

(#26554) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kicsit off, de pár ember érdekelhet:
Ideért az MDPC csomag.

"Te magad légy a változás, amit a világban látni szeretnél." - Mahatma Gandhi

(#26555) zH. válasza Razermazer (#26546) üzenetére

zH.
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem qrvára tetszik. :C Grat hozzá.. gondolom halk is.

http://www.youtube.com/watch?v=CCgLGo-mM_I | "Ha nem tudod, hogyan kell hazudni, azt sem tudod, hogy mikor hazudnak neked." | "My scars remind me that the past is real!" Flickr: http://www.flickr.com/photos/dragoneyed/

(#26556) Pero válasza Razermazer (#26546) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

egyszer én is csináltam egy 830asból ilyen BTXet. sajnos itthon nem sok stackert 8xx-t látok átalakítva meg amúgy sem, de mindenesetre örvendetes h van még másik 832es is átalakítva:) szép kis kuckó

http://picasaweb.google.com/elfugeo/Stackermod2#

(#26557) albert8 válasza Pero (#26556) üzenetére

albert8
(tag)

Régen énis olyat akartam ,de nem lehetettt kapni

Call of Duty Modernwarfare 2 i7 clan

(#26558) UdVi86 válasza motorhead (#26551) üzenetére

UdVi86
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hello!

Igen, jól mondja TESCO-Zsömle, nincs következő kérdés. Olyat esetleg lehet csinálni, hogy pl. valaki belinkeli az elkészített gépéről a képeket, és valaki válaszol egy ilyet: "Nagyon tetszik. <link>Lenne egy kérdésem<link>. A modding topikba pedig megírja a hozzászólást és erre hivatkozik a linkben. Így legalább nem csak a gép tulajától kaphat konkrét választ, hanem esetleg más írhat neki alternatívát (példánál maradva, a festésről).

A két elgondolás pedig szinte ugyanaz, csak míg TESCO-Zsömle úgy gondolta h a moddingnak nyissunk új topikot, addig én azt javasoltam, hogy a galériának. Ugyanis az így lenne szép tiszta. Ez a topik meg amúgy is rég a moddingról szól, nyugodtan átnevezhető. 1. hsz-t kell lecserélni és kész.

(#26559) zuchy válasza TESCO-Zsömle (#26552) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Jó ötlet, nekem tettszik.

TDU nick: Dieselzuchy

(#26560) W. válasza TESCO-Zsömle (#26552) üzenetére

W.
(fanatikus tag)

Iccö gúdájdía, Tesco Zsömi fordövin!

Nekem bejön, a képes topic szép sallangmentes, ez meg megdumálós-hogyanhaladós topik, ez jópofa ötlet.

Ez az öltöny fekete... Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!

(#26561) Sütiszörny^^

Sütiszörny^^
(újonc)

Én elindítottam remélem összejön.. :R

(#26562) UdVi86 válasza Sütiszörny^^ (#26561) üzenetére

UdVi86
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pár kiegészítést javasoltam.

A név: "G(k)épgaléria - Hogy néz ki a géped?".

Az 1. hozzászólás:

- A topikba csak képek vagy azokra mutató hivatkozások, valamint rövid véleményező hozzászólások kerülhetnek! Minden más offnak számít!
- Ha külső képmegosztóra hivatkozol, érdemes olyat választani ahol hosszú időn át fent maradnak a képeid (pl. Picasa)!
- A topikba kész gépek képeit várjuk, a munkafolyamatról készült fotókat ne ide linkeld!
- Ha bármilyen kérdésed van a gépekkel kapcsolatosan, akkor azt a modding topikban tedd fel és ide a hozzászólásod hivatkozását helyezd el!

(#26563) TESCO-Zsömle válasza UdVi86 (#26562) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! addikt)
LOGOUT blog

- Ha külső képmegosztóra hivatkozol, érdemes olyat választani ahol hosszú időn át fent maradnak a képeid (pl. Picasa)!

Én kötelezővé tenném 2-4 jobb kép a PH! saját tárhelyére való feltöltését, mert ha linkelve vannak, a szerver (1 vagy 2 hetente) menti őket az utókornak, és az már nem függ külső tényezőktől. ;)

[ Szerkesztve ]

Eladó: http://href.hu/x/bm7i - / - Loud as a whisper, quiet as a lion's roar - / / / - Már akkor tudtuk, hogy halott ötlet, mikor még ki sem találtuk. - / / / / / / / / / - Míg pénz van a földön, az emberiség nem lehet szabad!

(#26564) jones965 válasza TESCO-Zsömle (#26540) üzenetére

jones965
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem csak az jön le ebből is, hogy MAGYAROK vagyunk és szeretjük túlbonyolítani a dolgokat.
Miért nem jó úgy ahogy van. Éveken keresztül megfelelt mindenkinek, most hogy moderátori figyelmeztetés lett, megy a sz@rkavarás.

Ha valamit mondjuk meg akarok tudni a gép készítéséről, akkor másik 2 topikban kell erről tudomást szereznem ? :- ugyan már. Mutassatok egy olyan külföldi topikot-fórumot, ahol ez így működik.

pc-style.hu

(#26565) TESCO-Zsömle válasza jones965 (#26564) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mutass egy külföldi képgalériát, ami tele van hányva hozzászólásokkal (kép-kép közt, és nem külön fórum!).

(#26566) UdVi86 válasza jones965 (#26564) üzenetére

UdVi86
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

(#26567) proci985

proci985
(őstag)

légterelővel

légterelő nélkül

CM Cosmos, kicsit sötétben. lövök képet még jobb fényviszonyok között is:)

amit lehetett áthúztam a tálca mögött a korábbi állapotokhoz képest. ez mondjuk nem látszik az alsó kötegen, de a kábelmennyiség csökkent. viszont bekerült a második szabályozópanel és a prochűtőre a második venti. a kék ledek elöl a zalman mfc1 plus visszajelzői. az állapot közel végleges (ventiből csak 1600as az első, 2000res kéne, de még nem kaptam).

nem annyira minimál, de hangban, hűtésben és tárolókapacitásban remek. konkrétan 12Vn az open bench eredményeimet jócskán veri halkabban (zárt ház), kivéve a lap, az egy fokkal melegebb. viszont 5Vra húzott ventikkel is bőven remekül hűt. és halkan. örülök azt hiszem:)

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#26568) pincehely válasza proci985 (#26567) üzenetére

pincehely
(őstag)
LOGOUT blog

Szép kis kábelköteg.
De ezen csak egy harisnyázott, moduláris táp segítene.
Szép munka.
Tényleg sötétek a képek, kapunk világosban is, és olyat, amin jobban látszik a ház is?

"hihetetlen égett áramszag jön a tápból!!":)

(#26569) proci985 válasza pincehely (#26568) üzenetére

proci985
(őstag)

harisnyázás tényleg jó lenne, de a ventikre/érzékelőkre/sata csatikra is kellene.
modularitással nem lennék előre:(, a második 4pines EPS (képen nem látszik, el van dugva a táp mögé) kivételével minden kábel és minden csati fel van használva.

köszönöm:)

holnap világosabban csinálok rendesebbeket is, amin remélhetőleg már minden rendesen látszani fog. meg lesz kép az elejéről is,

(#26570) kpal válasza proci985 (#26567) üzenetére

kpal
(őstag)

Egész jó lenne ha kábel kicsit rendezettebb lenne. ;)

Európa szeptember 24 : F1 2010

(#26571) WolfheartGR

WolfheartGR
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Egyik kolléga márt gyűjtögeti össze csak a képeket korrektül: itt.
Ezt beleszerelni az 1. hsz-be miszerint Galéria, topik nevét pedig kibővíteni oszt csókolom.
Miért kell ezt ennyifelé bonyolítani?

Logót blogon van Alpenföhn Gross Clock'ner kép 2db. Kicsit csinosítva a bejegyzés.

(#26572) Recon666 válasza proci985 (#26567) üzenetére

Recon666
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jól néz ki, a kábelköteget leszámítva, pedig hely van ahova elrejtsd, mindenesetre a ház jól néz ki :)

[ Szerkesztve ]

http://www.deviantart.com Minden ami egy jó desktop-hoz kell!

(#26573) UdVi86 válasza WolfheartGR (#26571) üzenetére

UdVi86
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szia!

Nem bonyolítjuk. A dolog folyamatban, várjuk hogy a modik rábólintsanak. Ezt a topikot átneveznénk Modding-ra, ezen témának pedig nyitva lett egy új topik, ahol konkrétan meghatározzuk, hogy csak képek és rövid véleményező hsz-ek kerülhetnek bele. Így nem is kell teletömni az 1. hsz.-t képekkel, mert szinte csak az lenne az egész topik. Ha pedig kérdés van az adott géppel kapcsolatosan, akkor arra itt van ez a topik.

(#26574) jones965 válasza UdVi86 (#26573) üzenetére

jones965
(őstag)
LOGOUT blog

Én úgy látom, már válaszoltak rá.

pc-style.hu

(#26575) TESCO-Zsömle válasza jones965 (#26574) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezesetben kérjük a topicból az összes OFF és/vagy moddinggal foglalkozó hozzázólás törlését, mert moddingra és offra is van már topic... :U

[ Szerkesztve ]

(#26576) UdVi86 válasza jones965 (#26574) üzenetére

UdVi86
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tévedés, itt valóban válaszoltak, de nem tudtak minden infot. Folyamatban az ügy és hamarosan eldől mi lesz. Tudom hogy ellene vagy az ötletnek, bár nem értem, egy név változtatás mit árt. Továbbra is bátran írhatsz majd a munkáidról ebbe a topikba, akár képeket is közzétehetsz. A végeredményt pedig megoszthatod a galéria topikban és aki inspirációt keres, majd ott megtalálja.

[ Szerkesztve ]

(#26577) pincehely

pincehely
(őstag)
LOGOUT blog

Úgy látom, hogy megtaláltam stílusban a következő alaplapomat.
Illene a Fekete-fehér elképzelésembe[link]

(#26578) albert8 válasza Recon666 (#26572) üzenetére

albert8
(tag)

Szerintem is az egyik legszebb ház
de a kábelek kuszák még...

(#26579) UdVi86 válasza pincehely (#26577) üzenetére

UdVi86
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Itt is van egy fekete-fehér koncepció. Talán linkelték is már korábban.

(#26580) proci985

proci985
(őstag)

nappal

mégegy nappal

hűtő

és elölről

avagy a nappali képek.

a kábelköteg annyira tényleg nem szép, de nagyon meg van rakva a ház, a kábelvezető lyukak meg félig dísznek vannak. szóval úgy nézzétek, hogy ebben már jópár órányi rendezgetés bennevan:DDD minimálmoddingra a ház gyakorlatilag alkalmatlan (kivéve ha az ember szétvágja), ha az ember ki is akarja használni a benne lévő helyet. márpedig nálam a 4+1 hddvel, 10 vinyóval és 2 szabályozópanellel eléggé ez a helyzet. a 3mas porton lévő venti pedig kéteres, a led amiatt nem világít.

kábeldzsumbuj
talán ezen látszik, hogy miért is van ott annyi kábel, és miért nem tudtam a helyzeten sokat javítani. vagy sem:) ötleteket azért szívesen veszek, bár tápcserétől és harisnyázástól elzárkózom időhiány és táppal való megelégedettség miatt:)

kpal, Recon666: köszi:)

[ Szerkesztve ]

(#26581) zH. válasza jones965 (#26564) üzenetére

zH.
(senior tag)
LOGOUT blog

Teljesen egyetértek. Átlag user am sem fog 2 topicba járkálni. Nem tudom mi a gond a mostani rendszerrel. Első hsz már régóta rossz ,de aki gyakran jár a topicba ugyis nagyjából tudja a fórumozók képeit.
Vagy elég lenne az első HSZ-t folyamatosan szerkeszteni ,így ha valaki berakja a képeit be lehetne idővel link-elni oda. Viszont a 2 topic dolog szerintem felesleges túlbonyolítás

http://www.youtube.com/watch?v=CCgLGo-mM_I | "Ha nem tudod, hogyan kell hazudni, azt sem tudod, hogy mikor hazudnak neked." | "My scars remind me that the past is real!" Flickr: http://www.flickr.com/photos/dragoneyed/

(#26582) Laraxior

Laraxior
(PH! nagyúr)

gyerekek..ez hatalmas ez a ház. Van pár negatívum is.De majd ki fogom elemezni mihelyst bepakoltam :C
Sajnos olyannyira nagy és nehéz,hogy emelődarut is kellene biztosítani egy kész konfignak benne :K
Képek hétvégén lesznek ;)

790i - C2Q - SLi - 2x2 - 850W - 27" - 2,5TB - WaterCooling - Obsidian

(#26583) jones965 válasza UdVi86 (#26566) üzenetére

jones965
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, ebben a formában tökéletesen igazad van, én tettem fel rosszul a kérdést.
- csak hogy: mi magyarországon élünk, és ha megnézed az elmúlt évek felhozatalát, akkor szerinted mennyi ilyen jellegű hsz ( bocsánat képfeltöltés) lenne itt?
200-as kigyűjtésben egy oldal sem! Egyébként meg próbáljátok, ha modik jónak látják, akkor úgy is az lesz. Részemről ezt a témát lezártam.
Nincs harag.

pc-style.hu

(#26584) UdVi86 válasza jones965 (#26583) üzenetére

UdVi86
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Neked is igazad van abban h nem fognak repkedni a képek. De hátha kedvet kap sok ember, na meg te is belefogsz még pár projektbe... :)

Amúgy a legnagyobb probléma itt, ami a modiknak is szemet szúrt, a jelenlegi téma és a topik cím "kontrasztja". Tehát elsődlegesen egy normális cím kell ennek a topiknak véleményem szerint, ez a leghumánusabb megoldás. Hisz lehet azt is, hogy a topik téma idomul a címhez, de akkor bizony hsz írtásra készülhetünk és átmegyünk az M&E topikba vagy nyitunk egy Modding topikot. Én akkor már azt mondom, hogy a kész gépek képei kerüljenek másik topikba, legalább átlátható lesz. Ez meg maradjon ahogy van, más névvel. Így aki csak nézegetni szeretne örül, meg mi is.

Az offot ezzel én is lezártam és részemről sincs harag.

(#26585) albert8 válasza proci985 (#26580) üzenetére

albert8
(tag)

Miez szervergép hogy ennyi vinyó van benne? :D
Akkor még jóhogy nem tudod elrendezni :DD

(#26586) sebo 

sebo 
(lelkes újonc)

Lőttem én is egy képet a gépemről: [link]
A harisnya is lassan megérkezik D1Rect kolléga jóvoltából :R , több kép utána.

[ Szerkesztve ]

(#26587) zH. válasza sebo  (#26586) üzenetére

zH.
(senior tag)
LOGOUT blog

Uhh ,az a cucc a gép mögött. :Y :C

egyébként hajrá ,kíváncsi vagyok egy mdpc harisnyával mit lehet kihozni ebből a házból.

(#26588) aero. válasza zH. (#26587) üzenetére

aero.
(őstag)
LOGOUT blog

(#26589) zH. válasza aero. (#26588) üzenetére

zH.
(senior tag)
LOGOUT blog

Hmm ,ez plexi oldallap nélkül igen fasza. :K Bár amennyire tetszik a belseje ,annyira irtózom az elejétől.

(#26590) albert8 válasza sebo  (#26586) üzenetére

albert8
(tag)

Szerintem jó lessz az
hajrá

(#26591) proci985 válasza albert8 (#26585) üzenetére

proci985
(őstag)

szerk: 4+1 vinyó csak, 10 venti van benne. elnézést, nem olvastam át az előző hszt.

sebo: szép lesz.

[ Szerkesztve ]

(#26592) pincehely válasza sebo  (#26586) üzenetére

pincehely
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon tetszik a géped. Ugye az Aerocool Areoengine ház? Nem gondoltam volna, hogy ilyen szépen meg lehet csinálni.

Mikor decket kerestem, én is a reloop, és a pioneer között vacilláltam, aztán jött egy váratlak kiadás, és sehol semmi. :W

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.