- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #39194 üzenetére
Csütörtökön még ügyeletes vagyok, és amilyen szerencsém van, megint bejön valami hajnali munka. Most már biztos, mivel elkiabáltam. No mindegy, így legalább nem ér meglepetésként.
Szia rarri!
-
rarri
senior tag
Jó éjszakát kívánok mindenkinek !
Én majd virrasztok helyettetek...
-
pohár
félisten
Hopp, TV2-n Celtic vs Arsenal BL selejtező, juhé
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Sipi16 #39185 üzenetére
Most hogy mondod, lehet hogy nem hallgatok rádiót
de ez eddig fel se tűnt.
Ha haverom aki júliusban hazajött Angliából nem hívja fel rá a figyelmemet mikor egyszer autóztunk, és nem kér meg hogy hangosítsam fel, nem is figyelek fel rá. Mondjuk akkor csak azért hogy első hallásra megutáljam..most meg mindig ez a nyaralás jut majd eszembe róla.
Ez van, nem állok a folyás alá, így elkerülBon3ss: Arra lennék egyszer kíváncsi hogy közúton hétköznap sima utazásnál tud-e egyenesen menni
-
bnss
veterán
válasz
Pisztillus #39181 üzenetére
Szia, akkor már csak 20 perc...
BlacKSouL: pontosan, az interjú vége rakja fel az i-re a pontot.
Amit tavaly művelt Mecsek Rallye-n, az sem volt semmi. Kézzel húzta a gázt egy hevederrel, de még így is keresztben közlekedett.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #39176 üzenetére
Klikkelni tudsz, elbújni nem!
Ha azt hiszed, elbújhatsz a cserélt filmmel: TÉVEDSZ! A jogellenes letöltés nemcsak a Te és a géped közötti titok: NYOMOT HAGYSZ!
Komolyan, mint valami harmadrangú krimi. Ráadásul ebben az esetben a "nemcsak" két külön írandó, mivel nem hordozza a "hanem" jelentését. No mindegy, amatőr pöcsök. Elnézést a vulgáris "amatőr" szóért.
Esm megfogyatkozott kicsit tömegileg?
-
BlacKSouL
addikt
Cigó
.. hát nézd meg a lány eljön a főzőedénytől, hatszor nekimegy a falnak, oszt nincs semmi baja..
más: azért az milyen hogy van egy zene meg előadó aki/ami már egyszeri látásra/hallásra unszimpatikus, és akkor jön egy nyaralásra menet rádióban meghallgatás, meg egy helyi szórakozóhelyen meglehetősen jó hangulatban 'átélés', és egész másképp látja /hallja az ember.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
neeeem teszek én ilyet.
csak elgondolkodtam rajta, h 4k-ért igazán jól jönne egy hdready képminőség..
-
bnss
veterán
Szép estét az online usereknek!
BlacKSouL: tetszik az aláírásod!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kételkedem #39167 üzenetére
Eddig nekem is a 3 napos magányos céges kiküldetés autóval Temesváron című sztori volt a leginkább extrém, most ezzel azért némileg túlmentem azon, de igazából semmi extra nincs ebben.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
az interpol-lal már ők se mernek ujjat húzni
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #39174 üzenetére
- Jó napot Kovács Arisztid vagyok az ASVA-tól, a hölgy Rézműves Donatellácska! Rafi urat keressük!
- Tessék, megtaláltak!
- Úgy tudjuk önnek több példányban is megvan néhány film a gyűjteményében. Elárulná kérem, hogy az eredeti dvd mellett HD felbontásban honnan van meg pl a Transformers film?
- Felinterpoláltam
- Köszönjük, végeztünk is! Viszont látásra!Aztán semmi kalózkodás Rafi úr!
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #39173 üzenetére
Ebből is látszik, hogy én még leragadtam a DVD-nél...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #39173 üzenetére
felinterpolálom...
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #39172 üzenetére
dvd-ről nem tud HD vagy fullHD biztonsági másolatot csinálni. Alacsonyabb felbontású alapanyagból nem tud magasabbat készíteni.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #39169 üzenetére
És ez nem lehet egy biztonsági másolat majdan, amit ő csinált magának és az internet ott sem volt?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember #39168 üzenetére
igen? nem? talán? és ha igen, akkor miért nem?
-
zolynet
veterán
válasz
"Én most HA ezt megtenném, akkor azzal végül is?"
Akkor neked most meglenne dvd-n és hdd-n is. -
kételkedem
addikt
válasz
Igen.
Ha megtennéd akkor.A dvd-t veszed meg nem a jogot, hogy bármilyen formában nálad lehet ezen kívül a film
-
bolondember
MODERÁTOR
tényleg egy elméleti kérdés:
ha én megvettem 4k-ért egy DVD-t (legyen az most a Transformers), és letöltöm 720p-ben az mkv-t, akkor én most?
Én most HA ezt megtenném, akkor azzal végül is? -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #39157 üzenetére
Na azért, már kezdtem aggódni hogy megint hosszasan kell élménybeszámolózni
Mondjuk élmény az volt, beszámolni is be tudok: egy, két, há', és...
kételkedem: teljesen egyedül
túlságosan készültem rá ahhoz hogy CSAK azért ne menjek el, mert más nem akar / tud / stbbármiakármikifogás. Teljes szabadság és önállóság. Nem kellett senkihez igazodni, senkire várni, senkit nem hibáztathattam, és érdekes, hogy minden ment szépen és gördülékenyen. Az meg hogy kicsit rizikós, mert akármi is történhet...hát igen, mindenki ezt mondja, de nem történt semmi. pláne nem akármi
Jó idő volt, csináltam a kirándulásokat, programokat, nem unatkoztam. Még dizsibe meg koktélbárba is elmentem, tehát éjszakai élet is volt. És megittam egy hét alatt vagy 13 liter sört. Ami amúgy nem sok, de ha hozzáteszem, hogy minden egyes nap vezettem, és sosem ültem egy kis piával sem autóba, úgy már izgisebb. De pl egyszer dizsiből fél 5kor értem haza, akkor kezdtem neki a jó hideg Ožujskonak, hát egy 2 literes üveg majdnem beszaladt. Hiába no, előtte nem ihattam a kocsi miatt
Néha mikor felértem strandról, és kinyitottam a hűtőt, csábított, hogy belekortyoljak a jó híves sörkébe, de tudtam hogy aznap még vezetek. Ellenben amikor délután már csak strand, este főzőcske, meg tévézés volt, na akkor fogyott a sör rendesen
Sütöttem csevapcsicsát, vettem hozzá ajvart, szóval király módon éltem na
És néha beszéltem magamban, mintha valaki lenne még ott, csak hogy el ne felejtsem mire hazaérek
kukac úr: Ez ugye még nem merítette ki az élménybe-számolás fogalmát, mert az t nem szerettem volna
a főhuszár kedvéért a szmájlihalom is megvan -
zolynet
veterán
megvolt a mai pancsi is (kettőhatvané)
jön a bográcsolás sörözés pókerezés miegymás -
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #39161 üzenetére
Nem tudom mit toltál, de gyere le róla gyorsan, amnéziát okoz
-
1010
őstag
oktober 15......
-
BlacKSouL
addikt
Hazajöttem. Jó volt. Egyedül is.
Holnap megyek Siófokra, és vasárnapig haza se jövök. Nem egyedül.Nincs energiám és kedvem felvenni a fonalat és visszaolvasni, úgyhogy nemteszem, holott szétvet a pöröghetnék, tegnap reggel 7:50-es felkeléssel, 10 óra vezetéssel, 730 km után holtfáradtnak kellett volna lennem este 10-kor amikor a holnapi indulás megbeszélése volt, és mégis úgy pörögtem mint állat. A többiek már nyugtatgattak.
Szóval ennyi. Utána meg vissza a gályára a taposómalomba a mókuskerékbe. Na csak legyek egyszer milliomos. Legalább 4 hétig el leszek mint Marci nagy hevesen Hevesen. Utána rohadtul fogok unatkozni, úgyhogy én leszek az akinek nem kell, de mégis bejár majd melózni.Mindegy, csak futtattam az eszmét. Nem kell vele(m) törődni.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #39149 üzenetére
Azt majd akkor meglátjuk...
Nem vagyok jövőbelátó...
(De szvsz nem is baj, jobb nekem így.)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #39153 üzenetére
ismerős, valahol már láttam....
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #39150 üzenetére
sajnos az a helyzet, hogy önmagában nem feltétlen ad okot örömre.
azért én bízom benne, hogy sok örömben, boldogságban lesz részed és valóban megéred a nyolcvanat!
BE: ja, az a csaj lesz az! íme néhány fotó
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #39150 üzenetére
a fórumon már láttam - neki van ilyen hegyesfülű csajszi avatárja, nem?
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #39140 üzenetére
Nyolcvan év. Most ennek örülnöm kellene?
BE: Kitalálom, tildyt sem ismered.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #39148 üzenetére
igen?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #39144 üzenetére
No, majd ha jön Tildy...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #39145 üzenetére
nem tudom miről beszélsz...
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #39144 üzenetére
gonosz modban vagy?
ne húzd má' szegény Oly-t -
Oly
őstag
válasz
bolondember #39139 üzenetére
Pedig Moderátor is volt.
Most már csak nagyúr. -
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #39137 üzenetére
Ne találgass, kalkuláld ki a várható élettartamodat!
Oly: az igazán elhivatottak goazni is ph!-s pólóban mennek!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #39131 üzenetére
Mo.-n a férfiak várható élettartama ha jól tévedek 68,4 év.
tehát nekem van még kevesebb, mint 38 évem, h utazhassak a négyesmetrón.
TALÁN VAN REMÉNY!
-
válasz
kételkedem #39131 üzenetére
Jujj de jó akkor megyek a megnyitóra, úgyis szerettem volna megnézni Ámerikát
-
1010
őstag
válasz
kételkedem #39118 üzenetére
hat tudod az volt,foleg ugy hogy az elado
SEMMIRE nem valszolt,meg a paypal disputra sena most ilyenkor mire gondol az ember......
ja es futar volt kiirva nem posta
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #39129 üzenetére
Tessék szépen várni a négyes metróra! Mire megépül bárhonnan bárhova ellehet majd jutni vele
1010 tehát te voltál az a szerencsés, aki postán kapott laptopot?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #39129 üzenetére
Gondolj bele, hogy mi lesz majd szeptembertől! Én is csak néztem a szép hosszú kocsisort a konyhaablakból...
Tope: Szüleim Vecsésen laknak. Nekik már az utoljára elkészült darab is megváltás volt. Előtte 3 napi hideg élelmet kellett magukkal vinni, ha 4-es út túloldalán volt dolguk.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Pisztillus #39121 üzenetére
na de, h 10 után ez megy...
kerüljek 20 km-t 5 helyett....
vééégülis!
-
válasz
Pisztillus #39127 üzenetére
Hát amióta ígérhetik a 4 sávos 4-es főűtat, azóta az M0-ás elég sokat haladt
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #39126 üzenetére
Teljes mértékben igazad van, az M0-ás északi szektorának is régen készen kellene lennie, azaz teljesen körbeérnie. A Budapestet elkerülő déli autópályáról és más, hasonló gyorsforgalmi utakról már nem is beszélve.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #39123 üzenetére
Soha nem lesz elegendő híd Budapesten. Az ország úthálózata annyira centralizált, hogy az is kénytelen bemenni Bp-re, akinek semmi keresnivalója nincs ott. Én ha a Balatonra akarok menni, akkor is teszek egy túrát pl a Lágymányosi hídon keresztűl. Az M0 lenne a megoldás, de eleve nem éri körbe a várost, szűk, alig járható, erősen elcseszett út.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
kételkedem #39122 üzenetére
Szia!
Szoktam, nehogy lemaradjak valamiről...
Visszatérve az előző témához: Ha megépítették volna az Aquincumi hidat (az Északi vasúti összekötő híd mellé), akkor most nem kellene ez a bohóckodás.
-
kételkedem
addikt
válasz
Pisztillus #39121 üzenetére
látom visszaolvastál
hali! -
Pisztillus
senior tag
válasz
bolondember #39099 üzenetére
Ráadásul mindezt úgy, hogy a Szentlélek téri buszmegállóban csak úgy véget ér a sáv, ami nem is sima buszsáv, hiszen csak ebből a sávból lehet lehajtani az Árpád fejedelem útjára.
A főokosok szerint azért csinálták ezt így, hogy a Vörösvári útról jövők 2 sávban hajthassanak fel az Árpád-hídra az eddigi egy helyett. Aki meg Szentendre felől jön, az menjen a Megyeri-híd felé.Amúgy meg: Szép napot mindenkinek!
-
kételkedem
addikt
válasz
bolondember #39113 üzenetére
postán utoljára 10.000 huf értékű alaplapot adtam fel ajánlva, elsőbségivel de így is azon izgultam, hogy érjen oda a címzetthez. ugyan ezt egy laptoppal előadni? kb oroszrulett
-
-
tildy
nagyúr
Omm nomm nomm.
Isteni csirkepörköltet ettem. Ráadásul én készítettem
Pohár: nem nokedlivel készítettem, hanem szarvacska tésztával és uborkasalátával. -
1010
őstag
ezen beszartok
feladta postán a laptopot a seller,POSTÁN
!!!!!!!!!
és ide ért,a magyar posta nem nyulta le a kincset
-
Oly
őstag
Jó "reggelt"...
Sikerült átrágnom magam az asztalomon fekvő iratkupacon, hogy elérjem a billentyűzetet.
Rájöttem: a keddet is utálom, nem csak a hétfőt. Holnap szerda... az eddig még nem volt undi velem. Remélem így is marad.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #39108 üzenetére
vagy a másik irányba?
-
Killing
addikt
válasz
kételkedem #39107 üzenetére
[link]
Minden jó ha a vége jó! -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #39100 üzenetére
Római partról két embernek a dumaplázához bejutása nehezen kivitelezhető gyalog...
-
Killing
addikt
válasz
kételkedem #39102 üzenetére
A szakember szót megkérdőjelezném.
Még egy földúton se tudnák megoldani a problémamentes továbbhaladást. -
1010
őstag
válasz
kételkedem #39102 üzenetére
gps
-
kételkedem
addikt
válasz
a közlekedési szakemberek úgy gondolták, így jó lesz
Egyébként amit a főváros közlekedésével művelnek, az nagyon gáz! Egyébként is kaotikus, de mostanra gyakorlatilag járhatatlan. Én halmozottan hátrányos helyzetben vagyok, mert kb félévente vetődök arra. Helyismeret nulla, így marad a térkép és jelzőtábla alapján való tájékozódás, ami eben a forgalomban érdekes feladat.
-
pohár
félisten
válasz
De jó hogy nem Pesten lakok...
Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Posta, csomagküldés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Le Mans Ultimate
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged