- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us #43534 üzenetére
Te is tudod, a netnek vannak írott és íratlan szabályai. Konkrétan pl. az alapelvek. Ne takarózz a koroddal, bőven idősebbek is vannak itt nálad, mégis betartják. Ha azt akarod, hogy nyugodtan leszólhass vallási, etnikai, vagy bármilyen alapon bárkit (írod szólásszabadság van) az nem ez a hely. Szerintem. Szólásszabadságozhatsz máshol, de itt tartsd be az alapelveket. Nem kell ahhoz b.d.s zs.d.zni, hogy leszólj egy teljes országot pl.
Úgy gondolom,a tegnapi nappal túljutottál egy határon, és sajnálatos, ha ezt magad sem látod be.És teljesen jogosan menne az a figyelmeztetés.
A korod meg . A kor nem érdem , hanem állapot. Nem te vagy a legidősebb a ph-n, szóval... -
Tim82
félisten
válasz
tiv61us #43495 üzenetére
Mellélőttél, mert nem vagyok fociőrült. Csak próbálom érzékeltetni, hogy nem kell leszólni, ami fontos a magyaroknak, csak mert épp büszke vagy rá, hogy amerikai vagy. (Aztán meg nem kell azzal jönni, hogy bezzeg itt, Balkánon, ezek ilyenek, hallod...)
Pisztillus: valamelyik nap jövő héten?
Vénség: megvan még, persze. Lehet, persze, hogy le fogom cserélni egy jobb vágódeszkára...
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us #43531 üzenetére
De tenyleg, most peldaul ngabor hogy jon ide? Nem emlekszem, hogy barmikor is bannolt volna, vagy megcsak figyelmeztett volna.
En sem foglak, mert hulyen jonne ki.
De miert nem tudunk meglenni egymas mellett?
A Magyarorszagon eloket nem erdekli se Kennedy, se a foci, se a hamburger.
Megemlitetted, en is, amerikarol is irtunk mar sokat, de felesleges ennyire altalanositani.
Vannak szanalmas emberek, akik miatt sokszor en is elszegyellem magam, de generalban gaz az egesz forumot osztani, csak mert ott elnek.
Lepjunk tul az "en amerikai vagyok, te meg magyar" teman, regen voltak olyan jo temak, "csetelesek", baromkodasok es sosem lett belole ekkora ordas flame.
Felesleges szerintem.
Elje mindenki a maga vilagat, ott ahol eli. Ez nem figyelmeztetes, meg ilyen baromsagok, csak mint egy juzer, meg mint a fiad mondom.
Sokaknak biztos szarul esik amiket irsz, fokukac meg szereti az olajat a tuzre onteni, mar varja az amerikazast. Kell ez? Nem.
Hagyjuk mar a francba. Inkabb menjunk kulfoldre Wellness-ezni, tapasztalatokat szerezni
Na, kidoltem, peace. -
válasz
tiv61us #43499 üzenetére
Egyszer magam is útra kelek, ha lesz használható nyelvtudásom és szakmám. Persze nem Amerika a cél, mert messze van.
Minden számításom szerint, az európai kisebb országok nacionalizmusba fognak süllyedni és csúnya dolgok várhatók. Mostani béke-szakasz nagyon meglepő. Bárcsak sikerülne az EU-nak valódi "országgá" válnia, valami olyasmivé, mint az USA! Ez lenne a történelem egyik legnagyobb bűvészmutatványa! De félek, hogy a nacionalizmus elsöpri a józan észt. Félünk nagyok lenni, megszoktuk, hogy kicsik vagyunk és a gyengét rugdossuk.Köszönöm, de NEM kérek a tömény hülyeségből, a történelmi hibák újrajátszásából! Ha tehetem, a józan eszemre hallgatva, az életemet mentve, menni fogok.
Szerk.: A NASA-ért picit irigylem Amerikát. A közvetítéseken mindig átjön, hogy mennyire képesek odaát egy célért mozdulni és összetartani.
"We're behind Discovery!"
-
válasz
tiv61us #43491 üzenetére
Ahogy egy tősgyökeres magyar család is érdekes tárháza a furcsa alakoknak és szokásoknak.
Engem nem zavar, hogy itt születtél, de ott találtad meg a boldogságodat. Csak visszafogottabban dicsérd Amerikát és oszd ki volt hazádat.
Pontosan tudom, hogy mekkora itt a kupac, és hogy ott sincsenek rózsaszín fellegek.Béke! Peace!
Szerk.: Itt élek, de engem sem érdekel, hogy a foci csapat kijut-e vagy sem. Mitől lesz nekem jobb, hogy a fiúk fociznak? Semmitől. Ez is csak egy szórakoztató műsor, a sport. Nem ettől érzem magamat értékesebb embernek, ha ismeretlen focisták nemzeti szín mezben sikert érnek el. A saját sikereimre vagyok büszke. Ezektől érzem, hogy élek. Tehát a foci nekem nyolc.
-
Tim82
félisten
válasz
tiv61us #43485 üzenetére
Amiért beszólnék, az ez: "kutyat nem erdekli kijut e magyarorszag a vb-re". Mert én sem megyek amerikaiak által fenntartott fórum topikjába, hogy odadörgöljem az orruk alá (pl.), hogy "leszarom, hogy gyászoljátok Kennedy szenátort" (csak hogy olyan példát mondjak, ami hozzád közel áll). Aztán lehet jönni persze, hogy mi dobáljuk a tojásokat.
Levegő kifúj, befejeztem, vége.
Blacksoul: ehh, az Albacomp nem igazi gyártó, ők csak átcímkéznek, mint a Gericom.
Gondolom, valamilyen Clevo modell lesz az, nem is csoda, hogy melegszik. "Albacom Diablo"
Ha az adapter nem hibás, akkor a kraft nem elég neki - asztali gépeden kipróbáltad már?
Pisztillus: érdemes volna egymás mellé tenni a kettőt. Amikor először láttam X40-et, akkor dobtam egy hátast tőle, hogy milyen kicsi és hogy bírja akkuról. Aztán pont az 1.8" vinyó miatt tettem le róla (bár az R100-ban is az van, de az X40 lassúságát mindenki szidta).
Jó éjt mindenkinek, mára ennyi volt.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
tiv61us #43488 üzenetére
En NY-ba szeretnek majd egyszer elmenni, venni akarok egy m3-ast, es boldog akarok lenni.. nincsenek nagy igenyeim ugye?
Te nem tervezed egy amerikai alomauto megvetelet? egy par fenykepet lohetnel nekunk a kornyezetedrol, en nagyon kivancsi vagyok.Amikor kimentel azert valamennyire ment az angol, vagy ugy mentel mint nyelvtudatlan.?
-
válasz
tiv61us #43478 üzenetére
Hát, igen, az álmok országában is jól elvan a csoport-tudat, vagyis a már egy közösségbe tartozó egyedek bizalmatlanok a külső populációból érkezővel szemben.
De szép is, hogy nem Új-Guineai törzsek tagjai vagyunk! Na, ott aztán régen, a másik törzshöz tartozót embernek sem tekintették, hanem legyilkolandó állatnak.
Miféle próbákkal kellett bizonyítanod, hogy ember vagy és hasznos tagja leszel az amerikai populációnak?Amerika, oh, Amerika, ahol a bőrszín sem számít, de azért ciki elsőre, ha fekete nősül a családba.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
tiv61us #43478 üzenetére
mindenhova be kell illeszkedni, m.o-n is így megy... Ha egy kisebbségi benősül egy magyar családba, örüljön ha szóba állnak vele.. szeretem ahogy írsz, jókat nevetek rajta
En sem vagyok erdekelt a meleg temaban, de megis tudom mert mindenhonnan ez folyik, es zavar.. pedig nem kerdezi meg senki erdekel e...
En egy sony PSP-n gondolkozom a WIFI-s fajtabol.. nagyon rakattantam, elkene..
-
Tim82
félisten
válasz
tiv61us #43473 üzenetére
Inkább nem szólok semmit, nem érdemes és felesleges.
Blacksoul: 1. milyen laptop? (márka, típus) 2. hány USB-je van? 3. nem lehet, hogy van neki nem "full-powered" USB-portja is, és arra raktad rá a D-Link adaptert - és egyszerűen akkuról használva nem jut neki elég kraft?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us #43026 üzenetére
másból csinálnak levest? arrafele a sült jellemzőbb állítólag, mint a főtt kaja. ez igaz, vagy urban legend?
a ponttyal meg úgy vagyok, mint a csiperkegombával: jónak jó, csak nem magában. tölteléknek, alapnak oké. viszont egy kajában minél több féle hal (vagy gomba) van, annál jobb. az a baj, hogy együtt nem az igazi.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us #43024 üzenetére
akkor itt az ideje elkezdeni. nem nehéz megfőzni, ugyanakkor finom.
Killing: sima halászlé volt pontyból. az úgy elég sovány... a ponty eléggé tömeghal. annál tömegebb már csak a törpeharcsa, mert van, ahol csak azt lehet fogni, mikor másra megy az ember. mikor kifejezetten törpére, akkor meg semmit...
-
fokukac
nagyúr
válasz
tiv61us #43012 üzenetére
pontosan, a halászlében benne..
Amúgy van, ahol sokkal jobb a pottyantós...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
tiv61us #42820 üzenetére
ez micsoda pondróság,micsoda gyávaság,az ég szerelmére?!
Egyáltalán mi visz rá pár ilyen "bátor" emberszabásút,h kimenjen és balhézzon?!Elszomorító,ilyenkor szégyellem magam,h magyar vagyok és itthon élek,h ilyenekkel szívok egy levegöt...
Vannak meleg barátaim,és ilyenkor szégyellek a szemükbe nézni...
pedig nem ismerem ezt a csürhét,nem is akarom,semmi közöm hozzájuk,mégis....
-
1010
őstag
válasz
tiv61us #42821 üzenetére
" mert az olcsot csapbol toltik"
itt is skoan csak azt isznak mert jonnek azzal hogy a csapvizben mennyi homron van meg a cianos tiszabol jon,
meg kerges a viz,na jo en is iszok uveges vizet,de lehet egy furt kut kene mint itt sok szomszednak,de azok meg annyira tanulatlanok hogy nem s tudjak hogy van lehetoseg megnezetni ihato e
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us #42445 üzenetére
Biztos kamuzott az ürge, azért kértek tőle bocsánatot, mert vizsgálják felül az előírásokat
Nyugtassatok már meg, hogy egy átlag ügyintéző kinn gondolkodik is, nemcsak betűről betűre azt csinálja ami le van írva .... Vannak oylan dolgok ugyanis amit előre nem lehet szabályozni....
No és mit tesz olyan esetben, ha olyannal találkozik, amire nincs még pontos előírás?
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us #42450 üzenetére
Buszsofor az ellenor. Ha nem dobod bele az $1.50-et a kis muszerbe, akkor nem mesz sehova.
Asheville-ben emlekszem becsuletkassza volt - ott ha akartam volna, bedobok 3 centet -de az kisvaros. Ja ketszer buszoztam miota itt vagyok. A kettobol egy az volt, mikor iskolabusszal levittek a folyohoz vadvizi evezni -
ToBeY
nagyúr
válasz
tiv61us #42417 üzenetére
Nekünk titkosíott a "matáv" szám de sikerűlt felhívnia valakinek.Gratulálunk ön nyert egy utazást,ha rendel tőlünk ezt azt.Visszakérdeztem neharagudjon ez a szám honnan van meg önnek mert titkosított (direkt ilyenek miatt lett az mert régebben napi 5-8db volt)
Erre bip bip lerakta. -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us #42399 üzenetére
cöcöcö , max a márka amerikai, itthon gyártják a GE kompaktokat (régi tungsram gyár)
Már ha tényleg azok az ikeás kompaktok.
tim82: most melyik? GE-s vagy ikeás?vagy valami gagyi?
1010: a lakásnak saját klímája van: nyáron sosem megy 25 fok fölé a hőmérséklet. Klíma nem kell.
északi tájolás, földszint, sosem süt be a nap, de szórt fény miatt van elég fény általában. áramfogyihoz még : két noti van, két tévé, és egy öreg lehel hűtő kombinálva egy öreg hajdú automattal . -
válasz
tiv61us #42069 üzenetére
Énse nagyon mostanság, hogy ilyen jó idő van, de van is buké így estére, asszem megyek lábat mosni gyorsan, amíg el nem küld Race
na meg már ha sör, akkor most éppen Zlaty Bazant-ot "rontok el" ahogy a nagy szarvas Úr mondaná
Hála a jó tecsónak hogy beakcijózta
Amúgy szemetek ezek rendesen, egész nyáron egyre drágább volt a sör, 1 nyüves Soproniért már elkértek több, mint 200FT-ot, kb (1 dollár 25 centet hogy értsd
) most meg szinte az összes akciós, hogy már nem nagyon van szezonja, remélem télre meg a borokat verik fel, mert akkor inkább azokat issza az ember a nagy hidegben
Asszem nem olyan hülyék ezek
Mi lesz a vacsora? emailban küldhetnél 1 cseppet ha valami hús, mert itthon csak szilvásgombóc van, abban meg hiába keresem sehogy sem találom -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
tiv61us #42005 üzenetére
jaj neee
Vodi üzenete:
*
*hallod hogy jártam ma
**volt ma első vendéglátás órám
*pasi, végig angolul beszéltem
*beszélt*
*simán ráállt a fülem
*dumáltunk is
*utána volt még angol órám
*ezekután
*haverral beültünk teázni rákóczi úton
*és egy winterdream teát kértem
*figy, párbeszéd a kövi:
*- én egy winterdream-et kérek.
- winterdream?
- yes please.. mármint igen kösz
*zsiga röhög
*mondom kuss -
Bubu79
addikt
válasz
tiv61us #41996 üzenetére
Yes - but not with You
tildy: Nem láttam, hogy bárki is írta volna, hogy utálja a németet, de biztos jó általánosítani - én nem utálom, egyszerűen úgy alakult, hogy mást kellett tanulnom a suli váltás után.
Keményebb hangzású, mint az angol, pattogósabb, ez tény - de az angol sem mindenhol hangzik olyan jól - azt hiszem NoLF tudna mesélni az angliában kerékbetört nyelv szépségeiről...Azt csak halkan jegyezném meg, hogy a két nyelv ( angol és német ) elég sok helyen egy tőről táplálkozik.
-
Bubu79
addikt
válasz
tiv61us #41985 üzenetére
Szakközépben volt úgy cirka másfél évig német - érdekes volt, ahogyan eldöntötték, hogy ki tanulhat németet - 3,5-ös orosz átlag felettiek mehettek át németre
Aztán ráeszméltem, hogy kalapácsot reszelgetni nem éppen szórakoztató számomra, úgyhogy inkább átnyergeltem ipari elektróra, ott meg már angolul tanítottak...
Kiesett már az orosz rendesen - a német is erősen kopottas, szinte alig látszik, hogy valaha azt is kellett tanulni - az angol meg szükséges a melóhoz, ha nem is minden nap használom
Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged