Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
Sziasztok!
Beüzemeltem ma egy LG 77C17LB tv itthon. One (digi) szolgáltató, csatornalistát kimentettem, aztán megszerkesztettem a sorrendet laptopon chansort programmal. Miután visszatöltöttem a tv-reminden csatornán angulol mennek a filmek, sorozatok. A reklámok és minden más az magyar. Hol tudom visszaállítani, a szinkronhangot magyarra?
-
Janaboy
veterán
Próbáltam a Chansortot elvileg kellene tudnia, de nem tölt be semmit, majd írok a fejlesztőnek, most megcsináltam a kedvenceknek.
@bnorci: sehogy, csak újként telepített tv, vodafone (upc) CI kártyával.
Dehogy írjak jó dolgokat is, szép a képe a 806nak, nem tudom miket szoktatok nézni homogenitashoz, meg azt se hogy akarom-e megnezni őket, de nagyon szép a kép.
A hangon meg teljesen meglepodtem, jo kis hangszóró szett van a hátulján
Persze filmeket házimozin nézem, de tvhez bőven jó.Hd csatornák szépek, az SDk azért 65"on már nem annyira.
Még azért kell allitanom a képet, meg szoknom is kell

Viszont az android meglepően gyors. -
Janaboy
veterán
Lenne hirtelen két kérdésem:
Philips 806
Minden tv csatornán be van kapcsolva a felirat. Hol lehet ezt általában kikapcsolni, hogy ne egyesével kelljen?Illetve tud valaki olyan alkalmazást Windowsra, ami tudja a csatornát rendezni?
Elvileg a Chansort támogatja, de nekem egyik fájlban sem talál semmit kimentes után.
Mondjuk ha végignezem a fajlokat simán szerkesztőben nem vagyok biztos hogy egyikben is lenne csatorna.
Vmit rosszul csinálnék? -
Kuter
senior tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Szia. Ezzel a programmal lehet szerkeszteni számítógépen. Pendrive-ra letöltöd szerkeszted visszamásolod. Nagyon jó csak át kell húzgálni a csatornákat a neked megfelelő sorrendben.
Pl én ki is hagytam azokat a csatornákat amik HD és SD be is meg van egyértelműen csak a HD-t tartottam meg. [ChanSort2021-10-24] -
Lackooo84
nagyúr
Nem számozza vissza, csak te rosszul csináltad. Az a trükk, hogy először is tévé hangolásakor ne válaszd ki a szolgáltatót, hanem az "other/egyéb" legyen bejelölve, így egy hangolás és mehet a mentés USB-re. Majd ezt PC-n a chansortba beolvasva az utolsó opciót kell választani, azaz üres listával kezdeni, ahová kívánt sorrendben áthuzigálod a kellő csatornákat, majd a végén mentés gombnál a maradék csatornák mehetnek a lista végére mind3 rublika bejelölve opcióval, majd így mehet vissza a tvre.
-
sirály69
őstag
Vagy én fogtam ki valami hibás darabot, vagy csak tele van hibával a tv szoftvere...
A delikvens LG 55GX3LA.
A jelenségek:
-Chansort progival megszerkesztettem a csatornalistát. Amikor feltöltöttem a tvre minden rendben volt. Pár perc múlva azt vettem észre, hogy a 8. programhelytől 96-ig eltűntek a csatornák és áthelyeződtek vegyesen a 100 feletti csatornahelyekre, össze-vissza.
Ezt próbáltam több alkalommal is, és minden próbálkozás után pontosan ugyan az történt.- Tegnap kipróbáltam, hogy a tv által lekeresett csatornák közül a tv-n rejtem az első 5 nem HD tvadókat. Meg is csinálta, de ezek után nem volt hangja az M4 HD-adásnak és csak annak. Ha visszaraktam az M4 SD adást lett hangja megint a HD-nek is....
Ez egyedi tv hiba lenne (szerviz) vagy szoftveres BUG? -
sirály69
őstag
Egy hete használjuk teljes megelégedettséggel az LG OLED55GX3LA tv-t.
Most olyan problémába futottam bele, hogy a ChanSort progival megszerkesztett csatornalista feltöltése után látszólag minden rendben.
Nézzük a TV-t és egyszer csak megváltozik a csatornalista.
1-től 6-ig(ez az általam módosított) illetve 96-tól 252-ig lesznek csatornák.
3* próbáltam visszatölteni, ideiglenesen működik is.
Az automatikus csatornafrissítés ki van kapcsolva!Mi a ... miatt csinálja ezt?
Köszi az ötleteket!
-
TBMC
addikt
Sziasztok!
LG 65BX
"Channel edit for LG TV's" MAC-en nem ismeri fel a TV-ről mentett channel listet.
Próbáltam windowson, ott a "Chansort"-ot használtam, felismerte, el is készítettem vele. Visszamásoltam a TV-re megy rendesen...az első ki-be kapcsolásig.Minden alkalommal vissza kell másolnom USB-ről a TV-re a teljes listát...
Hogyan lehetne ezt működővé varázsolni? Esetleg más program segítségével?
Korábbi B7,B8 modelleknél nem volt gond...Előre is köszi!
-
-
Joshi
titán
LG-nek nincs valamilyen csatornarendezős progija mint a Sonynak a Sony Channel Editor Ver.1.1.0? Már a legtöbb gyártónak van hasonló megoldása.
Találtam valami ChanSort nevű valamit, elvileg működhet ez is. De majd egy LG tulaj eligazít.
LG-hez ezt írják: "Some LG models require a special service remote control to access the import/export functions (see Wiki for details)"
Egyes LG modellekhez speckó távirányító kell az Export/Inporthoz.Találtam olyat is hogy SetEdit.
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Nektek jól működik a chansort -os csatorna rendezés? Én beállítom a sorrendet, törlöm a nem kellő csatikat és vissza töltöm. Eddig renben is volna, de aztán kezdenek a töröltek vissza szivárogni. Ráadásul már létező csatik helyére. Rohadt idegesítő és nem tudom mit csinálok rosszul... B7 -ről van szó.
-
HIJ
őstag
Ti milyen progival rendezitek a csatornákat? Mert én most kezdetnek a chansort -al átemeltem a régi reference listát, de állandóan összeugrik. Egy-egy csatorna egy számra ugrik, és megjelennek töröltek is...
-
Csabifater
tag
Sziasztok!
Műholdas csatonalistát szeretnék szerkeszteni (UPC direct). Lekerestem a csatornákat, de lehozott egy rakás külföldit is , ami nem kell.
Kérdésem, ki tudom valahogy menteni pendrive-ra a listát és megtudom szerkeszteni a Chansort-tal?
Ha igen, hogy tudom kimenteni a listát?Köszi
LG 55EG910 a típus.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Jogász topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Okos Otthon / Smart Home
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor