Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuter
senior tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Ja lehet , már öregszem sajnos

-
Kuter
senior tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
És én meg ezt írtam utána " Lehet de nem ezt kérdezte, hanem ,hogy a menübe benne van e. Ezt még én sem próbáltam na de majd most
. Gyors ki is próbáltam működik. Pendrive be-tízszer megnyomni a kék gomb. Köszi." Tehát megértettem egyből és meg is köszöntem , nem vagyok gyagyás. -
Kuter
senior tag
válasz
nfsu17
üzenetére
Ö a ludas
. Nekem most lett meg a második oledtv-m . Ez előt egy C1 volt vagy van. 3 éve folyamatosan 80% oledfénnyel üzemelt napi 6-10 órát tv-streem vegyesen . A panel teljesen homogén beégésnek még a nyoma sincs. Én úgy gondolom , hogy lehetnek érzékenyebb panelek ugyan abból a szériából. Lehet pont kifogtam. Remélem ennél az új verziónál is igy lesz.
-
Kuter
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Szerintem azért valami támpontot ad a tv hátulján lévő firmatábla (matrica) pl én most vettem kb 2 hete, és a hátulján lehet látni, hogy 10/2024 gyártású. Mediamarktban vettem. Lehet, hogy még a dobozon is rajta a gyártás ideje, sajnos ezt már nem tudom megmondani, mert a dobozt kidobtam.
-
Kuter
senior tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Vagy valószínűséggel neked nincs ilyen tv-d , nekem van. Tések itt vannak a képek. De itt nem szerepel üzem idő.
-
Kuter
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ez már nincs benne. Szerintem csak szerviz távirányitóval.
-
Kuter
senior tag
Üdv mindenkinek.
Valaki, akinek lg c4 van megpróbálna nekem lementeni usbre a csatorna listát és után vissza tölteni, hogy működik-e. Nálam nem megy, vagy 6 pendriveval próbáltam. Rendesen mutatja, hogy menti a csatorna listát, meg azt is, hogy vissza tölti. Újra indul a tv 5 másodperc múlva az nincs egyetlen egy csatorna sem. A C1 oledemnél tökéletesen működött, működik még most is. Lehet szoftver hiba? Köszönöm. -
Kuter
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ne beszél már baromságokat nem kell lehúzni az öregeket. Pl az én apámnak (72) egy 65 naocell Lg tvje volt. Mikor megvettem az az oledet és meglátta nálam a képét azt mondta, hogy egy szar szutyok az övé az enyémhez képes. Két hét múlva már az öreg egy 65" LG C3 oledet vett magának. Ha azt mondtam volna, hogy neked minek ilyen, agyoncsapot volna mert hát én még most is a gyereke vagyok 54 évesen
-
Kuter
senior tag
Üdv Mindenkinek.
A C1 ben hogy tudom a csatorna infót középről fel rakni a kép tetejére. Egyszer felraktam ,csináltam egy gyári vissza állítást az azóta nem találom. -
Kuter
senior tag
válasz
H.Kornél81
üzenetére
55 " C1 nálam tökéletes. Töröld le , rakd újra hátha segít.
-
Kuter
senior tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Szia. Ezzel a programmal lehet szerkeszteni számítógépen. Pendrive-ra letöltöd szerkeszted visszamásolod. Nagyon jó csak át kell húzgálni a csatornákat a neked megfelelő sorrendben.
Pl én ki is hagytam azokat a csatornákat amik HD és SD be is meg van egyértelműen csak a HD-t tartottam meg. [ChanSort2021-10-24] -
Kuter
senior tag
-
Kuter
senior tag
Figyelem! Aki az emagon vásárolta a tv-t ellenőrizze a garancia papíron a széria számot , mert nekem teljesen más szám volt rá írva. Jeleztem az emag felé , javították emailban küldték a jó garancia levelet. Más , ebből kiindulva több termék ( lombfúvó , fűnyíró , hajsütő stb stb) garancia papírját is meg néztem 40% ban stimmel csak.
-
Kuter
senior tag
válasz
thomasvold
üzenetére
Minden relatív
. Apámnak mikor megvettem a 3d Lg lcd tv 55" beállítgattam az én szememhez, öreg kibukott hogy de szar ,nyomtam neki a fényerőt a kontrasztot + a színt. felfelé. A végén meg szólat na most már majdnem olyan mint a 82 centis videoton tv a régi képcsöves. Tehát a lényeg amit szerettem volna mondani hogy nem kell erőltetni másra itt a kalibrált képet , mert kb 98 százalékban az az embereknek egy fos semmit mondó képtartalmat jelent , és sem szeretem . Egyszerűbben van aki a tejszínes kávét szereti kis tejszínnel és van aki a tejszínhabos kávét 10 centis habbal , mind a kettő ugyanaz csak az egyik meg van tuningolva
-
Kuter
senior tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Sajnos kimondtad az antikrisztust , úgy hogy neked véged. Meg még a több mint 9 millió LG oled tv vásárlónak és és nekem is. A kalibrálás nem tartalom fogyasztásra lett kitalálva a sok sok tesztoldal ez elfelejti leírni. Pl csinálj egy fényképet a teleóval ,vagy digitális fényképezővel kb megegyezik a kép a valósággal ,na akkor most nézd meg a kalibrált oled tévén egy nagy fos lesz az egész. Ja és most lehet kövezni..
-
Kuter
senior tag
Én regisztráltama tv-t az LG oldalán ott 2 év garanciát ír rá. Az emagos garancián meg 3 év van. Akkor most kivel kell majd harcolni ha lepusztul 2 év után. De remélem nem kell igénybe venni.
-
Kuter
senior tag
válasz
manager2220
üzenetére
2 megy a tv-be 1 az ssd-re közvetlenül.
-
Kuter
senior tag
Az hogy új nem jelent semmit. Én nekem a kábelt kellet lecserélnem egy vastagabb és dupla betáposra. [link]
Ja a gyári kábelével ment a számitógépen is. -
Kuter
senior tag
Cseréld le a racket vagy az usb kábelt.
-
Kuter
senior tag
Közben egy külföldi fórumon találtam , ugyan ezzel a wifi hibával kapcsolatban. Az emberkének a tv-ben garanciában lecseréltek egy árnyékolatlan kábelt árnyékoltra (lehet antenna kábel ?) de azután megjavult a wifi sebessége . A szerelő mondta neki hogy interferencia miatt kell a másik kábel. Gondolom evvel is úgy van az LG aki észreveszi vagy zavarja annak cserélik garban. Hát akkor ennyi. Megyek bejelentem a hibát az LG-nél ( ez egy vicc komolyan mondom )
-
Kuter
senior tag
Üdv Mindenkinek.
LG oled55c11lb a net sebesség nálatok is gyatra. Digi 1000 / speed test kábel 40-50 le fel meg 80-90 , 5g wifi le 40-50 fel 180-200. webesen is próbáltam ugyan ilyen szar. Mi lehet a gond azt nem értem hogy a lefele töltés miért sokkal lassabb szinte a fele vagy még annyi sem mint a feltöltés. Még ha torrent szerver lenne még örülnék is neki. De hát ez egy tv legalább is annak vettem
. Csinálnátok egy két speed testet. Ha másnál is ilyen már fel is veszem a supportal a kapcsolatot. Lehet firmwareból tudják javítani remélem. -
Kuter
senior tag
válasz
GuruZone
üzenetére
Mondjuk az én sem nagyon értem hogy mi értelme van lebutítani a tv fényét 20-30-ra és egyéb dolgokat kikapcsolgatni. Én kalibráltattam a barátommal (nyomdában grafikus hozta a cuccost) de már akkor mondta hogy nem fog tetszeni mert nem arra való. Nem is tetszett fakó , színtelen, sötét lett , az én szemem számára természet ellenes . Értékeket lejegyeztem ,és vissza állítottam gyárira plusz meg küldtem egyéb képjavító beállítással . Azt mondta a grafikus ismerősöm hogy arra való a kalibrálás ha dolgozol rajta , hogy ugyan olyan legyen a nyomtatott kép színe a kinyomtatott papíron, mint a monitoron. És most lehet dobálni kővel
Hajrá fényerő meg kontraszt. -
Kuter
senior tag
válasz
Conte8
üzenetére
Szia. Az egyik barátom szinte teljesen ugyan így jár , csak egy videomagnóval anno. Berágott és írta a Japán Panasonicnak hogy katasztrófa helyzet uralkodik a garanciális javítás terén Magyaroszágon. Érdekes módon a szerívíz hívta fel , hogy újból vigye vissza a magnót , ott meg mondták neki hogy miért kellet felnyomi őket az anyacégnél. Ja csere lett a vége . Mindez vagy fél év alatt zajlott le. Egy próbát meg ér szerintem ,és még gyorsabb is lehet az ügyintézés az internet miatt. Képeket küld el az anyacégnek is. Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Bittorrent topik
- Haditechnika, harcászat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Gyors ki is próbáltam működik. Pendrive be-tízszer megnyomni a kék gomb. Köszi." Tehát megértettem egyből és meg is köszöntem , nem vagyok gyagyás.