Hirdetés
- Steam Deck
- OLED TV topic
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
fahrii
üzenetére
Igen, belefér, kb az általam meghúzott határnál lesz.
Amúgy pontosan arra gondoltam amit írtatok, hogy a nagyobb kijelzővel jobban járok, ráadásul úgy hogy abszolút alkalmi felhasználó vagyok.
Vhiktor neked is kösz!
(Elnézést a borzasztóan sok elgépelésért az első kommentemben
) -
mp54
senior tag
válasz
fahrii
üzenetére
Jól értem, hogy 5%+15%+10%= 30% árengedmény el lehet simán úgy érni, hogy nem vagyok "bennfentes" sehol? Ha igen, ez engem is nagyon érdekel, ugrásra készen állok egy 65s95f-ért!!! Ha ugrok, tudsz adni 10%-ost?
A Samu webshop-ban a kód ablakba be lehet írni egyszerre többet is? Egyet beírtam, elfogadta, de már nincs ablak, hogy beírjak még másik kettőt is...! -
alaves
addikt
válasz
fahrii
üzenetére
Fényes felületű QD-OLED kijelző tisztítása: 70 %-os adalékmentes etanol-os puha mikroszálassal áttörölni, majd szárazra egy másikkal. Ha már van optikai elváltozás (kékes folt), azon a helyen valószínűleg 2-3-4x is ismételni kell a törlést, hogy tökéletesen visszaalkuljon az optikai viselkedés (saját tapasztalat, és a már nem elérhető Samsung Display blog oldalán leírt tesztek alapján).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép állapotú LG OLED 42C41LA (2028 májusig Garis)
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG ( OLED77G42LW) 195CM 4K OLED SMART TV ! UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Vhiktor