Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
hatala #99627 üzenetére
Ágh dehogy lesz az nagy.. mi 77G3-at nézünk nejemmel a lehető legközelebbről, hogy még el lehessen előtte sétálni - lézerrel 2.56 métert mértem ha a homlokomra teszem.
Filmezni így már lehet, illetve azt vettem észre, hogy ténylegesen szépen és egyértelműen látszik a 4k vs FHD közti különbség, előtte 65" C9 volt azon csak sejteni lehetett - mármint ha pöpec volt a FHD anyag.
Illetve van még egy nem nagyon tárgyalt előnye a nagyobb TV-knek: mivel az összes modell egy szérián belül ugyan azzal a teljesképernyős fényerővel rendelkezik, így könnyű belátni, hogy fénymennyiségből a nagyobb TV szállít többet, azaz pl egy 300 nites teli fehér 55G3-on lószar, viszont 77 colon hanyatt vág ám... és ugyan így a jelenetek apró csúcsfényei is nagyobbat ütnek nagyobb TV-n. Vágj bele a 77-esbe szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikarus busz erősítő 2db plusz egy alkatrésznek, kábelek
- SONY CFS-W455L két kazettás magnó
- Marantz SR6015 (11.2) 8K, Atmos, Wifi, Bluetooth, Phono (garis)
- HSS 3000 B SET 2 irányított hang vezérlő csere is sega Nintendo Playstation Xbox konzolra
- Hisense 65U7HQ 4K ULED tv, 2027.06.19-ig Emag garanciával.
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest