Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
Jó azt tegyük hozzá eddig szó nem volt, hogy tavalyi modellekről beszélsz, általánosságban írtál. Visszaolvasol ezeket a specifikációkat pontosan leírtam az összehasonlításban. Ezért mondtam, ha teheti az ember és UHD-ban gondolkodik, idei oled modellben érdemes gondolkodni, az EG920 helyett. Hasonló áron már hozzá lehet jutni egy B6/C6-hoz. EG910 annak alternatíva, aki jó áron akar oled-hez jutni, és annyira nem foglalkoztatja még az UHD mozizás.
A JS8500 még fényerőben se olyan kimagasló lcd viszonylatban. Az idei oled-ek, ha jól emlékszem még ebben is jobbak (bocs, de ez nem irónia!
). Egyébként nagyon jó áron vetted, tavaly nem lehetett ennyiért olyan oled tévét venni mint most. Ezt megértem, mert nekem is egy hasonló lcd-ül itthon pont ezen okokból, de kár egy oled-hez hasonlítani, ha szigorúan képminőségről van szó.Képekre rápillantva egyébként nincs a tévé rendesen kalibrálva, jelentős világos részletvesztés van, ami egy ilyen lcd-n kiküszöbölhető. Jóval a kalibrált átlag fényérték felett van a tévé, ez így kép szempontjából mutatós tud lenni, mert nem látszik a fekete minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- Le Mans Ultimate
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
). Egyébként nagyon jó áron vetted, tavaly nem lehetett ennyiért olyan oled tévét venni mint most. Ezt megértem, mert nekem is egy hasonló lcd-ül itthon pont ezen okokból, de kár egy oled-hez hasonlítani, ha szigorúan képminőségről van szó.
Vhiktor