Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, de olyan problémám van az LG 65C1-emmel, hogy egyik napról a másikra a netflix gomb a távirányítón beadta az unalmast. Sokszor úgy kapcsoltam be a tv-t, hogy egyből arra nyomtam, és akkor egyből az indult, örültem is neki, h van dedikált gomb, de most nem kapcsol be rá, és ha bekapcsolt állapotban nyomom meg bármelyik ilyen disney, prime, vagy netflix gombot, csak annyit ír a tv, hogy ez a gomb nem elérhető
Ilyenkor mit lehet tenni? Konkrétan egyik nap ment, másik nap már nem, és nem is írta a tv, hogy lenne vmi frissítés. Maga az app működik, mert home-ról tudom indítani.Így is idegesített, hogy előtte a BX-emen volt play-pause gomb a távirányítón, ami minden appban működött, most az eleve eltűnt (fizikailag), és helyette lett egy google, meg alexa gomb, ami nem is működik itthon, de jelen helyzetben kompletten 6 gomb kuka

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyenkor mit lehet tenni? Konkrétan egyik nap ment, másik nap már nem, és nem is írta a tv, hogy lenne vmi frissítés. Maga az app működik, mert home-ról tudom indítani.
Vhiktor