- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
hunspikey
üzenetére
Semmi nem látszik sötétben. Meg nem mondod hogy ki van-e kapcsolva a TV vagy csak fekete rész van a filmben!
Lehet állítani a logó megvilágítását, amit persze levettem nullára. Így tökéletes a feketéje 
Oblivion nagyon ütős rajta! Azt viszont már az is lenyilatkozta (ha jól emlékszem) aki gradingelte(utómunkázta) a filmet, hogy elvileg ott nem kellene látni a hátteret csak feketét. Ezt azért mondom, mert referenciára kalibrált OLED-del láttak ott részleteket, holott nem kellett volna
Enyém még nincs kalibrálva, sajnos valami gebasz volt az xRite i1Display Pro-val tegnap
Nem tudta lemérni a fekete szintet 
Ugyancsak tegnap néztük a Crood-ékat, abban van bőven sötét jelenet. Erölködés nélkül megoldotta, ahogy pedig utána a családnak kinyílik a világ és megjelennek a színek a filmben, magam is csak kapkodtam a fejem! Közelebb is ültem (féltávra) hogy tudjak gyönyörködni a részletekben

Arra emlékeztet, amikor először lett HD plazmám és filmeim, akkor is azt találtam, hogy a részletes kép miatt kényelmesen közelebb tudtam ülni mint annó a ratyibb felbontású SD anyagokat nézve. További plusz, hogy itt a plazma - engem zavaró - villogása sincs meg az egyes árnyalatokban, hanem "stabil" a képe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- PlayStation 5
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Google Pixel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet állítani a logó megvilágítását, amit persze levettem nullára. Így tökéletes a feketéje 
Enyém még nincs kalibrálva, sajnos valami gebasz volt az xRite i1Display Pro-val tegnap
Nem tudta lemérni a fekete szintet 
Vhiktor