Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Na akkor egy kis élménybeszámoló a 65CX-ről. Kezdjük azzal, hogy a párom szerint innentől moziba sem kell menni.
Ez kb így is van.A képminősége pazar, azonban egy C8 után nyilván nem akkor ugrás. Viszont ebben az AI tanulós dologban és a kép felskálázós dologban lehet valami, mert érzésre szebb az SD tartalom, mint a C8-on volt. Mondjuk nem tudom, hogy mennyit számít, de az NVIDIA Shield TV Pro-n is be van állítva az AI upscaling, így duplán kapja. Viszont tényleg nagyon szép, érzésre jobban teszi a dolgát.
Apple TV 4K-t, Nvidia Shield TV Prot, PS4 Prot és a Samsung HW-Q90R-t is pöccre felismerte. Kicsit fura, hogy más a menüje, mint a C8-nak volt, annyira nem áll kézre (ez a lenti bemenet választó idegesít, hogy nem ugyanúgy a szélén van, mint a beállítások). Ma feldobott egyébként egy szoftverfrissítést, bár ez szerintem nem most jött ki, csak ma jutott el odáig, hogy frissítést keressen.
Nem bántam meg, hogy felfelé váltottam rá, de azért az árát nem mondtam el itthon... jobb a békesség.
Kalibrálással vesződött valaki? Van valami leírás, hogy érdemes ezeket elvégezni? Én speciel sosem csináltam ilyet. Esetleg a PH tesztjéből beállítottátok a kalibrált értékeket és csókolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ismét köszöni, és most már kéri is az NVIDIA H200-at Kína
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- További aktív témák...
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez kb így is van.
Vhiktor