Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Sajnos a TV-n jelentkezett egy hiba, ami miatt annak cseréjét kértem. A HDMI 1 port nem fogadott képet, érzékelte hogy rádugok valamit, akár be is kapcsolt rá (CEC linkes BD lejátszó) de kép nem jelent meg... Lehet hogy én túrtam el valmit, de több jelforrással sem sikerült képet csalnom rá. A többi bemenet ment gond nélkül

A hibabejelentés után a forgalmazó visszavitette a készüléket és ők is megnézték. Ők nem találtak hibát, így felajánlották a visszaszállítást vagy a visszafizetést. Én most az utóbbit választottam. Azóta már bánom, mert remek TV-volt, és azóta is csalódottan nézem az itthoni kínálatot valami másért, de nem találok érdekeset

Az EMAG végig korrekt volt, ugyan nem napokon belül, de minden haladt az ígért határidőre és megfelelően kommunikáltak mindent. Akit esetleg érdekel, a TV-fent van a román oldalukon, egyedi újracsomagolt jelzéssel gondolom kiszállítják ide is. Az ára továbbra is nagyon jó ennyiért sehol máshol a világon nem lehet megvenni ...
Az eddigi tapasztalataim (majd egy éve hajtom ezt a TV-t) alapján nem vagyok optimista hogy mikor tudom megint metgvenni itthon ezt a modellt. Ami igazán vicces, hogy az LG magyarország ugyanakkor pénzt költött háznyi OLED reklámplakátra az M1-M7 bevezetőn, amikor készüléket meg elvétve találni, azok is leginkább a tavalyi modellek

Bezzeg a Samsung, amiről olvasni azt meg is lehet venni, és még a vízcsapból is az folyik (JS9000, 9500 ...)

Bárcsak lenne a samsungnak OLED-je, nem hiszem hogy ezt ki akartam mondani
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Metal topik
- LEGO klub
- Magisk
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Mikrotik routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor