- Hobby elektronika
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Meg a sebességéért, meg a szineiert. Amikkel mostanaban jatszom/jatszottam, Marathon, Arc Raiders, Destiny 2, Valorant, Overwatch, Apex. RT mindig OFF.
Single címekbe kb. 100 fps is már elég, arra meg ott a DLSS is, sőt ha van nativ 80-ad akkor FG is mehet és nem lesz gond. Ezekből Cyberpunkot meg Borderlands 4-et próbáltam.
Amúgy még Witchfire-el játszottam talán mióta megvan ez a monitor + gép.
VRR, szoftveres is, monitor beallitasos is, v-sync is mindig mind OFF.
HDR-t sem használok, abban a TV úgyis ezerszer jobb, de azon meg nem játszom, filmekhez nekem elég. -
Semin
őstag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
h a feketeert fizetsz egy rahedli penzt..
Ez íg , ebben a formában nem feltétlenül igaz.Minden jelenleg elérhető monitor technológiának vannak előnyei, és hátrányai. Ha neked az OLED hátrányai megfelelnek, nem kapod meg a többit:
Nincs IPS Glow/fekete helyett szürke, nincs VA Ghosting/
Black Smearing nincs MiniLED blooming/halo effect stb stb.Innen nézve nagyon is jó móka az OLED

@MM:
Ha megnézed a PWM képet amit fent linkeltem, sajna nem garancia a magas fényerő sem. De legalább a mai modelleknél nem romlik sokat a villogás a fényerő csökkentésével.Ha nincs fényerő pedig kuka a HDR, ami nagyon-nagyon jól mutat ezeken a kijelzőkön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hobby elektronika
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- PC /i5-3470/8GB/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258