-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Amit 4264adam PH!órumtárs javasolt az a biztos, a te szemeddel csak látsz..
De ha a használati szokások miatt job az LCD akkor próbálj ki egyből MiniLED-et, plusz az újabb típusok jobbak (1152 zóna 336/576 helyett). QHD vagy UHD míg az MSI MPG 274URDFW E16M (itt láthatod milyenek lehetnek) de tuti magasabb árazása lesz. -
4264adam
veterán
Mindenki nagyon sok mondatot írhatna de felesleges. Rendeld meg Alzan, nézd meg magad milyen és vonj le következtetést magadnak, hogy kell e vagy sem.
Jobb ? - egyértelműen igen
Megér e legalább 2x összeget ? - mindenki döntse el magaha neked nem jön be az OLED akkor visszaküldöd, van rá 30 napod
-
blountex
senior tag
32" oledben nincs túl sok lehetőség az is gyakorlatilag 300e-től AOC márkával indul a csillagos égig.
Én Asus és W-OLED-del szemezek.Tesztelés alatt van a hétvégén egy Sapphire 9070 xt pure kártya.
Maga a kártya könnyű, csendes, 60 fok fölé nem megy és a maximum kihasználtságkor a 304W fogyasztása is rendben van.
Magával a kártyával nincs bajom, de reméltem, hogy a 9-es szériánál javítottak annyit (6-os óta), hogy a szoftver része rendben legyen, de többször is idő túllépés miatt kilépeget egyes játékból és 1-2 programból.
Na, ez a része nem gyere be.Az FSR pedig bár látszólag jónak tűnik, de a másik oldalról viszont még nincs összehasonlítási alapom.
-
4264adam
veterán
2025 február óta. Nincs hátrány csak előny.
2024 decemberében AOC MiniLED VA-t vettem 1110nit-el. De az OLED az OLED.ELső generációs 165hz OLED Panelt kerülném már lassan 2026. Ősszel- November-December kezdődik majd újra a leárazás azt érdemes figyelmed és azokat amik 240Hz-ek onnan tudod hogy a 2.5-3th Genes.
-
emiki6
veterán
Semmi gond a glossy-val, nekem is az van. Van rajta tükröződésmentes bevonat, nem a tükörképed látod benne.
[link] *a fénykép felerősíti a tökrüződés mértékét és már nincs mögöttem a szekrény, így is jó, ha nem süt be a nap. De ha besüt, az matt bevonattal is zavaró.
Nálam az OLED inkább egy "hálisten végre nincs IPS glow", mintsem a hanyadtesés. De már az LCD hátrányainak hátrahagyása elégedettséggel tölt el. Meg a 360 Hz is elég menő.
-
emiki6
veterán
Kb 100 játék kapott már gyári fsr4 támogatást (mondjuk azok számottevő része slop), optiscalerrel meg még jópárra ráhúzható. Nem "jobb", mint a dlss, de az amd magyarországon jobb ár/érték arányú (gamingre).
Ha nincs 5090, akkor a 4k szerintem cope, DE ha van felskálázás, akkor azonos teljesítményigény és fps mellett a 4k képe valszeg jobb lesz, tehát nem feltétlen pazarlás a 4k, (mégha a látás nem is tökéletes). Ha nincs felskálázás, mert annyira régi a gém, akkor meg valszeg elbírja egy 5070ti/9070xt is a 4k-t.
Bennem ott van a minmaxer, így a cope megoldásokat inkább elkerülöm. Rossz érzéssel tölt el a gondolat, hogy a 4k-t félmegoldásokkal használnám csak ki játék közben, de teljesen járható út az is, ha ez nem zavarja az embert és máshol ki van használva a 4k előnye.
-
4264adam
veterán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Windows 11
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- E-roller topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- LG (32SR50F-W.AEU) 82CM FHD WIFI SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34A650UXUXEN)34" UW-QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Terra 23,6 Full HD LED monitor(2445W)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3651,94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest