Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
Mobilarena témák
IT café témák
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most várom az Alza meg az Asus válaszát. Semmi bajom nem lenne a háromlábú állvánnyal, a monitorkar eléggé idegen nekem. Nem zárom ki, de én alapvetően használni szeretném ezt a monitort, és nem még kart keresgetni hozzá hetekig.
Szerk: Mert hogy nagyon kíváncsi vagyok az Asus válaszára. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nem tudnak erről a dologról, magyarul sunnyognak. Ezt viszont pofátlanságnak tartom a vásárlók felé, és ilyenkor szoktam én álmodozni az államosításról, feldarabolásról és a billió eurós bírságokról az ilyen vállalatoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- ASUS TUF Gaming VG249QL3A
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G5 34" (2030-ig MM Plus GOLD garanciás)
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258