Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Hirtelen én sem leltem semmit, de érdekes módon valakinél pirosra vált amikor Diablo IV-gyel játszik.
Nincs nálad feltéve valami rgb vezérlő, ami esetleg bekavar és piszkálja a bekapcsoló led színét? Sosem hallottam ilyenről sem, de fura, hogy egy játék módosítja a led színét (gyakorlatilag címezhető LED-ként jelenik meg a Windows felé) szóval így bármi lehet...
AWCC-t is írnak, gondolom az valami Alienware Control Center lehet, ott is lehet módosítani a színt, szóval ez valami állítható dolog alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyomtató topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LC34G55TWWRXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652VAUXEN) WQHD 100HZ GAMER PRÉMIUM MONITOR ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nincs nálad feltéve valami rgb vezérlő, ami esetleg bekavar és piszkálja a bekapcsoló led színét? Sosem hallottam ilyenről sem, de fura, hogy egy játék módosítja a led színét (gyakorlatilag címezhető LED-ként jelenik meg a Windows felé) szóval így bármi lehet...
Skynet258