Új hozzászólás Aktív témák
-
evilskati
aktív tag
Egyébként az mennyire zavaró, hogy nincs benne Gyro?
-
Pirat1964
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy SJ 7000-es kamerát! Küldtek hozzá e-mailben egy firmware frissítést, de ez azt eredményezte, hogy a Micro SD kártya behelyezése és a kamera bekapcsolása után tégla lett a cuccból, azóta sem tudtam életet lehelni bele!
Van esetleg valakinek SJ7000-hez való firmware frissítése?
Ismerős olyan javítási módszert említett, hogy a rossz kamerából ki lehet a hibás Flash Romot forrasztani, és egy működő szoftverrel felül lehet írni a hibás adatokat és utána elvileg működhet a kamera!
Előre is köszönöm a segítséget!
Zoli
-
lacy86
addikt
Meg gyorsan megtudtam rendelni olcsobban 🙄
[link] -
maj-viktor
őstag
válasz Pirat1964 #955 üzenetére
Mivel "hivatalos" SJ7000 nem létezik, egy fake hamis kamu kamerát vettél, amit nem kellett volna "birizgálnod"... pont ezért is lett tégla belőle! Sztem esélytelen, hogy feléleszd, pont ezért ragaszkodunk az "eredetihez", mert ha gond van, akkor a gyártótól adott a hozzá illő fw jóesetben!
Hol vetted!? Esetleg ott próbálkozz ROM fw-vel, hogy kikérd...
SJCAM S7 Star nevet kapott az újabb SJ modell
www.banggood.com/SJCAM-SJ7-STAR-4K-WIFI-Action-Camera-SONY-IMX117-CMOS-2_0-Inch-LCD-Sport-DV-Ambarella-A12S75-p-1087999.htmlNem követte a számozást, hogy SJ1000 - SJ2000 - SJ3000 - SJ4000 - SJ5000
Mert hamisok pont erre "játszottak rá", hogy kiadtak SJ6000 & SJ7000 & SJ8000 & SJ9000 és hasonló kamu fantázia nevű típusokat SJ10millió, stb.A 2 újabb modell neve:
SJCAM SJ6 LEGEND
www.banggood.com/Original-SJCAM-SJ6-LEGEND-4K-WiFi-Action-Camera-Novatek-NTK96660-2_0-inch-LTPS-p-1087996.html
SJCAM SJ7 STAR
http://www.banggood.com/SJCAM-SJ7-STAR-4K-WIFI-Action-Camera-SONY-IMX117-CMOS-2_0-Inch-LCD-Sport-DV-Ambarella-A12S75-p-1087999.html[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
bajtokarpi
őstag
válasz maj-viktor #960 üzenetére
Sziasztok!
Lassacskán meg kell rendelnem az akciókamerát. Amit kinéztem, Firefly 6s, Gitup Git2 Pro. Véleményetek, esetleg vki találkozott már ezzel a két kamerával? Külföldről rendelném, és kissé tartok a gagyi verzióktól, nehogy befürödjek vele. itthon meg közel a duplája a Gitup, vicc.
Köszi
battletag: bossi#2666
-
maj-viktor
őstag
válasz bajtokarpi #961 üzenetére
GitUp-ot tudtommal nem hamisítják, sőt kupon is szokott rá lenni... mondjuk most SJCAM-okra is van...
Ha megbízható helyről veszed, akkor nagy gond nem lehet vele... pl. banggood
(nekem személyszerint ők a kedvencem, mert gyorsak - korrektek, vannak jó akciók, stb., de külföldi topikban vannak még shopok, pl. gear vagy tiny, vagy akármi egyéb)https://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html
-
bajtokarpi
őstag
válasz maj-viktor #962 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a segítségedet (privátot is)!!!
-
apazaza
csendes tag
Sziasztok,
A Gitup Git 3ra még hónapokat kellene várni, szóval megrendeltem az Sjcam 7et..... Kivancsian várom... -
szabacsik
őstag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek a sportkamerájában van olyan opció, hogy bizonyos időközönként csinált fotót (azt hiszem percenként talán vagy félpercenként).
Ezt milyen név alatt kell keresni ? Esetleg tudok ajánlani egy olcsó kamerát ami ezt tudja?/\____/\
-
szabacsik
őstag
Utánanézek köszi. Az övé valami noname kamera volt. Nem konvertálta videóba. Azért lenne jó nekem mert összejöveteleken elhelyezve valahova ugye csinálja a képeket bizonyos időközönként nincs a kezébe senkinek így megfeletkezve róla őszinte helyzeteket lehet lencsevére kapni
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
repvez
addikt
nincs mit.
MÁs: 11.11 alkalmából tartott akcióban az ALin találkozott valaki best buy áras akció kamerával, ami ár érték arányban kihagyhatatlan.
Az ATPowersnél most akció nélkül 113$ az alap eken H8pro viszont nem tudom mennyire zavaró, hogy nincs benne képstabilizátor
MElyik számit töbet ha 4k30-ban vesz fel az ember vagy ha 1080p60 ban de van stabilizátor? -
evilskati
aktív tag
Szia!
Én ez alapján a videó alapján azt mondom, hogy kell a stabilizátor.
Banggood-on 95$ a GitUp Git 2 a leírásban található kuponnal.
Én végül emellett döntöttem.
Annyit hozzáfűznék, hogy nekem ez lesz az első akciókamerám, nagyon laikus vagyok a témában.
[ Szerkesztve ]
-
repvez
addikt
válasz evilskati #969 üzenetére
Igen itt eléggé zavaró a hiánya. Ezért nem lehet jól dönteni igy a neten keresztül, mert ahány video annyi féle beállitás és felfogatás. Itt a gitup2 szerepelt a legrosszabbul kép tekintetébe viszont a képstabilizátor hiánya miatt meg az eken.
Arról nem is beszélve, hogy ki tudja, hogy a youtube mennyit ront a minőségen illetve milyen tömöritést használt hozzá a felhasználó.
A 30 vs 60 fps-t sem tudom itt nagyon értelmezni, főleg nem egy videon belüli összehasonlitásnál, mikor ott a youtube nem választja ketté a két video folyamot, sőt abban sem vagyok biztos, hogy a 60as videokat ténylegesen 60asban játsza le.
Mert semmi változást nem látok köztük.
Mert egy játéknál ahol valós időben dolgozza fel az adatot ott számit, de egy videonál már kész anyagból dolgozik., azon nem változtat semmi. -
apazaza
csendes tag
ma kaptam egy kedves levelet a Banggoodtol, hogy bocsi, de nem tudjuk kuldeni a megrendelt, kifizetett, visszaigazolt kamerat bizonytalan ideig. ha akarom, visszakuldik a penzt, de donthetek ugy is, hogy varok, aztan egyszer majd talan kuldik, es fajdalomdijkent adnak 100 bg pontot. (ami fogalmam sincs mennyit er kovetkezo vasarlaskor??)
Valaki jart mar igy Banggoddal? Egy kisse elbizonytalanodtam. Bar nem surgos, de igy akar honapokig is elucsoroghetnek a penzemen... 😩😖😖😖 -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Kérdés, hogy ha banggood-ról megrendelem a GitUp Git2 kamerát, akkor azt vámolni fogják mindenképpen? Az a + 27% azért nem esne jól, ha még rájönne.
Köszönöm
-
ervin1979
tag
Sziasztok, Most jön 11.11. vásár. 100-200usd környékén keresek akciókamerát, Gopro ár miatt, Ji nincs lcd, kilőve. nagyon jó képminőség, elfogadható hang, képstabilizátor, és kijelző legyen. Vízálló tok legyen vagy külön meg tudjam venni. A legjobb lenne egy bestbuy a mostani 11.11akcióban vagy black friday-en venni.
SJCAM SJ5000+ eddig ezet nézem, egyéb jAvaslat? Köszi előre is -
Rellind
senior tag
válasz ervin1979 #975 üzenetére
Szia.
Hasonló cipőben járok én is.
Gitup Git2 most nálam a befutó illetve nagyon tetszik a Eken H8 Pro. Sajnos ebben nincs képstabilizátor, ezért még nagyon kétséges mi lesz. Azaz a H8 Plusban lesz majd, de azt nem tudni mikortól lehet vásárolni.
Igen tudom. Az egyik 2K a másik 4K. -
Attila444
aktív tag
válasz ervin1979 #975 üzenetére
SJCAM M20 vagy SJ6 Legend?
Ezek tudják azt, ami neked kell és a keretbe is beleférnek. -
Geresics
addikt
Halló,
olyasmin gondolkodom, hogy motorozáshoz a SONY AS100V mellé második kamerát is használnék, hogy változatosabb legyen a képanyag. Van eBay-en egy csomó 10-15eFt közötti kamera, még 4K-s is.
Olyat szeretnék, ami 1080@60FPS-t tud! Minden egyéb már csak extra. Talán még egy mikrofon-bemenetnek örülnék, hogy egy mikit elvezessek a kipufogóhoz, de nem létszükséglet...
Van valakinek valamilyen tapasztalata ezekkel az "occó" kamerákkal?*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
greyslay
aktív tag
Hali. Vkinek erről tapasztalat vélemény?
[ Szerkesztve ]
"embertelen ember munka"
-
d.tiborz
aktív tag
-
Rellind
senior tag
-
ervin1979
tag
válasz maj-viktor #986 üzenetére
igen 200-40 usd. Köszi a pu-t
-
DemonDani
addikt
Sziasztok!
Van itt olyan, aki az Aliexpressről az ATPowers shopból vette a kameráját, és a 32 GB-os microSD-vel kérte?
Nem nagyon bízok én ebben a memóriakártyában, szóval az érdekelne, hogy teljesen ki tudja-e szolgálni a kamerát, illetve megbízhatóan teszi-e a dolgát.Előre is köszi az infót!
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
erikke17
őstag
Sziasztok, most nézem banggoodon elég jó akciók vannak némelyik akció kamerára.
Igazából nem vagyok bennük jártas melyik lenne jó. Ilyen 45 euró körülieket néztem, plusz még pontokkal le tudnám nyomni Eken és SJ Cam láttam ebben az árban.Előre is köszi.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
ZoDAni
újonc
Sziasztok!
Vettem egy Ezviz S1 kamerát, de nincs tapasztalatom.
Hogy kellene normálisan rögzítenie a felvételt? Mindegy milyen hosszúságú videókat rögzítek, 15-30 másodperces darabokban tárolja a memória kártyán. Még csak próbálgatom, de normális ez? ha felvennék egy 1 órás videót, akkor úgy kellene PC-n összefüzögetnem őket egybe?!
A másik kérdés... frissítettem a firmwaret, és a mobil aplikáció azóta azt írja, hogy 1080/50 vagy 1080/25 módban rögzíthetek. Eredetileg 60-30 volt. Ez mitől lehet?
Köszönöm a segítséget előre is! -
bajtokarpi
őstag
Sziasztok.
Gitupnak ez az európai székhelye? Ha [innen]rendelem a kamerát, akkor nem kell áfát+vámot fizetnem.?
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
maj-viktor
őstag
válasz erikke17 #991 üzenetére
eredeti SJCAM-ot asszel 70$ helyett -20%-os kuponnal asszem 54$-ért van... EKEN meg alapból nettó 50$ alatti ár szokott lenni...
(#992) ZoDAni
Nem hangzik "normálisnak"... bár a konkrét típust nem ismerem, de általában van olyan funkciója a kamerának, hogy feldarabolja a fájlokat, de ott is inkább ilyen 5-10p-es darabok jellemzőek... illetve van kör-körös törlés, azaz a régit törli és "ráveszi"....Szal először a menüpontokat végignézném... ha nincs, akkor meg inkább memóriakártya cserére gyanakszok... milyen kártyát használsz!? Márka - sebesség!? C10-es ajánlott mindenképpen!
(#993) bajtokarpi
Ha EU-n belüli nincs +ÁFA-vám, akkor max. szállításért fizetsz pluszba...
Ha kívül +27% ÁFA +2,5E vámkezelési költségEz alapján CN sanszos:
Contact us
GitUp Ltd , 401, Block B, Baoshan Industrial Zone, Minfu Road Minzhi Street, Shenzhen, China
Call us now: +86 755 8527 8089 Email: support@gitup.com* lecsekkoltam, ha jól látom külön jelzik az UK stock-ot... az EU-n belüli
http://www.gitup.com/12-gitup-action-cameraIlletve nem azért, de banggood-on asszem 100$ alatt van kuponnal... szal vámolva is olcsóbb...
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
válasz maj-viktor #995 üzenetére
Szia!
Köszi értelek, de félő, hogy nem érkezik meg hozzám időben. December 30 az utolsó dátum mire kezemben kell, hogy legyen a kamera. Beindult a karácsonyi őrület, ilyenkor semmi sem biztos szállítást illetően.Én sem vagyok a saját pénzem ellensége, de UK-ből csak hamarabb ideér, mint china-ból. Banggoodról ezzel rendelném. Kész röhej, hogy itthon meg 60k az ára.
Köszi
-
synar
őstag
Xiaomi Yi2 4K videó:
[link] -
motoflug
őstag
Végre megérkezett az EKEN H9 ~ 1 hónap alatt.
Gyors észrevételek: rengeteg kiegészítő jár hozzá, szuperek. A távirányítós verziót rendeltem, egyelőre azt nem tudtam kipróbálni, mert nincs nálam microSD kártya. Egyébként telefonnal és a saját appjával (EZ icam) kipróbáltam, átadja a képet a telefonra, viszont sajna lefagyasztja a készüléket. Más tapasztalt ilyet? Milyen appal érdemes használni?
-
motoflug
őstag
EKEN H9R rovid tapasztalatok:
- 1080p 60fps-en a kepe teljesen jo, nagyjabol olyan, mint amiket a YT-n lehet latni. 4K, es a slowmot egyelore meg nem probaltam.
- Fenykepek: Kozossegi mediara valo fitozasra alkalmas, de nagy mertekben elmarad egy mobilos kameratol is. Egyebkent vallalhato, nincs vele gond, talan a szeleinel eletlenek.
- Rengeteg tartozek, amik kozul a taviranyito es a vihallo tok a legjobb szamomra.
- 32Gb-os kartyara kb. 3 ora video ferne fel, az akksija jol birja, bar nagy szerencse, hogy adtak hozza pluszban egyet toltovel, melyet a kulso akksimrol tudok tolteni, igy allando a toltottseg.Osszessegeben eddig szuper, 20-ert ajandek volt, a nagyobb tesztelest jovore kapja meg sieles es a nyaralasok soran, de szerintem ennyiert jok a parameterei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest