Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Donki Hóte

veterán

válasz Márton #4914 üzenetére

Na, elnézést kérek a késlekedésért, van FireFly 8SE kamerám, de az istennek se találtam hozzá való USB FX/D kábelt (fogalmam sincs a kábeltípus pontos nevéről, természetesen nem ez a kábel neve, csak mondtam valami egzotikus kábelnevet).

Szóval a kamera menüjében van olyan beállítás, hogy az USB tápkábel bedugására induljon a felvétel, meg aktivizálódjon a wifi, de mielőtt ezt beírom ide, gondoltam, hogy ki is kellene próbálni, csak éppen sehol sem találtam megfelelő kábelt. (Nem kábelről a kamerában töltöm az akkukat, hanem van külső akkutöltőm, azt használom.)

Naszóval a kamerában van olyan menüpont, amivel be lehet állítani azt, hogy a tápelleátás bedugására (vagy a kamera bekapcsolására) induljon a felvétel, meg a wifi.

Ma szerencsére találtam egy megfelelő kábelt :R

Nos, így már biztosan kijelenthetem, hogy amennyiben ezek a beállítások ON-ra vannak állítva, akkor a tápkábel bedugására (a kábel áram alá helyezésére) a felvétel 2 másodperc múlva automatikusan elindul és a WIFI is bekapcsol :K

(Azt már nem ellenőriztem, hogy milyen típusú /2.4 vagy 5 GHz/ WIFI van a kamerában.)

Új hozzászólás Aktív témák