Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, elnézést kérek a késlekedésért, van FireFly 8SE kamerám, de az istennek se találtam hozzá való USB FX/D kábelt (fogalmam sincs a kábeltípus pontos nevéről, természetesen nem ez a kábel neve, csak mondtam valami egzotikus kábelnevet).
Szóval a kamera menüjében van olyan beállítás, hogy az USB tápkábel bedugására induljon a felvétel, meg aktivizálódjon a wifi, de mielőtt ezt beírom ide, gondoltam, hogy ki is kellene próbálni, csak éppen sehol sem találtam megfelelő kábelt. (Nem kábelről a kamerában töltöm az akkukat, hanem van külső akkutöltőm, azt használom.)
Naszóval a kamerában van olyan menüpont, amivel be lehet állítani azt, hogy a tápelleátás bedugására (vagy a kamera bekapcsolására) induljon a felvétel, meg a wifi.
Ma szerencsére találtam egy megfelelő kábelt
Nos, így már biztosan kijelenthetem, hogy amennyiben ezek a beállítások ON-ra vannak állítva, akkor a tápkábel bedugására (a kábel áram alá helyezésére) a felvétel 2 másodperc múlva automatikusan elindul és a WIFI is bekapcsol(Azt már nem ellenőriztem, hogy milyen típusú /2.4 vagy 5 GHz/ WIFI van a kamerában.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest