Hirdetés
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"Annyi még, hogy árnyékos erdőben bicózva sajna sokszor kevés neki a fény. "
Ez sajnos majdnem mindegyikre igaz.
Szerintem a gopro képminősége is jelentősen csökken erdőben. A különbség az a képminőség romlásának mértéke. Annál még úgy is elfogadható maradhat a felvett videó.
Múlt héten voltam egy biciklis kiránduláson, részben országúton, részben erdőben.
Firefly 8SE kamerám van, és az országúti rész még csak-csak elmegy, szódával, de az erdei részek azok....
Nem is kell, hogy bemenjen az erdő sűrűrjébe. Ha nincs tengerparti szikrázó napsütés, akkor ezeken az apró érzékelőkön nyomni kell felfelé az ISO-t, ami jelentősen növeli a képzajt, és nyújtani a záridőn, ami pedig mozgás közben elmosódott képet eredményez.
E kettő együtt pedig rosszabbul tömöríthető videót eredményez, amit adott esetben a kamera szoftvere úgy próbál kompenzálni, hogy nagyobb veszteségű tömörítéssel kezd el dolgozni, azért, hogy a korlátaiba beleférjen.
A végeredmény ilyen esetben nagyjából olyan, mintha kaputelefonnal vetted volna fel...És én sajnos az utóbbi időben többet bringázok, szeretnék ilyen dolgokat rögzíteni, de a Firefly 8SE által nyújtott végeredmény az sajnos nem túl látványos. Fel lehet ismerni, hogy merre jártam, de nem szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- E-book olvasók
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest