- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
enginev3.0 #52540 üzenetére
Jómagam nemrégen egy európai kapunyitó rendszereket gyártó vállalattal kollaboráltam (divatos új szó, ami szerintem nem is passzol, de mindegy).
A wifi egységükkel, egy bizonyos típusú vezérlőpaneljukkal, és a telefonos applikációjukkal volt egy 3 hónapos "együtt dolgozásom", ami nagyon szép közös munka volt.
Úgy kezdődött, hogy észrevettem ezt-azt az applikációban, amit jeleztem, de nem a szokásos csatornán, hanem megnéztem a honlapjukon az "illetékes szakembert", elmondtam mi van, csekkolta az állításom, és nagyon pozitívan állt a továbbiakhoz. Mint kiderült, a dolog érintette a wifi egységet, és a vezérlő modult is, aminek új firmware és új app lett az eredménye (nem biztonsági rés volt, hanem a magyar nyelvet érintő karakterkódolási probléma).
Egyedül a magyar fordítás minőségével van egy kis bibi, ott nem volt ráhatásom, mert az gépi, és elég kusza, de a lényeg benne van.Másik lehetőség:
Kérsz egy hibajegyet, hogy javítsák ki. Ha jó fejek, akkor gyorsan lépnek, és működni fog a funkció. -
JMP
kezdő
válasz
enginev3.0 #52540 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged