Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Akciókamerák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
válasz
Kroni1 #55741 üzenetére
>> Van egy Tasmota flash-elt Sonoff Zigbee Bridge-m, ami ZHA módban ...
Ezen aztán kiadhatod a PowerOnState 1-et a Sonoff Zigbee-s okoskonnektor szerintem semmit nem fog csinálni, a bridge lesz ON.Tasmotával Zigbee esetén ilyesmit kellene küldeni:
ZbSend { "Device":"0x1234", "Endpoint":"0x03", "Send":{"Power":"on"} }De neked ott a HA, lehet abban kell lekérdezned a konnektor állapotát (zbstatus ?) és elküldeni az ON-t.
Az, hogy áramszünet után mikor kerülnek az eszközeid "online" állapotba és ki küldi a konnektornak (bridge ?, HA ? )az ON-t,nem egyszerű feladat.
-
zoyoxy
tag
válasz
BlackJack21 #55735 üzenetére
A P1-be dugott SmartMeter webes vezérlőpultja jön be ott nálam. HA nélkül is. Az nc-s parancs pedig 10 mp-enként szórja az összes adatot.
-
eLCSé
csendes tag
Sikerült a kb 20 éves Viessmann gázkazán integrációja.
Muszáj volt hozzá a gyári opto csatolo, egy pi amin fut az optolink splitter.
Innen Mqtt-n local kommunikál a Home assitant-al.
-
iloilo2000
csendes tag
Igen, ha nem létező mappát adtam, akkor már a kód ellenőrzés elhasalt.
Most átállítottam debug-ra a logot, de így sem jön semmi, csak az uptime és a wifi signal frissül pár másodpercenként.
Nem lehet hogy rossz file-ok vannak a components mappában? Amit letöltöttem rar file-t, abban tavaly márciusi és áprilisi file-ok vannak. Ezek esetleg nem frissültek azóta?
-
zoyoxy
tag
válasz
iloilo2000 #55720 üzenetére
Böngészőből http://<ip-cím>:82
vagy terminálban
nc <ip-cím> 23
próbáltad? -
4D4M
senior tag
válasz
BlackJack21 #55732 üzenetére
Ha unknown a szenzor, akkor én inkább arra tippelnék, hogy az external components kiegészítő nincs befordítva, nincs jó helyen, esetleg az elérési útvonala nem helyes.
~
De akkor már a fordítás se fut le. -
BlackJack21
tag
válasz
iloilo2000 #55722 üzenetére
Az webszerver jobb oldalán( IPcím:80), ha be van kapcsolva a log, akkor láthatóvá válik az éppen futó esemény.
Ha unknown a szenzor, akkor én inkább arra tippelnék, hogy az external components kiegészítő nincs befordítva, nincs jó helyen, esetleg az elérési útvonala nem helyes. A másik lehetséges ok, amit már írtak, hogy nem jön a (helyes) telegram az órától. -
4D4M
senior tag
válasz
iloilo2000 #55730 üzenetére
Ezzel nincsen probléma szerintem. Adatkábel rendben lehet?
-
iloilo2000
csendes tag
Ez a slimmelezer.yaml.
Remélem elérhető. -
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Van egy Tasmota flash-elt Sonoff Zigbee Bridge-m, ami ZHA módban fut, ehhez vettem többek közt egy Sonoff Zigbee-s okoskonnektort, ami jó lenne ha áramszünet után ON állásba kerülne magától.
Ewelinkben be lehetett állítani, hogy milyen állásban induljon az eszköz, de így a HA alá "közvetlenül" betéve viszont nem látok ilyen opciót a Tasmotán.
Be lehet állítani ezt esetleg egyszerűen egy HA automatizációval?
Nem babrálnám vissza a bridge-en a ZHA módot, csak ha nincs más megoldás..
-
nemethsza
tag
válasz
iloilo2000 #55726 üzenetére
Egy linkre rakva? Akármennyit IS! :-)
-
its_grandpa
tag
válasz
its_grandpa #55717 üzenetére
Nem szabad memóriából kommentelni
, régen tasmotáztam.
Se putty, se WinSCP csak a saját felületén lehet konfigolni.
Előtúrtam a Gosund SW3-at (van rajta gomb) amire tuya-convert-el flasheltem tasmotát.
Egyetlen parancsot kell kiadni a konzolon -> PulseTime<x>
x=100+sec , az 5 perces időzítéshez 100+(5*60) = 400Gombot megnyom, bekapcsol, 5 perc múlva kikapcsol.
Problem solved.(és most vissza az openwrt-s webrádió projektemhez, mert megőrjít az awk )
-
iloilo2000
csendes tag
válasz
Pontosabban nem OTA-n, hanem HA-ból az ESPHome builderrel, de wifin keresztül.
Logokat nem tudom hogyan kell megnézni, gondolom az még sokat segítene a probléma feltárásában. -
4D4M
senior tag
válasz
Hogy néz ki a yaml?
-
4D4M
senior tag
válasz
iloilo2000 #55720 üzenetére
Mi van, ha megnyitod az IP-jén keresztül? Milyen típusú óra?
Lehetséges hogy nincs engedélyezve még a mérőn P1 port?
~
Nem igazán. -
iloilo2000
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap délután kaptam új villanyórát, rádugtam egy Slimmelezert, a wifi-n elérem, HA látja, de minden mért adatnál "unknown" szerepel.
Elolvastam minden hozzászólást, beállítottam mindent amit kellett (felmásoltam 4D4M féle components mappát, crc check kikapcsolva, buffer méret 3000), de nem jön adat.Lehetséges hogy nincs engedélyezve még a mérőn P1 port? Bár az eszköz a tápot onnét kapja.
Köszi. -
peti85
senior tag
Sima, véghelyzetérzékelős redőnymotor fali kapcsolója mögé keresek okosrelét. Kaptam is már pár tippet, ezeket köszönöm
Az alábbiak közül nem tudok dönteni:
- Aqara T2: Matter over Zigbee, elvileg kevesebbet fogyaszt készenlétben mint a többi, ez a legszimpatikusabb, de elég drága, megéri a majd' kétszeres felárat?
- Sonoff R3 Dual: Ez WiFi-n kommunikál, de tehető rá Tasmota, amit sokan ajánlanak. Elég elterjedt közösségi támogatás mindenképp lenne hozzá. Olcsóbb
- Nous B3T vagy B3Z: Tasmota WiFi-vel, vagy Zigbee, verziótól függően. Közepes árszint, kisebb mint a Sonoff, de nem tudom mennyire megbízható.Az hogy kell egy Zigbee/Matter hub nem gond később valószínűleg úgyis kell majd a többi projekthez.
-
its_grandpa
tag
válasz
nimfas #55708 üzenetére
>>Ha a Tasmotán kapcsolom akkor az Explorerben látom, de a Domoticz-en nem vált az állapotjelző.
>>Ha a Domoticz-en kapcsolom akkor csak az állapotjelző változik a domo-ban, de az explorer-ben sem és a valóságban sem történik semmi.
Engem eláraszt a képeken lévő infó mennyisége, bocs.
Az MQTT stat topic szerintem nem változtat a Domo gui-n, a domoticz/in a fontos
A Tasmota MQTT configja és üzenetei lennének talán még segítség.
port forward OK. -
its_grandpa
tag
>>Egyetértek a #55703 hsz-ben leírtakkal
Köszönöm !>>Értelmezés kérdése a feladat megoldása
Bingó !!!
sunavlys tulajdonképpen egy időkapcsolót szeretne szerelvénydobozba, ahol remélhetőleg nem csak fázis, nulla is van mert anélkül nem fog menni.>>Tápfeszültséget kap az ESP-vel ellátott kapcsoló, majd a boot után meghatározott idővel be vagy kikapcsolja a jelfogóját
Ez szerintem csak egyszer működne.
A kapcsolóval adnál tápfeszt a Sonoffnak, figyelnéd ruleban a Switch1#Boot-ot és úgy időzítenéd a lekapcsolást.
Hogy ez megint megtörténjen le és felkapcsolás kellene (ESP boot ismét).
A Sonoffnak fix 230v kell és az S1 S2-re egy kapcsoló vagy akár egy nyomógomb.
A ruleban a Switch1#State=1 (ON) -t kellene figyelni, elindítani rá egy timert és kikapcsolni a lejártakor.
Valami ilyesmi lehet (de most nem veszem elő a fiókból):rule1 on Switch1#State=1 do ruleTimer1 endon on rules#timer=1 do Power0 endon
Ha egyszer beállítottad működik wifi, tuya felhő nélkül. -
nimfas
addikt
válasz
nimfas #55708 üzenetére
Na erre varjál gombot!
Ugyanazok a beállítások, egyetlen eltérés hogy az egyik az alap, a másik a prémium változat a telefonos Domoticz appból.
A Domoticz szerveren átkapcsolja a kapcsolót, de magával az eszközzel nincs kapcsolata szerintem, mivel:
Fizikálisan persze továbbra sem kapcsol. 🤣 -
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Nemrég frissítettem a HA-t és most vettem észre, hogy csomó entitásomnak a mértékegysége nem látszik, de van, ami igen.
Nem vagyok nagyon "Pro", de azért próbáltam a frissítés előtt megnézni, hogy mit fogok "beszívni", de a "Release Notes"-ban nem láttam olyat, ami ilyet okozna.
Hogy tudnám ezt viszonylag egyszerűen javítani? -
nimfas
addikt
válasz
its_grandpa #55699 üzenetére
1. Hol van beállítva a port forward 8084-re 8443-ről?
Itten-e': (Asus router OpenWRT-vel tűzfalban....)
2. A Domo Remote Shared Port nekem gyanús.
Mi gyanús benne? Oda másik portot kéne írni szerinted?3. A .174-es Sonoff Console logjában mi van ?
4. A mobilos WAN oldalról miért admin-al akarsz belépni ? (+törölted a user/pw-t.)
Hol töröltem a user/pw-t?5. Az MQTT Explore OFF ON -nak mi a JSON tartalma?
Ezt hol kell megnézni???
Nekem ez látszik:MÁS:
#55707 ojb: Azt nem láttam a kiírásban hogy nincs internet/wifi. Ha van wifi akkor a "Sonoff mini r4" a legegyszerűbb megoldás szerintem, lásd [link] hsz. -
ojb
tag
Értelmezés kérdése a feladat megoldása az én véleményem szerint...
1. Az eredetileg linkelt ELKOEP időzítő "tudását" nagyon egyszerűen le lehet utánozni az említett Tasmota vagy ESPEasy rule-ok használatával.
(Tápfeszültséget kap az ESP-vel ellátott kapcsoló, majd a boot után meghatározott idővel be vagy kikapcsolja a jelfogóját)
Ezt az üzemmódot valóban nem támogatja pl a Tuya vagy SonOff saját szoftvere, ezért kell a custom megoldás.2. A kapcsoló nem tápfeszültséget kapcsol, hanem csak trigger jelet ad a falban lévő időzítőnek. Az eredeti kérdésben szereplő ELKOEP időzítő ezt nem tudja...
Az esetlegesen beépítendő WiFis kütyü legyen az Tuya vagy Sonoff viszont igen.
Egyetértek a #55703 hsz-ben leírtakkal, mert az eredeti igényt -- jelen esetben -- teljeskörűen, olcsón csak a pl FW csere utáni ESP-t tartalmazó eszköz elégíti ki, mert WiFi és internet nélkül önmagában is képes elvégezni pl az 5 perces időzítést, hasonlóan az ELKOEP-hez, hiszen annak sincs szüksége WiFi-re és internetre, hogy időzíteni tudjon. -
nimfas
addikt
-
nimfas
addikt
válasz
its_grandpa #55703 üzenetére
Hát pedig de. 😇
Most állítottam be a gyerekszoba világítást.
Át lehet állítani kapcsoló vagy nyomógomb üzemmódra simán. Aztán okosvezérlés. Kész is. Jelenleg 1 percre lőttem be, de tud naplemente, felkelte stb alapból minden mókolás nélkül. Mint egy lépcsőházi automata. -
sunavlys
senior tag
válasz
its_grandpa #55694 üzenetére
olyat akarok, ami szerelvénydobozba elfér
amit csatoltam olyanom már van egy, de a mostani árát már sokallom
a Sonoff tudása nem kell, nekem csak egy egyszerű timer kellszerk: megnéztem ezt a Sonoff-ot
Ez ugyanolyan mint a tuyas kapcsolók, jól gondolom?
Vagyis ez sem tud olyat, hogy felkapcsolom a lámpát a kapcsolóval és mondjuk 5 perc múlva elalszik a lámpa. Mert nekem csak erre kell. -
its_grandpa
tag
válasz
nimfas #55697 üzenetére
A képek alapján én nem tudok okosat mondani (lehet egyébként sem).
Hol van beállítva a port forward 8084-re 8443-ről ?
A Domo Remote Shared Port nekem gyanús.
Az MQTT Explore OFF ON -nak mi a JSON tartalma?
A .174-es Sonoff Console logjában mi van ?
A mobilos WAN oldalról miért admin-al akarsz belépni ? (+törölted a user/pw-t.)
Kivételesen most a kép nem ér fel 1000 szóval,karakteres adatok, kódformázással a jó út. -
nimfas
addikt
válasz
its_grandpa #55692 üzenetére
Na ez az ami nem működött, ellenben a ">>..a gyökér Domoticz" módszer igen.
Csak mint utólag kiderült rossz domoticz könyvtárba tettem a "resetpwd" nevű üres filet.
A jó hely a "volumeX/appstore/domoticz/bin" volt.Most hogy csak a user/jelszó lett elvileg törölve újra nem megy a kapcsolás.
(Ha ide betettem amit írtál 2 sort az ON-OFF-hoz akkor sem)
Itt esetleg kellhet állítani valamit?
(A böngésző címsorábanban a 8084-es port a LAN oldali elérés portja, ami a routerben WAN oldali kérés esetén 8443 ami át van irányítva szintén a 8084-re.)Végül, de nem utolsó sorban.....
A bal felső ablak a webes felülete a szobai kapcsolónak (Tasmota), a jobb oldali az Explorer, alul pedig a domoticz felülete.Ha a Tasmotán kapcsolom akkor az Explorerben látom, de a Domoticz-en nem vált az állapotjelző.
Ha a Domoticz-en kapcsolom akkor csak az állapotjelző változik a domo-ban, de az explorer-ben sem és a valóságban sem történik semmi.Tegnap ezek működtek, (csak telefonos app nem kapcsolódott még a domoticzhez) elvileg csak a jelszó lett nullázva.
Csak nekem kínai ez az egész?!? -
válasz
its_grandpa #55695 üzenetére
Biztos a gép fordította.
Tuti nem eredeti magyar volt a szöveg. Én is csak másoltam.
-
its_grandpa
tag
válasz
sunavlys #55680 üzenetére
OFF
Ez van a leírásban -> Időrelé szerelvénydobozba 10-funkciós ... , tehát nem kötő.
Miért vennél valami 10 ért ha egy Sonoff mini r2 3.5-ért Tasmotával többet tud ?
Tasmota timers -> To control a device locally 16 timers are programmable.
És a Rule-okról még nem is .... -
válasz
nimfas #55691 üzenetére
Pontosan nem értem hol jársz, de ezzel el tudod érni a Domo webfelületét:
"A webhely felhasználónév/jelszó visszaállítása
A webhely felhasználónevének/jelszavának visszaállítására, ha ez elveszne, két lehetőség van.
Adja meg a –nowwwpwd parancssori argumentumot ( hivatkozás a részletes utasításokhoz )
Helyezzen el egy „resetpwd” feliratú fájlt a gyökér Domoticz telepítési mappájába. Minden percben ellenőrzik ennek a fájlnak a létezését, és ha megtalálják, a felhasználónév/jelszó visszaállításra kerül, és a fájl eltávolításra kerül." -
nimfas
addikt
válasz
its_grandpa #55689 üzenetére
Vicces ez az informatika, mert lehet, hogy nem kellett volna neki működni, de működött régen is!
Sőt tegnap már a Domoticz programból is működött újra a kapcsolók kapcsolása, nem csak a saját egyéni Tasmota http-s oldalukon keresztül, tehát a MQTT tette a dolgát.Aztán olvastam valamit, hogy az egyik bejelentkezési mód nem működik, gondoltam azért nem enged be a telefonos app. Át is állítottam valamit a Domoticz szerveren a böngészős felületen.
Na azóta rossz jelszó miatt totál kizártam magam onnan.
Mivel a Synology-n a telepített csomagok között ott van ugyan a Domoticz, de se leállítani, se uninstallálni nem tudom!!!
Ezt a szart konzolon keresztül le lehet szedni, hogy újra fel lehessen telepíteni?
Nem találtam épkézláb megoldást.... mert amit találtam az általános Linux-ra vonatkoznak és nem működnek sajnos.#55674 wik_406:
Átírtam a root-ra és a hozzá tartozó jelszóra és működött a Domoticz... aztán sikeresen kizártam magam!Pedig már "csak" a telefonos app nem működött!
-
its_grandpa
tag
válasz
nimfas #55672 üzenetére
Rég Domoticz-oztam de ....
A képen nincs semmi az On Off action-oknál beállítva Kandeláberekhez, miért csinálna bármit is ?
A sonoff configot nézve ilyesmi kellhet:
Onhttp://192.168.2.223/control?cmd=GPIO,4,1
Offhttp://192.168.2.223/control?cmd=GPIO,4,0
Tesztelheted mosquitto-ból ismosquitto_pub -h 192.168.2.223 -t (ide az a topic kell ami a Sonoff-ba van beállítva)/cmd -m "GPIO,4,1"
-
vampire17
addikt
200 dollaros ár (fele minta sima Pro) tud mindent amit a nagyteso, csak kihagytak belole a wireless kommunikacio nagyjat (maradt a Zigbee, a sima halozat és a Thread)
Igazabol sztm az atlag user a maradek protokollokkal siman lefedi az igenyeit.
A 200 dollaros ar azért még mindig eleg borsos... Persze a Homey soha nem az olcsosagarol volt hires... Cserebe ugye kényelmes, out of the box, "majdnem HA" élményt ad.
-
sunavlys
senior tag
OFF
Létezik ilyen kötődobozba való timer az Alin? Nem találom.
[link] -
ssarosi
tag
A kezdő Shelly-s okos otthon rendszerembe vettem egy Shelly smoke-t.
Konfiguráltam, vezérlek vele egy Shelly Plus1-et, amit bekötöttem a riasztó rendszerbe, a beltéri piezo és a kültéri sziréna is működik.
De ez csak addig jó, amíg otthon vagyunk.
Hogy lehet megoldani, hogy riasztást küldjön a telefonomra füst vagy tűz esetén? -
zsamiatt
őstag
van kész karácsonyi világítás ami zigbee, wifi vagy zwaveval vezérelhető? Nem csak ledszalag kellene.
Gondolva a jövő évre előre -
haddent
addikt
Karácsonyi világításhoz kellett valami kapcsolgatás, mert kézzel csinálják az állatok
CEREBRO SPS1 intelligens elosztó, 4xUSB (3,1A/15W), TUYA, WiFi, 16A
Egy ilyen lett, gondoltam megosztom veletek, mert:
- jó fasza vastag erek vannak benne, jó vastag és puha szigeteléssel, egész minőségi
- maga a "doboz" is megfelel előírásoknak, leírás és érzet szerint is tűzgátló, meg amúgy is elég vaskos, merev, de nem törékeny érzetű cucc
- szétszerelhető, csavarosan, sérülésmentesen és Beken chip van benne, ami ESPHome / OpenBeken / Tasmota (? utóbbi nem biztos) kompatibilis. Meg is történt az ESPHome-osítás, tökéletesen teszi dolgát
- 4db, egyenként kapcsolható és visszajelzéssel rendelkező dugalj
- bónusz pár USB töltő ami szintén kapcsolható (egyszerre)Linket direkt nem küldök, mert semmi érdek nem fűz hozzá, hogy hol veszitek, de maga a termék egész jó ilyen ~9 ezerért.
-
DonDeg
csendes tag
válasz
Szirtimorc #55656 üzenetére
Adná magát, de két dolog miatt nem jó. Egyrészt az izzó megtartja az utolsó beállítást, így ha azt dimmelve használtam utoljára, akkor nem kapcsol rendes fényt. A fali kapcsolóval ez ugye megoldva, mert on állapotban 100 % ra tekert izzót indít. Másrészt a fali kapcsoló on-off, az okos gomb pedig csak egy jelet ad, ami lehet az is, higy ellenkező állapotba billenti vagy a kapcsolót vagy az izzót. Így ha az izzót vezérlem, a fali kapcsoló off állapotban van, az izzó pedig on-ban, a család meg csak néz, hogy már megint duplán kell nyomni a fali kapcsolót, hogy lekapcsoljon. 😐 Így én azt a megoldást találtam csak, hogy az okos gomb mindig az ellenkező állapotba billenti át a fali kapcsolót. Csak hát ez nem működik, mert ebben az esetben a kapcsoló nem adja ki a jelet az izzónak.
-
nimfas
addikt
válasz
its_grandpa #55670 üzenetére
Nagyjából ennyi az eszköz oldal és a Domoticz eszköz oldala.
-
nimfas
addikt
válasz
its_grandpa #55670 üzenetére
Nekem inkább az kezd lenni a gyanúm hogy a jelenlegi verziójú Domoticz már nem kompatibilis a Synology 218Play Nasommal, ugyanis az újabb verziójú cuccot már Docker alól kéne futtatni, azt pedig nem támogatja ez a NAS tudtommal.
Egyébként az eszközök beállítása nagyjából annyi volt anno hogy egy IDX szám tartott minden eszközhöz, fenti esetben a 4-es a szoba kapcsoló. Domoticz-ben új eszköz, megadtam hogy idx 4 aztán működött.
Én csak használója vagyok, a programozás elég távol áll tőlem sajnos, néha azt sem értem mit kérdezek, nem beszélve arról hogy ti mit válaszoltok. 🤣 -
its_grandpa
tag
válasz
nimfas #55669 üzenetére
az IT csodái ?
Az mc képet nézve nem tudom,hogy az üres sor az elején zavarja-e a mosquitto indulását.
Így kellene indítani - mosquitto -c [config file] -v és megnézni a vérbő log-ot [-v = verbose]>> de valójában nem kapcsolja valamiért ..
domoticz->kapcsolók->szerkesztés (valamelyik), a BE intézkedés, KI intézkedés sorok rendben vannak ?
Szerintem a LAN oldalon rakd rendbe, azaz engedd el a jelszavazást és ha már működik, jöhet a szekuriti. -
nimfas
addikt
válasz
nimfas #55668 üzenetére
Ha a domoticz weblapján kapcsolom a kapcsolókat akkor az Explorerben látszik, de valójában nem kapcsolja valamiért (pedig az eszközökön semmit nem állítottam el), továbbá a telefonos clienssel se LAN se WAN oldalról nem tudok belépni a Domo szerverre.
Egyébként ezek lettek módósítva:
# listener port-number [ip address/host name/unix socket path]
#listener 1883 127.0.0.1
listener 1883 192.168.2.204
allow_anonymous false
password_file /var/packages/mosquitto/var/passwd
(passwd file titkosítva lett admin:jelszó)
Még arra tudok gondolni, hogy az admin nem tetszik neki.....
((Jelszó nélkül nem akarok belépni.... vagy az az eszközöknek is kellhet a kommunikáció miatt?)) -
-
nimfas
addikt
válasz
wik_406 #55666 üzenetére
Adott egy Synology NAS a belső hálózaton, ezen fut a Domoticz szerver és a Mosquitto is.
A Domoticz alá vannak betéve a módosított szoftveres (Tasmota fut rajtuk) Sonoff kapcsolók, relék.A MQTT Explorer-t egy pc-n futtatnám, ami természetesen ugyanezen hálózat része.
Beírtam a "user:passwd" párost a passwd file-ba, de az MQTT Explorer se jelszóval, se jelszó nélkül (Validate certificate és Encryption is volt minden variációban) nem enged csatlakozni a 192.168.2.204 (NAS) hoz a 1883 porton.Próbáljam meg a "
mosquitto_passwd -U passwd
" paranccsal titkosítani, hátha?Szerk:
Jelentem titkosítottam, de úgy sem működik semmilyen variációban.
(admin a user, az nem lehet a gond??? Eddig működött vele.....) -
wik_406
tag
válasz
nimfas #55664 üzenetére
password_file /var/packages/mosquitto/var/passwd Ezt a file-t nezd meg, benne kellene legyen a user/password, amit hasznalni akarsz a csatlakozashoz.
Mivel ez engedelyezve van, gy a localhost-rol (mqqt explorer onnan fut?) tudsz anonymous-kent csatlakozni.
# Defaults to false, unless there are no listeners defined in the configuration
# file, in which case it is set to true, but connections are only allowed from
# the local machine.
allow_anonymous trueWik
-
dbius
veterán
Nálatok a telefonos Home Assistant app nem bugoltatja be néha a telefon rezgő motorját? Nálam a jelenlegi telefonon (Motorola Edge 50 Ultra) néha rezgő módba ragad az apptól a telefon, azaz folyamatosan rezeg, ismét rá kell valamire kattintanom, ami a rezgőmotort indítja, hogy abbahagyja. Semmilyen más appal nem fordul elő, csak HA-val.
-
nimfas
addikt
válasz
its_grandpa #55640 üzenetére
Hali!
Sajnos valami nem kerek.
Lementettem az eredeti conf filet.
Bemásoltam egy újba a fenti sorokat. (chown is azonos....)
Nem tudja elindítani a Mosquitto-t egyáltalán.Ha visszamásolom az eredeti conf file-t akkor elindul, de persze nem működik ahogy kéne.
Mit cseszek el??? -
ViZion
félisten
válasz
ViZion #55659 üzenetére
Átállítottam restream-re, restartoltam a frigate-os gépet...
semmi. Csak udvar1 van, udvar1_hd nincs. Elnevezés lehet probléma?
udvar1 és udvar1sub kellene? De asszem ezt próbáltam már.
Vagy frigate conf-ban a camera-hoz adjam külön a HD-t? De az nem tűnik helyesnek.
A kártyába miért nem engedi csak bepattintani a go2rtc stream címét? Ez is zavar, mert yaml-ban egyszerű lenne, de hibát dob. -
vampire17
addikt
válasz
vampire17 #55628 üzenetére
Meg egy kis info a Matter tamogatasrol, tuya dev. forumon kaptam a valaszt:
Here are several scenarios (with a Matter hub):
If the Wi-Fi device is a third-party Matter over Wi-Fi device, the automation is local.
If it is a Tuya Matter over Wi-Fi device and this device supports LAN linkage, then automation can be stored locally on the gateway.
As for whether this Wi-Fi device supports LAN linkage, you can consult the corresponding device's vendor.
Thank you!Tehat, ami Matter DE nem feltetlen Tuya gyartmany es tamogatja a "Matter over Wi-Fi " szabvanyt, az ahhoz kapcsolodo automatizaciokat a Tuya hub lokalban tarolja. Ez termeszetesen igaz a Tuya Matter wifi cuccokra is.
-
Srácok!
Miért nem elérhetőek a sensoraim?
Topik rendben, eszköz nevek rendben de mégi elérhetetlenek.
Ez van a configuration.yaml-ban.mqtt:
sensor:
- name: "Nyaralo_homero_homerseklet"
state_topic: "tele/topic/SENSOR"
value_template: "{{ value_json['ZbReceived']['0x182E']['Temperature'] }}"
availability_topic: "tele/topic/SENSOR/LWT"
payload_available: "Online"
payload_not_available: "Offline"
qos: 0
device_class: "temperature"
expire_after: 86400
unit_of_measurement: '°C'
- name: "Nyaralo_homero_paratartalom"
state_topic: "tele/topic/SENSOR"
value_template: "{{ value_json['ZbReceived']['0x182E']['Humidity'] }}"
availability_topic: "tele/topic/SENSOR/LWT"
payload_available: "Online"
payload_not_available: "Offline"
qos: 0
device_class: "humidity"
expire_after: 86400
unit_of_measurement: '%'
-
eLCSé
csendes tag
válasz
ViZion #55639 üzenetére
A go2rtc: streamek nekem is így vannak dahua camerával.
go2rtc:
streams:
Utcam:
- rtsp://user:passwd@IP:554/cam/realmonitor?channel=1&subtype=0
Utcamsub:
- rtsp://user:passwd@IP:554/cam/realmonitor?channel=1&subtype=1
Nem értem miért nem jelenik meg nálad, gondolom a frigate integráció native webrtc támogatás be van kapcsolva.
Annyi még hogy utána ezt a go2rtc restreamet dolgozza fel a detector, rögzítő hogy ne terhelje agyon a kamerát a rengeteg stream. De gondolom ez tökmindegy a frigate card szempontjából.
cameras:
Utcam:
ffmpeg:
output_args:
record: preset-record-generic
inputs:
- path: rtsp://127.0.0.1:8554/Utcam
roles:
- record
- path: rtsp://127.0.0.1:8554/Utcamsub
roles:
- detect
detect: -
DonDeg
csendes tag
válasz
Szirtimorc #55652 üzenetére
1. Az eWeLink (Sonoff gyári app) kezeli. Ha off jelet kep a kapcsolóról, lekapcsolja az okos izzót.
2. A kapcsoló? (minden eszköz Sonoff) Valóban rosszul fogalmaztam meg, a fázis és a nulla rá van kötve a kapcsolóra, csak a kapcsoló kimenetén nincs semmi, az áramkört nem szakítja meg, folyamatosan zárt állípotban van.
Magyarul adott lenne egy folyamatosan világító izzó, de a fali kapcsoló jelei, fel és lekapcsolják azt. Ezt a kapcsolót szeretném én egy harmadik eszközzel vezérelni.
-
ViZion
félisten
válasz
Szirtimorc #55652 üzenetére
okosrelé+okosizzó sztem. Kicsit overkill, meg ugye ha a ZB/wifi kiesik, akkor **** lehet a falon a kapcsolót...
-
Cyberbeni
addikt
válasz
daninet #55645 üzenetére
Mi az hogy nullázni minden kiolvasás előtt? Ide egyesével jönnek be az eventek. Ha eddig running volt és most is az, akkor te ugyanúgy hozzádsz egyet. Ha eddig running volt és most nem, akkor nem vonsz ki egyet. Az éjfélkor nullázás meg pluszban betol egy rudat a küllők kőzé.
Kellene egy lista, amibe beraksz meg kiveszel a status alapján. És akkor ennek a listának az elemszámát kell kiírni.
-
tajati
aktív tag
válasz
peti85 #55597 üzenetére
Nálam 3 redőny van, szintén legegyszerűbb Smart home motorral. Én Sonoff Dual R3-at kötöttem rájuk, végpontokon megáll a redőny az R3-at külön nem is kellett kalibrálni, és a redőny nyitási pozícióját is visszajelzi. Plusszba van egy SONOFF R5-t a fizikai vezérléshez. Az pedig be van konfigolva, ha hosszan nyomom akkor mondjuk nyitja az egyiket, egy kattintás megállítás, stb (6 gomb van rajta, gombonként 3 jelenetet lehet ráprogramozni. Nem kellett külön HUB és Home Assistantban is hibátlanul teszi a dolgát. Eddig nagyon elégedett vagyok vele. (Igaz nekem már nem lett húzva kapcsolóhoz külön kábel.)
-
daninet
veterán
Segítsetek templéttel
Glances publikálja mqtt-n a docker konténereket. Nekem meg kellene számolnom, hogy hány darabnak status=running az állapota. Így néz ki a dolog mqtt explorerben:Ha kibontom bármelyiket, van egy állapota, hogy status=running
Így néz ki a template:
- trigger:
- trigger: mqtt
topic: "glances/server/+/containers/+/status"
- trigger: time
at: "00:00:00"
sensor:
- name: "Running Containers Count"
unique_id: "running_containers_count"
unit_of_measurement: "containers"
state: >
{% if trigger.platform == 'time' %}
0
{% elif trigger.payload == 'running' %}
{{ (this.state | int(0)) + 1 }}
{% else %}
{{ this.state | int(0) }}
{% endif %}Az a bajom, hogy csak növekszik a szám. Nem tudom hogyan kellene nullázni minden kiolvasás előtt.
-
nimfas
addikt
válasz
its_grandpa #55640 üzenetére
Köszönöm
Este kipróbálom. Már kezdek megbolondulni.Van egy Synology, azon egy Domoticz szerver is fut. Az alá vannak berakva a Sonoff cuccok amin Tasmota fut.
Ezeket kapcsolta automatán a konfiguráció.
Először még működött automatán, utána már csak weblapról tudtam kapcsolni a Domoticz nem engedett be telefonról (akkor még böngészőből ment). Majd a vége az lett hogy magának az eszközöknek a weblapján tudtam kapcsolni. -
nrbi001
senior tag
válasz
jézusom #55600 üzenetére
Igen ezek után nézegetek én is, talán azért lenne egyszerűbb mindent 1 appból megoldani vagy minél kevesebből,hogy a feleségem is tudja használni minden bonyolultság nélkül
ViZion : Köszi, szerintem igazad van / lesz
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Tuya/ Zigbee futófényes mozgásérzékelős ledet szeretnék a lépcsőhöz - mindkét irányban érzékelőt, ami bekapcsol : ugyanezt az emeletre. Mivel oldjam meg?
Riasztó okos - pontos típust nem tudom megmondani mert a héten kapunk kulcsot, a kazán is okos vailant - távolról indítható termosztát állítható.
Nem igazán találok egy kezdőknek való hasznos leírást arról :
-ha ezt akarod ezt vegyél így kösd össze ( Pl garázs kapu nyílik ha közel vagy a kocsival (tesla tud küldeni pontos helyet)
- Hasznos automatizálások, amit mindenkinek ajánlanál
- Mire figyeljek, hogy ne 600 dolgot kelljen bővíteni vagy csak ideig óráig használni mert van jobb 2efttal többért -
^Boss
őstag
Sziasztok!
broadlink rm4 pro-val szeretnek RF remote hex codeokat olvasni.
a taviranyito (redonye) egy Smart Home DD1805H. Egyelore nincs siker (homebridge pluginnel mar az apple homeban van a broadlink, van learn es scan frequency gomb is, kiadva a logokban latszik hogy probal keresni, de hiaba nyomom a remote gombjat ahogy keri, timeoutol. Ha nyomkodok osszevissza, neha talal valamit ( 1 of 2 step), de ennyi.mi lehet a gond?
koszi
-
DonDeg
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!
Új vagyok az okos otthon vezérlések területén, ezért egyelőre nem nyitottam a Home Assistant irányába, először szeretnék az alapokkal teljesen tisztában lenni. Pár hónapja elkezdtem kiépíteni a saját rendszerem lépésről lépsre, először a fűtést (Sonoff TRVZB, 4ch PRO), most pedig a világításon a sor. Nem szeretnék túl sok különböző környezetben dolgozni ezért vagy csak Sonoff, vagy Matter szabváynos eszközöket igyekszem venni. Kitaláltam, hogy a fali kapcsolómat egy Sonoff M5M-re cserélem, de nem szakítom meg a fázist, azt nem kötöm be a kapcsolóba, hanem a kör folyamatosan zárva van, a kapcsolóval csak az izzónak adok jelet, ami kapcsolja fel, le azt. Mivel a fényerősséget esti fényviszonyoknál csökkentem (egy másik világításomnál egy érzékelő alapbol csak tompított fényt kapcsol), így minden bekapcsnál a jel az, hogy az izzót 100%-ra tekeri. A beállítás tökéletesen működik, mind a fizikai nyomógombok esetén, mind ha a gyári alkalmazásból (eWeLink) kapcsolok.
A kényelem miatt úgy gondoltam, beszerzek egy okos gombot (SNZB-01P), lerakom a kanapé mellé, és majd azzal adok jelet a kapcsolónak, hogy kapcsolja fel az M5M-et és le (adjon egy ellentétes jelet neki, tehát ha fel van kapcsolva akkor kapcsolja le és fordítva) egyfajta alternáló kapcsolásképpen.
Csakhogy egészen addig, működik, hogy az M5M-et átváltja, on vagy off pozícióba, de az így már nem kapcsolja az izzót és nem értem hogy ez miért lehet, hiszen ha kapcsoló vált, a nnak hatással kéne lenni a másik automatizációra. A tervem az volt, hogy egy váltó kapcsolót is így váltok ki, ott az egyik okos kapcsoló váltaná át a másik pozícióját, de ha már ez az egyszerűbb feladatba beletört a rendszer bicskája, akkor azt már nem tudom, hogy hogyan fogom megoldani.
Az M5M-et egyébkén kicseréltem a 4CH PRO egy csatornájára is, de az is ugyan így belebukik. Valahogy olyan érzésem van, mintha a rendszer nem tudna két parancsot lefuttatni. (1. gomb jeletad a kapcsolónak, 2. kapcsoló jelet ad az izzónak).
Az izzót nem szeretném az okos gombbal vezérelni, mert az megzavarja a kapcsolót (egyes esetekben előfordulhat, hogy duplán kell megnyomni), és ismét előjönne a probléma, hogy szeretnék a sötétben erős fényt kapcsolni, de a legutóbb használt beállítást rántja elő, és állok majd a félhomályban.Bocsi, ez hosszú lett, de bízom benne, hogy ti el tudjátok mondani, hogy milyen irányba menjek tovább, mert azért fejben ez nem tűnik egy monyolult feladatnak. Van esetleg valakinek ötlete? Jó a meglátásom a két parancs egyidejű futtatásával kapcsolatban? Ki lehet ezt valahogy küszöbölni? Vagy felejtsem el a gyári megoldásokat, nyúljak a pénztárcámba és irány a Home Assistant? Előre is köszi a segítséget!
-
its_grandpa
tag
válasz
nimfas #55629 üzenetére
>>Lehet hogy a Mosquitto conf-ba a 127.0.0.1 helyett ...
Nem mert akkor a Synology-n nem lenne listener.>>listener 1883 192.168.2.204 erre sem enged be...
Naná, ezen a porton ha van jelszó csak akkor ha allow_anonymous true.Szerintem ennyi elég a .conf-ba (a gyárit meg mentsd el).
listener 1883 localhost
allow_anonymous true
#jelszó nélkül
listener 1883 192.168.2.204
allow_anonymous true
#jelszóval
listener 8883 192.168.2.204
Szívtam én is ilyesmivel, megírtam 2023-11-05 #48085
Egy kávés írás remélem nem b....m el. -
ViZion
félisten
Nem a két stream létrehozása volt a gond, frigate card akkor is csak egynek látta.
go2rtc:
streams:
udvar1:
- rtsp://192.168....
udvar1_hd:
- rtsp://192.168....
(volt más neve is, végül ennél maradtam)
Frigate card csak camera.udvar1-et látja. kb. 8 frissítés volt, lehet meg kellene néznem újra, de ehhh. Erre nincs időm, így OK most.ápdét: csak udvar1-et lát... go2rtc oldalán is van 2 stream, mindkettő elérhető, vannak linkek, stb...
Mutathatnál configot, vagy hogy adsz neki 2. kamerát, ha a legördülőben nincs, yaml-ból sem szerette.
-
Van egy Sonoff Zigbee Bridge Pro-m Tasmotával.
MQTT az eszközön beállítva.
Hogy tudom a felhasználói felületen az MQTT alá betenni?
(már van egy pár Tasmota eszköz hozzáadva) -
eLCSé
csendes tag
válasz
ViZion #55588 üzenetére
Most kipróbáltam direkt, beletettem a frigate webrtc main és substreamet is ugyanabba a figate cardba. Tök jól működik, tudom őket váltogatni. Ellenben a dahua saját streamet nem szereti. A frigate configba gondolom felvetted a kamerákat külön stremenként
gotrc:
streams:
után?
webrtc:
candidates:
kliens ip tartományok, vagy pl vpn ip de lehet ez csak nálam kell a dockeres frigate miatt. -
vampire17
addikt
válasz
migabi24 #55634 üzenetére
igazabol is-is.
Az , hogy a zigbee hubok localban eltaroljak az automatizaciot, az regota ismert volt "elmeletben", de tesztelve meg (legalabbis itt a topicban en nem olvastam rola) nem volt.
A matter over wifi termesztesen a matter miatt mukodik. Ezt elv minden Tuya matter hub tudja, illetve masok is, pl en ugy tudom az AQARA M3 is.
Ez azert eleg hasznos lehet , ha nem gondolkodik az ember egybol "HA-ban". Igy mar azert eleg komoly dolgokat is ossze lehet rakni, pl tuya zigbee-ben van meg 24 csatornas rele panel is, az mar egy eleg komoly futes automatizalas alapja lehet
-
nimfas
addikt
válasz
ViZion #55632 üzenetére
listener 1883 192.168.2.204 erre sem enged be, de ha a MQTT Explorernél törlöm a username/passw párost akkor igen.... WFT!?!
van a conf file-ban még egy:
allow_anonymous true
gondolom jelszó nélkül ezért enged be az explorer....Jelszó nélkül és Cfg file.... lehet azt kéne segíteni átnézni, hogy mi legyen bekapcsolva és mi ne, szerintem ott lesz a "kutya elesve".
Át tudom neked küldeni e-mail-ben a conf file-t ha segítenél átánézni....?
Csak hogy ne szemeteljem tele a topicot. -
nimfas
addikt
válasz
its_grandpa #55627 üzenetére
ps -ef | grep mosq:
sudo netstat -tlnp | grep mosq:Lehet hogy a Mosquitto conf-ba a 127.0.0.1 helyett a 192.168.2.204-et kéne beírni??
Csak ötletelek.... -
vampire17
addikt
válasz
vampire17 #55533 üzenetére
Ujabb teszt Tuya Matter gateway -el (THP10-Z-X)
Beszerzett ismerosom egy Matter over Wifi eszkozt (egy ilyen kis relet)
A teszt celja, hogy tudunk-e automatizalast tarolni (lokalisan , termesztesen ) a fenti tuya hubon, ha az automatizalas tagja egy matter wifi eszkoz és egy zigbee sub-device.
Ime az eredmeny:
https://www.youtube.com/shorts/e-avo2R9yXw
Kis kiegesztes, a tuya hubon keresztul a HA is szepen atvette az eszkozt(bar ez most a teszt szempontjabol irrelevans, nem tervezunk HA-t ilyen korulmenyekhez):
Nyilvan itt nem a HA-t hasznalok a "celkozonseg" , de szamomra ez full uj tavlatokat tud megnyitni abba az iranyba, ha valakinek egyszerubb eszkoz kell, de ettot fuggetlenul stabil mukodes akar akkor is, ha nincs internet (futes vezerlesre pl)
-
zseko
veterán
válasz
ViZion #55615 üzenetére
Jah, így már megvan hol van, csak még sosem kattintottam rá
Feltételezem hogy rendben van a ram és az ssd - bár ez utóbbira már gondoltam esetleg ez rossz -, még gondolkodom hogy tudnám tesztelni.
Ugyan van még egy qbittorrent, egy Plex, és egy CasaOS felvéve konténerben, de nem futnak. Leginkább Plex szervert akarnék még belőle csinálni, de egyelőre nem tudom hová kötném a külső házat a hdd-vel.
HA újratelepítés, úgy érted HA-n belül saját magából egy biztonsági másolatból? Az opció, hogy csinálok egy mentést és azt töltöm vissza vagy mindenképp korábbi kell? -
-
its_grandpa
tag
válasz
nimfas #55618 üzenetére
Megannyi kínzó kérdés, mert nem értem (átnézve az összes hozzászólásod).
>>Frissítettem a Mosquitto-t is ...
Nem lehet,hogy elcseszte a régi mosquitto.conf-ot ?Az MQTT Explorer-er a :8443-on akarsz csatlakozni a 192.168.2.204-ről, miért ?
Ez csak akkor működhet ha a mosquitto.conf-ban van 'listener 8443 192.168.2.204' sorod.És (szerintem) erre is kéne egy 'listener 1883 192.168.2.204'
A Synology-hoz nem igazán tudok hozzászólni de azért ...
/var/log/mosquitto/mosquitto.log?
/etc/mosquitto/mosquitto.conf?
sudo service mosquitto status ?
-
nimfas
addikt
válasz
ViZion #55613 üzenetére
WinSCP-vel sikerült belépni....
/$ netstat -na
Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State
tcp 0 0 0.0.0.0:80 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:16881 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 192.168.2.204:50001 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 192.168.2.204:49170 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:50002 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:21234 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 127.0.0.1:33300 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:21 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:662 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:22 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:23 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 127.0.0.1:5432 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:2202 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:1883 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:6011 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:8123 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:443 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:6012 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 127.0.0.1:4700 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:892 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:445 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 192.168.2.204:40000 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:2049 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 127.0.0.1:161 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:9091 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:5000 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:5001 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:139 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:5357 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:4045 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 0.0.0.0:111 0.0.0.0:* LISTEN
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 5.204.148.165:49501 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 5.38.150.223:62647 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 37.191.21.18:59685 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:5001 192.168.2.142:55370 ESTABLISHED
tcp 0 0 127.0.0.1:33300 127.0.0.1:50396 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.248.203.50:53341 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:34273 85.67.21.96:51413 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 91.83.1.136:47891 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 46.249.139.193:58927 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.40.240.237:15147 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 5.79.75.80:53917 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.134.25.30:37203 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.157.102.216:58304 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 194.176.248.43:33165 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.2.110.143:54468 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:2049 192.168.2.178:54328 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 81.182.65.214:50022 TIME_WAIT
tcp 0 0 127.0.0.1:33300 127.0.0.1:50388 TIME_WAIT
tcp 0 478 192.168.2.204:21234 91.120.132.169:52429 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 62.165.213.63:53216 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.143.86.242:63506 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 45.155.40.32:29677 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.164.175.158:48358 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 80.98.186.95:42449 TIME_WAIT
tcp 0 177 192.168.2.204:21234 2.29.43.15:64775 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 212.16.132.17:62504 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 176.241.62.66:65084 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.36.100.51:52455 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 31.46.142.121:53926 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.3.94.91:37898 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 91.82.172.166:8553 TIME_WAIT
tcp 0 1 192.168.2.204:56933 31.46.241.209:33980 SYN_SENT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 109.105.16.186:54058 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.95.116:54474 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 46.249.152.14:41039 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 176.241.53.69:61596 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 176.63.35.205:55276 TIME_WAIT
tcp 0 1 192.168.2.204:53265 78.92.53.43:61018 SYN_SENT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.48.135.124:61810 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.236.73.184:56260 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 86.126.217.245:9313 SYN_RECV
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.27.233.130:62090 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.164.237.237:52103 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 91.104.79.218:59256 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 31.46.187.102:56304 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.71.26.240:56488 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 185.182.214.150:64729 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 77.234.71.238:30061 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 146.70.175.92:52521 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 91.104.87.39:15477 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.121.184:52173 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 80.98.13.171:61470 TIME_WAIT
tcp 0 1 192.168.2.204:60992 79.135.105.170:24756 SYN_SENT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 109.61.99.24:62806 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 80.99.14.55:64364 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.135.78.193:58057 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 45.132.200.149:50334 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 46.107.44.201:58784 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 5.204.153.170:40417 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.135.134.204:53702 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.143.34.106:63777 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:1883 192.168.2.223:22777 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 5.187.199.171:60211 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 134.255.4.68:49347 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 5.38.185.199:62960 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 79.122.114.9:53035 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.204.23:39677 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 5.204.22.156:59100 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 86.101.250.210:58679 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.164.237.237:53296 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 46.107.110.11:62869 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.239.40.250:32298 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:1883 192.168.2.173:3783 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.135.10.154:50152 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 81.183.115.63:60393 TIME_WAIT
tcp 0 569 192.168.2.204:21234 84.0.125.184:64095 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 77.234.69.62:37309 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.164.223.132:65151 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 185.242.6.52:38143 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.224.70.243:60531 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 46.107.156.16:52875 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.143.44.97:55492 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 86.125.223.87:6719 TIME_WAIT
tcp 0 0 127.0.0.1:33300 127.0.0.1:50380 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 85.67.246.64:65089 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.20.66:46389 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 77.234.76.68:37947 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.23.88.210:37065 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 79.121.73.240:7513 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 134.255.124.113:52251 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 62.165.233.148:50626 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.0.203.150:50333 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 134.255.83.206:56234 TIME_WAIT
tcp 0 0 127.0.0.1:33300 127.0.0.1:50402 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.133.132.223:54722 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 92.249.135.140:51730 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 81.183.137.133:55691 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.2.26.170:54140 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.6.193.126:63097 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.132.83.67:54750 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.148.71.97:28847 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:1883 192.168.2.223:7157 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.164.140.130:60204 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.236.61.41:50577 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 185.192.70.204:1302 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 79.122.112.131:2628 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.156.79.179:53005 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 176.63.7.82:33919 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.134.6.135:24851 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 92.81.131.110:42926 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 85.66.87.175:52761 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 31.46.101.24:54372 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 62.178.140.97:65075 TIME_WAIT
tcp 0 68 192.168.2.204:21234 149.200.75.118:7883 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.157.245.219:57829 TIME_WAIT
tcp 0 0 127.0.0.1:33300 127.0.0.1:50392 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:445 192.168.2.142:55615 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.147.79.232:29527 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 79.122.119.46:65238 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:1883 192.168.2.170:54585 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:1883 192.168.2.176:60560 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.125.93:37635 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 92.52.244.96:56766 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 212.40.82.55:63126 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 87.97.29.23:52163 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 78.92.93.158:2173 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 5.204.197.170:50817 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.223.194.96:40667 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 5.38.199.207:44647 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.2.250.35:52031 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.236.127.220:32127 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 149.200.75.53:51883 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 185.161.72.190:60920 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 79.121.111.86:52077 TIME_WAIT
tcp 0 12480 192.168.2.204:2202 192.168.2.142:55698 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.236.126.250:58692 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:1883 192.168.2.173:32402 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 62.77.240.94:50855 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 46.107.74.161:62953 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 87.97.57.69:22724 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 46.139.139.3:53743 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 78.92.124.196:58875 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.147.76.83:32461 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 91.224.178.80:24600 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.164.240.192:47991 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 79.121.15.115:4772 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.223.195.95:54655 TIME_WAIT
tcp 0 224 192.168.2.204:21234 85.66.103.63:56888 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 213.197.89.238:60684 TIME_WAIT
tcp 0 1 192.168.2.204:38579 84.2.104.239:6867 SYN_SENT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.21.181.5:30215 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 92.249.205.177:56927 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 194.35.123.43:64460 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 213.152.162.79:50951 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 217.197.181.53:62250 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.164.159.7:46893 TIME_WAIT
tcp 0 0 127.0.0.1:161 127.0.0.1:37064 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.172.226:55340 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 176.241.53.214:57402 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 91.104.89.115:54796 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:5001 192.168.2.142:55364 ESTABLISHED
tcp 0 1 192.168.2.204:21234 84.2.219.57:63447 LAST_ACK
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 86.120.100.51:48111 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 134.255.50.160:63929 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.3.97.99:53339 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.133.221:7329 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 185.97.210.185:61110 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 5.38.214.133:64011 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 134.255.36.113:38929 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.44.105.81:5449 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:38526 88.132.215.103:51423 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 31.46.122.146:40813 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.133.107.146:55180 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 87.97.24.87:61322 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 195.28.145.201:4905 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.93.206.0:6192 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 109.74.48.26:52151 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 79.121.69.218:53007 TIME_WAIT
tcp 0 1 192.168.2.204:55416 46.107.244.101:57627 SYN_SENT
tcp 0 1 192.168.2.204:48273 31.46.253.130:46561 SYN_SENT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.132.166.207:44897 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.0.164.202:59790 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 176.63.200.51:57966 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 212.40.84.164:60771 TIME_WAIT
tcp 0 144022 192.168.2.204:60353 185.56.162.226:22898 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.224.0.227:57293 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.156.149.133:51445 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 45.11.172.32:60226 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 91.120.108.208:59285 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 46.139.1.178:56384 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:33222 18.195.145.6:443 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 87.97.117.73:65473 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 81.182.15.249:52131 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.236.23.210:5055 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.24.28.50:51979 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 78.92.108.81:59594 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 77.111.168.20:54733 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 37.76.53.193:58855 TIME_WAIT
tcp 0 1 192.168.2.204:37541 188.143.7.24:8999 SYN_SENT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.224.168.16:52757 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 5.38.210.227:55151 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 87.242.16.175:54543 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 87.97.92.193:52483 TIME_WAIT
tcp 0 1 192.168.2.204:41740 62.201.121.228:58660 SYN_SENT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.24.36.192:47435 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 31.46.183.203:59048 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 80.98.200.34:55999 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 78.131.76.55:41767 TIME_WAIT
tcp 0 284 192.168.2.204:21234 24.129.162.37:26717 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.119.4.228:64412 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 85.67.101.95:39769 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.186.118.50:5161 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 176.63.69.224:62684 TIME_WAIT
tcp 68 0 192.168.2.204:21234 178.164.159.7:52511 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 92.249.167.141:40250 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 31.46.95.138:38953 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 194.118.248.177:61282 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.6.7.50:53730 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 81.182.46.151:5664 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.253.142.255:1165 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:1883 192.168.2.173:3662 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 31.46.130.205:57175 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 86.59.231.155:53952 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 85.67.101.95:40164 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.164.174.119:57257 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.57.119:63651 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 81.182.70.48:60747 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 62.165.218.52:59857 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.156.226.221:62048 TIME_WAIT
tcp 1 1 192.168.2.204:21234 77.234.68.73:55623 CLOSING
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.0.221.248:62347 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 176.241.50.173:59628 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 91.82.24.126:21641 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.109.67:36500 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 77.188.80.149:61572 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.132.120.118:58908 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 80.98.119.239:33813 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.223.170.49:50673 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 5.187.199.171:59863 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.3.97.99:54265 SYN_RECV
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 45.14.10.196:55845 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.225.18:52378 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 79.122.96.45:59883 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 46.251.6.211:60400 TIME_WAIT
tcp 0 0 127.0.0.1:33300 127.0.0.1:50376 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.236.21.47:63050 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 87.161.104.14:55695 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.164.195.9:63194 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 86.101.73.250:53779 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 62.77.230.34:8522 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 46.139.161.240:37809 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 134.255.104.66:64660 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 91.120.103.254:60088 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 88.132.23.72:27245 TIME_WAIT
tcp 0 1 192.168.2.204:41947 81.182.172.228:50969 SYN_SENT
tcp 0 0 192.168.2.204:1883 192.168.2.174:21585 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.224.0.227:57303 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 85.66.43.62:13740 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 212.51.151.3:47677 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 176.63.52.49:45791 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 212.23.215.161:50261 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.6.74.236:51916 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.162.150.40:57281 TIME_WAIT
tcp 0 48874 192.168.2.204:21234 46.251.26.176:64839 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 80.95.81.49:7377 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.223.90.117:60842 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 134.255.12.207:50262 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.164.159.18:50607 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.157.91.18:54042 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 85.195.47.184:63395 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 85.67.47.98:61073 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 195.38.117.134:41791 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 213.197.89.238:53306 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 185.151.0.147:52621 TIME_WAIT
tcp 0 1 192.168.2.204:47902 46.107.159.23:34155 SYN_SENT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 85.66.26.34:52182 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.164.135.121:53363 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 176.63.178.14:55349 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 5.187.254.77:53576 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 78.131.45.223:62582 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.134.231.248:54894 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.164.146.178:56710 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 78.92.118.82:57459 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 62.165.223.210:45103 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:46816 62.210.114.241:49263 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.236.125.70:13035 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 31.46.173.143:62298 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 212.102.38.173:44043 TIME_WAIT
tcp 0 28714 192.168.2.204:21234 37.234.26.75:59222 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 88.132.71.151:51883 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 176.63.178.14:55643 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 31.46.61.240:61616 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 80.98.44.104:34793 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.151.155:53074 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.134.81.138:49234 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 86.101.251.235:50086 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 62.165.229.65:56806 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:1883 192.168.2.176:63563 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 77.110.150.25:31366 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 79.121.73.240:11353 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 79.122.16.218:53164 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 95.211.191.66:41823 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 91.83.39.126:62521 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 87.97.15.214:54638 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 194.93.178.173:53911 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.133.132.223:53894 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 193.6.168.34:51829 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 45.155.40.43:41542 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:1883 192.168.2.223:10373 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.78.156:44294 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 82.137.63.205:63171 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 80.98.171.190:65077 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.164.165.167:54774 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 134.19.185.66:61241 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 91.120.66.144:56505 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 31.46.250.29:10656 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.236.5.143:57283 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:45333 185.149.91.17:51114 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 86.101.251.235:50006 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 145.236.29.8:33975 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 91.199.227.115:37241 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 85.66.200.42:14111 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 91.119.109.87:65473 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 212.95.5.221:64015 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 80.99.177.186:58632 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 37.220.209.114:54677 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 81.182.6.60:58040 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 86.101.244.210:64706 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.157.77.1:59912 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.143.66.214:60657 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 79.122.64.200:52669 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.27.247.219:53453 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 194.35.123.43:4377 TIME_WAIT
tcp 0 0 127.0.0.1:33300 127.0.0.1:50372 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.156.245.170:60910 TIME_WAIT
tcp 0 0 127.0.0.1:33300 127.0.0.1:50348 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 77.110.155.126:43121 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.132.132.215:49832 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 78.131.9.176:65378 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.164.175.158:48073 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 145.236.217.171:59396 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 46.139.110.126:63057 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:1883 192.168.2.223:13188 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.161.0:59995 TIME_WAIT
tcp 1 1 192.168.2.204:21234 84.224.13.230:61413 CLOSING
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.143.117.216:34515 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 185.94.190.181:65209 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 213.163.43.198:54991 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.157.160.147:49442 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 80.99.64.24:53680 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 5.79.75.80:47105 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 79.127.207.133:52699 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 134.255.50.160:62982 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 176.63.25.117:14692 TIME_WAIT
tcp 0 997805 192.168.2.204:21234 176.63.16.183:8571 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 79.114.174.50:60756 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 80.209.219.193:61360 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 91.83.224.41:55694 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 46.139.242.135:62897 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.164.166.188:64347 TIME_WAIT
tcp 0 95 192.168.2.204:21234 80.98.162.86:56927 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 80.98.148.84:49899 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 82.79.161.251:45977 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 129.159.204.98:41505 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.134.4.63:27094 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.157.203.59:62764 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 146.70.120.150:36776 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 217.197.185.188:64200 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 5.38.203.150:54913 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 46.107.76.157:59990 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 151.0.85.31:1307 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 81.183.49.231:65378 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 78.137.152.170:61115 TIME_WAIT
tcp 0 95 192.168.2.204:21234 89.134.10.114:43621 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 86.101.251.242:52920 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.236.34.76:63009 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 77.188.80.149:61585 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 80.98.44.104:38215 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 85.67.143.193:51285 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:1883 192.168.2.173:20923 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 86.120.101.229:40605 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.236.23.210:5747 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 82.131.190.146:63902 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.2.136.7:55820 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.34.255:48647 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 91.104.79.218:59533 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 87.97.62.109:51889 TIME_WAIT
tcp 0 270 192.168.2.204:21234 176.63.12.4:5286 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 82.131.129.35:57100 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 78.92.4.79:55434 TIME_WAIT
tcp 0 0 127.0.0.1:33300 127.0.0.1:50352 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 62.165.246.241:31351 TIME_WAIT
tcp 0 0 127.0.0.1:33300 127.0.0.1:50368 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 86.101.244.169:63656 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.223.194.96:54451 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 176.2.65.206:27200 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 149.200.85.43:62648 TIME_WAIT
tcp 0 1 192.168.2.204:37984 94.21.11.213:15294 SYN_SENT
tcp 0 0 192.168.2.204:59606 192.168.2.204:8443 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 86.123.132.167:62177 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.104.245:44679 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.1.166.168:34261 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 212.51.82.54:56234 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.236.31.208:19055 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 86.101.251.235:50403 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 5.182.32.154:25725 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:1883 192.168.2.223:5821 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.134.1.128:46379 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 78.92.25.103:51023 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 81.183.239.217:45319 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.27.143.43:64927 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 92.249.174.191:50363 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 80.99.85.28:42829 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.2.151.181:54695 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 178.164.128.138:50789 TIME_WAIT
tcp 0 0 127.0.0.1:37064 127.0.0.1:161 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.223.194.45:55278 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 176.63.25.117:56891 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.0.193.205:50006 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.36.209.207:54231 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 193.110.63.67:54512 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.36.217.68:63124 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.6.67.44:55629 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.134.173.16:50574 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:59544 192.168.2.204:8443 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 195.38.119.39:39140 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:59078 192.168.2.179:60006 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.34.255:48830 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.6.186.114:58298 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.133.12.199:62849 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 82.78.49.225:57383 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 86.59.222.189:60050 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 149.200.19.196:65096 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 87.97.115.115:65007 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 188.6.211.200:37361 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 81.182.104.50:61676 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 77.234.81.89:50728 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 89.132.97.156:50665 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 92.249.222.228:52500 TIME_WAIT
tcp 1 1 192.168.2.204:21234 80.99.186.145:59963 CLOSING
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 91.83.111.21:64752 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 195.206.181.88:56123 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 79.121.20.102:40936 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 82.78.85.174:60206 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 46.139.172.247:63037 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 31.46.116.106:65405 ESTABLISHED
tcp 0 56712 192.168.2.204:21234 87.97.45.222:53625 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 145.236.196.226:12721 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 87.97.45.92:52368 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 80.99.219.124:35612 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.236.34.76:64994 TIME_WAIT
tcp 0 1 192.168.2.204:21234 86.125.60.218:61810 LAST_ACK
tcp 461 0 192.168.2.204:21234 46.34.226.131:26779 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.44.236.221:3373 TIME_WAIT
tcp 302 0 192.168.2.204:21234 86.126.217.245:8865 ESTABLISHED
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 37.60.107.203:63550 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 94.21.172.226:55331 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 45.128.71.249:1195 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 85.67.160.152:58423 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:1883 192.168.2.173:3901 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 194.41.45.167:59290 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 85.135.219.227:54765 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 87.244.196.218:56849 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.236.63.149:59420 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 86.59.240.69:59341 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 88.132.62.230:13921 TIME_WAIT
tcp 0 0 192.168.2.204:21234 84.3.104.144:54075 TIME_WAIT
tcp6 0 0 :::80 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::16881 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::21234 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::8084 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::21 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::662 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::22 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::23 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::2202 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::1883 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::8123 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::8443 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::8091 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::443 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::892 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::3261 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::445 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::3263 :::* LISTEN
tcp6 0 0 fd54:89ad:97fa:0::40000 :::* LISTEN
tcp6 0 0 fe80::211:32ff:fe:40000 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::3264 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::2049 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::548 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::5000 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::5001 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::139 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::5357 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::5005 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::4045 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::5006 :::* LISTEN
tcp6 0 0 :::111 :::* LISTEN
tcp6 0 0 192.168.2.204:8443 192.168.2.204:59606 ESTABLISHED
tcp6 0 0 192.168.2.204:54122 159.100.4.222:443 ESTABLISHED
tcp6 0 0 192.168.2.204:8084 192.168.2.142:53044 ESTABLISHED
tcp6 0 0 192.168.2.204:8084 5.204.243.44:42580 FIN_WAIT2
tcp6 0 0 192.168.2.204:8084 192.168.2.142:53354 ESTABLISHED
tcp6 0 0 192.168.2.204:8084 5.204.243.44:42590 FIN_WAIT2
udp 0 0 0.0.0.0:59207 0.0.0.0:*
udp 0 0 127.0.0.1:858 0.0.0.0:*
udp 0 0 127.0.0.1:31067 0.0.0.0:*
udp 0 0 127.0.0.1:31068 0.0.0.0:*
udp 0 0 192.168.2.204:34659 192.168.2.1:5351 ESTABLISHED
udp 0 0 0.0.0.0:1900 0.0.0.0:*
udp 0 0 127.0.0.1:43886 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:892 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:56714 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:35771 0.0.0.0:*
udp 0 0 127.0.0.1:41926 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:4045 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:2049 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:33333 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:68 0.0.0.0:*
udp 0 0 192.168.2.204:55900 0.0.0.0:*
udp 0 0 192.168.2.204:55901 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:111 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:3702 0.0.0.0:*
udp 0 0 10.8.0.1:123 0.0.0.0:*
udp 0 0 192.168.2.204:123 0.0.0.0:*
udp 0 0 127.0.0.1:123 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:123 0.0.0.0:*
udp 0 0 192.168.2.255:137 0.0.0.0:*
udp 0 0 192.168.2.204:137 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:137 0.0.0.0:*
udp 0 0 192.168.2.255:138 0.0.0.0:*
udp 0 0 192.168.2.204:138 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:138 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:662 0.0.0.0:*
udp 0 0 127.0.0.1:161 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:6881 0.0.0.0:*
udp 0 0 192.168.2.204:5353 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:5353 0.0.0.0:*
udp 124416 0 0.0.0.0:21234 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:9997 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:9998 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:9999 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:39192 0.0.0.0:*
udp 0 0 0.0.0.0:43820 0.0.0.0:*
udp6 0 0 :::65353 :::*
udp6 0 0 :::50008 :::*
udp6 0 0 :::1900 :::*
udp6 0 0 :::1900 :::*
udp6 0 0 :::892 :::*
udp6 0 0 :::4045 :::*
udp6 0 0 :::2049 :::*
udp6 0 0 :::47631 :::*
udp6 0 0 :::111 :::*
udp6 0 0 :::3702 :::*
udp6 0 0 fe80::211:32ff:fe89:123 :::*
udp6 0 0 fd54:89ad:97fa:0:21:123 :::*
udp6 0 0 ::1:123 :::*
udp6 0 0 :::123 :::*
udp6 0 0 :::662 :::*
udp6 0 0 :::1194 :::*
udp6 0 0 :::57545 :::*
udp6 0 0 fd54:89ad:97fa:0:2:5353 :::*
udp6 0 0 :::5353 :::*
udp6 0 0 :::5353 :::*
udp6 0 0 :::21234 :::*
udp6 0 0 :::35099 :::*
raw 0 0 0.0.0.0:1 0.0.0.0:* 7
raw 230400 0 0.0.0.0:17 0.0.0.0:* 7
raw6 0 0 :::58 :::* 7
Active UNIX domain sockets (servers and established)
Proto RefCnt Flags Type State I-Node Path
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 21503 /tmp/ddns.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 6145 /var/run/dbus/system_bus_socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 82439 /run/synoaic_login_uploader.sock
unix 2 [ ] DGRAM 42760 /tmp/scemd_event_handler.sock_server
unix 2 [ ] DGRAM 49421 /tmp/scemd_connector.sock_server
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 100622 /tmp/synoaudiod.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 14353 /var/run/rpcbind.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 32018 /tmp/S2S/daemon.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 97050 /run/SynologyApplicationService/.s.PGSQL.6432
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 122141 /run/synofoto/geocoding.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 125982 /run/synofoto/person-clustering.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 5114 @/tmp/dbus-D3fqsIDEvD
unix 2 [ ] DGRAM 1061151 /run/samba/msg.sock/27514
unix 2 [ ] DGRAM 34335 /run/samba/msg.sock/8584
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 88353 /tmp/synoindexplugind_sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 15396 /run/synocached.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 17191 /run/synoscgi_domain_socket.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 90666 /var/run/synocontentextractd.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 74039 /tmp/synomediaparserd_sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 11576 /tmp/synotokenmgr.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 123193 /run/synofoto/notify-center.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 116799 /run/synofoto/check-center.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 95295 /var/run/notification_send.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 114752 /run/synofoto/check-album.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 75870 /var/packages/ActiveInsight/tmp/.prom.sock.metric
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 73291 /var/packages/ActiveInsight/tmp/.prom.sock.status
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 84806 /tmp/synoindexworkerd_sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 74355 /var/packages/ActiveInsight/tmp/.prom.sock.monitor
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 28488 /tmp/synosnmpcd.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 84809 /tmp/synoindexnotifyd_sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 123726 /run/synofoto/synoapid.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 84814 /tmp/synoindexscand_sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 18254 /run/avahi-daemon/socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 75874 /var/packages/ActiveInsight/tmp/.prom.sock.qc
unix 3 [ ] DGRAM 5714 /run/systemd/notify
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 5716 /run/systemd/private
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 101021 /var/packages/ActiveInsight/tmp/.su.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 5726 /run/systemd/journal/stdout
unix 2 [ ] DGRAM 7265 /var/run/synologd
unix 5 [ ] DGRAM 5729 /run/systemd/journal/socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 7267 /run/syslog-ng/syslog-ng.ctl
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 161731 /var/packages/ActiveInsight/tmp/.monitor.sock
unix 2 [ ACC ] SEQPACKET LISTENING 5732 /run/udev/control
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 121702 /run/synofoto/task-center.socket
unix 2 [ ] DGRAM 94566 /run/samba/msg.sock/15774
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 121705 /run/synofoto/task-center-sync.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 114027 /run/synofoto/.s.PGSQL.5432
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 103795 /tmp/synodl_monitor_socket_server.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 100726 /run/AudioStation/.s.PGSQL.5432
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 13179 /run/synoscgi.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 13181 /run/synoscgi-fastapi.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 13183 /run/syno_background_task.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 69853 /var/packages/WebDAVServer/target/var/run/httpd/webdav-cgisock.12929
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 94602 /run/samba/nmbd/unexpected
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 100235 /var/run/vapid_send_server.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 87691 /tmp/synoindexd_sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 35213 /run/samba/ncalrpc/np/initshutdown
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 35215 /run/samba/ncalrpc/np/eventlog
unix 55 [ ] DGRAM 5776 /run/systemd/journal/dev-log
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 35217 /run/samba/ncalrpc/np/plugplay
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 35219 /run/samba/ncalrpc/np/ntsvcs
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 112532 /run/synofoto/bg-job.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 122261 /run/synofoto/face-extraction.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 35221 /run/samba/ncalrpc/np/svcctl
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 35223 /run/samba/ncalrpc/np/spoolss
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 65176 /var/run/synoelasticd.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 35225 /run/samba/ncalrpc/np/wkssvc
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 9113 /tmp/synotaskmgr.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 35227 /run/samba/ncalrpc/np/netdfs
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 35229 /run/samba/ncalrpc/np/samr
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 35231 /run/samba/ncalrpc/np/lsass
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 62113 /run/filestation/thumbd.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 35233 /run/samba/ncalrpc/np/lsarpc
unix 2 [ ] DGRAM 33441 /run/samba/msg.sock/8160
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 102775 /var/packages/ActiveInsight/tmp/.mu.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 91298 /var/run/fileindexd.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 35235 /run/samba/ncalrpc/np/netlogon
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 35237 /run/samba/ncalrpc/np/srvsvc
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 19366 /run/ActiveInsight/server_status.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 35239 /run/samba/ncalrpc/DEFAULT
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 35241 /run/samba/ncalrpc/np/winreg
unix 2 [ ] DGRAM 33452 /run/samba/msg.sock/8556
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 31917 /run/recycle_bin/daemon.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 62384 /var/run/openvpn.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33200 /var/run/synocgid/synocgid.htua.socket
unix 2 [ ] DGRAM 33458 /run/samba/msg.sock/8557
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33202 /var/run/synocgid/synocgid.session.check.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33204 /var/run/synocgid/synocgid.session.crypto.box.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33206 /var/run/synocgid/synocgid.session.exist.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 76215 /tmp/synowstransfer.sock
unix 2 [ ] DGRAM 35255 /run/samba/msg.sock/8583
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 122547 /run/synofoto/js-server-backend.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33208 /var/run/synocgid/synocgid.session.get.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 124089 /run/synofoto/thumb.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 122554 /run/synofoto/js-server-websocket.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33210 /var/run/synocgid/synocgid.session.getbyid.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33212 /var/run/synocgid/synocgid.session.resume.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 29628 /run/synologan.sock
unix 2 [ ] DGRAM 35262 /run/samba/msg.sock/8586
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33214 /var/run/synocgid/synocgid.session.add.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33216 /var/run/synocgid/synocgid.session.write.to.file.socket
unix 2 [ ] DGRAM 35265 /run/samba/msg.sock/8589
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 59330 /run/ActiveInsight/.SubUploadDebugData
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33218 /var/run/synocgid/synocgid.session.getid.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 32963 /var/run/synotifyd.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 59332 /run/ActiveInsight/.SubUpgradeDSM
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33220 /var/run/synocgid/synocgid.ssldecrypt.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 59334 /run/ActiveInsight/.SubUpgradePackages
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33222 /var/run/synocgid/synocgid.remove.user.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 59336 /run/ActiveInsight/.SubDSMUpgradeCheck
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33224 /var/run/synocgid/synocgid.apikey.get.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 115658 /run/synofoto/thumbnail-provider.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 104906 /tmp/synodldbd.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 100810 /var/run/SynologyApplicationService/session_watcher.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 59338 /run/ActiveInsight/.SubEnableSpaceUsage
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33226 /var/run/synocgid/synocgid.checkreplayattack.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 62668 /run/postgresql/.s.PGSQL.5432
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33228 /var/run/synocgid/synocgid.remove.by.attr.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33230 /var/run/synocgid/synocgid.session.update.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 16084 /run/synoscgi_socket.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 69846 /tmp/usb-copy-socket
unix 2 [ ] DGRAM 33496 /run/samba/msg.sock/8579
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33498 /run/samba/ncalrpc/np/msftewds
unix 2 [ ] DGRAM 33504 /run/samba/msg.sock/8582
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33506 /run/samba/ncalrpc/DEFAULT
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 33508 /run/samba/ncalrpc/np/mdssvc
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 101608 /run/AudioStation/synoapid.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 72168 /var/run/syslog
unix 2 [ ] DGRAM 33512 /run/samba/msg.sock/8592
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 10217 /var/run/synobackupd.socket
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 72170 /var/run/synosyslog
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 103403 /tmp/synodl_transmission_socket_server.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 72173 /run/LogCenter/syslog-ng.ctl
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 105207 /run/synodl/synoapid.sock
unix 2 [ ACC ] STREAM LISTENING 94714 /var/run/minissdpd.sock
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 385754
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 65877
unix 2 [ ] DGRAM 12347
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 72172
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 11891 /var/run/dbus/system_bus_socket
unix 2 [ ] DGRAM 106027
unix 2 [ ] DGRAM 293708
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 107606
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 62279
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 3893
unix 2 [ ] DGRAM 2013
unix 3 [ ] DGRAM 62404
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 30161 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 119602
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 29872
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 101511
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 11872
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 13980 /run/systemd/journal/stdout
unix 2 [ ] DGRAM 28435
unix 2 [ ] DGRAM 84812
unix 2 [ ] DGRAM 65185
unix 2 [ ] DGRAM 1088787
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 99952
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 11734 /run/systemd/journal/stdout
unix 2 [ ] DGRAM 114372
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 8332
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 255229 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 117762
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 61214 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 2007 /run/systemd/journal/stdout
unix 2 [ ] DGRAM 12933
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 54895
unix 2 [ ] STREAM CONNECTED 100052
unix 2 [ ] DGRAM 64517
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 11564
unix 2 [ ] DGRAM 99987
unix 2 [ ] DGRAM 62544
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 1086866
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 6806
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 101056
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 118735 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 36890 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 15647 /run/systemd/journal/stdout
unix 2 [ ] STREAM CONNECTED 100211
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 83157 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 115712
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 994676
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 103052 /run/postgresql/.s.PGSQL.5432
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 3879
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 90672
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 35727
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 9032 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 104905
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 106651 /run/postgresql/.s.PGSQL.5432
unix 2 [ ] DGRAM 104900
unix 2 [ ] DGRAM 22752
unix 2 [ ] DGRAM 59329
unix 3 [ ] DGRAM 62405
unix 2 [ ] DGRAM 103405
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 31843 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 12752
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 73523
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 33030 /var/run/rpcbind.sock
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 21220
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 114211
unix 2 [ ] DGRAM 121699
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 28347
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 30043 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 115678 /run/postgresql/.s.PGSQL.5432
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 17141 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 15646
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 38330
unix 2 [ ] DGRAM 45414
unix 2 [ ] DGRAM 92199
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 11210 /run/systemd/journal/stdout
unix 2 [ ] DGRAM 1084401
unix 2 [ ] DGRAM 31572
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 1087004 /run/synoaic_login_uploader.sock
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 102773 /run/postgresql/.s.PGSQL.5432
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 29432
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 166485 /var/packages/ActiveInsight/tmp/.prom.sock.monitor
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 1086248
unix 2 [ ] DGRAM 20853
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 74064 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 1086867
unix 2 [ ] DGRAM 89517
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 84820
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 9197
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 118433 /run/synofoto/.s.PGSQL.5432
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 60325 /run/systemd/journal/stdout
unix 2 [ ] DGRAM 33233
unix 2 [ ] DGRAM 72442
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 21993
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 107616
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 27568
unix 2 [ ] DGRAM 65288
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 60333 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 62109
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 5865
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 45306
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 15404 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 115943 /run/postgresql/.s.PGSQL.5432
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 112504 /run/synofoto/.s.PGSQL.5432
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 16000
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 11136
unix 2 [ ] DGRAM 91826
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 27314 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 15586
unix 2 [ ] DGRAM 13404
unix 2 [ ] DGRAM 102847
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 12430
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 113058
unix 2 [ ] DGRAM 91865
unix 3 [ ] DGRAM 62403
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 111177 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 62479
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 385753
unix 2 [ ] DGRAM 64702
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 18256
unix 2 [ ] DGRAM 59177
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 9074
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 11718 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 115679
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 107617
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 104201 /run/postgresql/.s.PGSQL.5432
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 103761 /var/packages/ActiveInsight/tmp/.prom.sock.metric
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 6155 /var/run/dbus/system_bus_socket
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 100731 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 11871
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 112565 /run/synofoto/.s.PGSQL.5432
unix 2 [ ] DGRAM 84120
unix 2 [ ] DGRAM 28490
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 97264 /run/systemd/journal/stdout
unix 2 [ ] DGRAM 78165
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 72616
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 70503 /run/synologan.sock
unix 2 [ ] DGRAM 17789
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 123176 /run/synofoto/task-center.socket
unix 2 [ ] DGRAM 4986
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 61910
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 54894
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 12305
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 124087
unix 2 [ ] DGRAM 7624
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 13979
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 124222 /run/synofoto/task-center.socket
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 11647
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 117761
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 62718 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 993155 /run/synoscgi_socket.sock
unix 2 [ ] DGRAM 19021
unix 3 [ ] DGRAM 2017
unix 2 [ ] DGRAM 11128
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 115710
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 35719
unix 2 [ ] DGRAM 10955
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 117763
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 17140
unix 3 [ ] DGRAM 62406
unix 2 [ ] DGRAM 78267
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 122134 /run/synofoto/task-center.socket
unix 2 [ ] DGRAM 102411
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 3880
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 115714
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 90670
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 35726
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 10896 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 101026 /var/packages/ActiveInsight/tmp/.prom.sock.status
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 124221 /run/synofoto/task-center.socket
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 31829 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 96207
unix 2 [ ] DGRAM 55443
unix 2 [ ] DGRAM 35732
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 31193
unix 3 [ ] DGRAM 2016
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 80732
unix 2 [ ] STREAM CONNECTED 1087864
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 90669
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 30118 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 31645
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 11209
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 103156
unix 2 [ ] DGRAM 82064
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 115711
unix 2 [ ] STREAM CONNECTED 102418 /var/run/synocontentextractd.sock
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 257363
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 36418 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 19835 /var/run/dbus/system_bus_socket
unix 2 [ ] DGRAM 45721
unix 2 [ ] DGRAM 32459
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 124083
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 117764
unix 2 [ ] DGRAM 80087
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 90671
unix 2 [ ] DGRAM 49770
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 6816 @/tmp/dbus-D3fqsIDEvD
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 65876
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 11920 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 116788
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 83663 /run/postgresql/.s.PGSQL.5432
unix 2 [ ] STREAM CONNECTED 92274
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 5864
unix 2 [ ] DGRAM 13178
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 125979
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 123185
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 117765
unix 2 [ ] DGRAM 13189
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 11722 /run/systemd/journal/stdout
unix 2 [ ] DGRAM 11945
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 19920 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 30479
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 99166 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 11137 /var/run/dbus/system_bus_socket
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 94974 /run/systemd/journal/stdout
unix 2 [ ] DGRAM 12085
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 15585
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 15115
unix 2 [ ] DGRAM 118779
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 21992
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 124208
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 17577 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 98665
unix 2 [ ] DGRAM 1086865
unix 2 [ ] DGRAM 122691
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 74609 /run/systemd/journal/stdout
unix 3 [ ] STREAM CONNECTED 43216 /run/systemd/journal/stdout -
ViZion
félisten
PVE bal oszlop: Home Assistant VM kiválaszt. Középen Summary kiválaszt, kicsit még jobbra a summary ablakban az IP résznél van a more.
Simaliba.
Hmmm... akkor nem nagyon van más lehetőség, mint kizárni valahogy az okot.
Serverben ramok rendben, SSD rendben, más PVE vagy VM nem fagyogat?
HA újratelepítés is lehet opció, jól helyrerakja magát mentésből. Előtte mentsd el a VM-et azért. -
zseko
veterán
válasz
ViZion #55603 üzenetére
Ez a koordinátort lehet wifin, usb-n vagy lanon használni, nálam lan kábellel van a routerbe dugva. Az FW már friss, amennyire lehet, a dev változatot nem tettem még fel.
Amúgy ma egész nap nem voltam itthon, reggel ránéztem akkor okés volt, mire hazaértem megint kifagyott állapotban volt. Ugyanakkor viszont az eszközök úgy néz ki mintha működtek volna (bár ennek kicsit ellentmond hogy az éjjelilámpámra beállított okosgomb viszont nem kezelte a lámpát), mert nem látom hogy a hűtő például leolvadt volna, kapcsolgatott ahogy az automatizálásban be van állítva, és a hőmérsékletnél is ez látszik, 17.8°-18° között ingadozik.
Viszont azt találtam, hogy az Energia fül által mutatott, és a felületre berakott infokártyákon kiírt fogyasztás eltér egymástól az összes zigbee-s blitzwolf okoskonnektornál. Az Energia fülön mutatott a valós (az elmúlt hetek trendjei alapján), a másik, mért, kiíratott érték eltér +50-80%-al.
Proxmoxnál az IP-nél a more-ra kattintva ki tudod listázni, ha a guest agent fut.
~
Ezt a mondatot egyelőre még emésztem, hogy hol találom meg. -
-
nimfas
addikt
válasz
ViZion #55610 üzenetére
Most telefonról próbáltam WAN oldalról....
2024-12-15 20:00:25.973 Status: Login successful from 5.***.***.44 for user 'admin'
2024-12-15 20:00:26.008 Status: Incoming connection from: 5.***.***.44
2024-12-15 20:00:37.750 Status: MQTT: Connecting to 192.168.2.204:1883
2024-12-15 20:00:37.951 Error: MQTT: Connection failed!, restarting (rc=5)
2024-12-15 20:00:37.951 Error: MQTT: disconnected, Invalid Username/Password (rc=5)App-ban... "Hoppá, nincs adat a domoticz szerveren"
Elvileg fut a Mosquitto
-
nimfas
addikt
válasz
nimfas #55607 üzenetére
LOG-ban ez van:
2024-12-15 19:34:41.570 Status: Domoticz V2020.2 (c)2012-2020 GizMoCuz2024-12-15 19:34:41.929 Status: Built by SynoCommunity for synology NAS devices. Date: 2023-05-17 15:30:062024-12-15 19:34:41.930 Status: Startup Path: /volume2/@appstore/domoticz/bin/2024-12-15 19:34:55.718 Status: PluginSystem: Started, Python version '3.8.16'.2024-12-15 19:34:57.685 Status: WebServer(HTTP) started on address: :: with port 80842024-12-15 19:34:58.059 Status: Camera: settings (re)loaded2024-12-15 19:34:58.073 Status: TCPServer: shared server started...2024-12-15 19:34:58.074 Status: RxQueue: queue worker started...2024-12-15 19:35:00.075 Status: NotificationSystem: thread started...2024-12-15 19:35:00.075 Status: EventSystem: reset all events...2024-12-15 19:35:00.273 Status: PluginSystem: Entering work loop.2024-12-15 19:35:00.773 Status: EventSystem: reset all device statuses...2024-12-15 19:35:01.075 Status: MQTT: Connecting to 192.168.2.204:18832024-12-15 19:35:01.075 Error: MQTT: Failed to start, return code: 14 (Check IP/Port)2024-12-15 19:35:06.703 Status: Python EventSystem: Initalizing event module.2024-12-15 19:35:06.704 Status: EventSystem: Started2024-12-15 19:35:06.704 Status: EventSystem: Queue thread started...2024-12-15 19:36:07.360 Status: MQTT: Connecting to 192.168.2.204:18832024-12-15 19:36:08.359 Error: MQTT: Failed to start, return code: 14 (Check IP/Port)2024-12-15 19:37:17.548 Status: MQTT: Connecting to 192.168.2.204:18832024-12-15 19:37:18.413 Error: MQTT: Failed to start, return code: 14 (Check IP/Port)2024-12-15 19:38:25.727 Status: MQTT: Connecting to 192.168.2.204:18832024-12-15 19:38:26.977 Error: MQTT: Failed to start, return code: 14 (Check IP/Port)2024-12-15 19:39:34.784 Status: MQTT: Connecting to 192.168.2.204:18832024-12-15 19:39:35.019 Error: MQTT: Failed to start, return code: 14 (Check IP/Port)2024-12-15 19:40:19.886 Status: Login successful from 192.168.2.142 for user 'admin'2024-12-15 19:40:20.016 Status: Incoming connection from: 192.168.2.1422024-12-15 19:40:23.983 Status: User: admin initiated a switch command (4/Emelet Szoba kapcsoló/On)2024-12-15 19:40:24.830 Status: Notification: Emeleti Lámpa ON2024-12-15 19:40:26.252 Status: User: admin initiated a switch command (4/Emelet Szoba kapcsoló/Off)2024-12-15 19:40:26.257 Status: Notification: Emeleti Lámpa OFF2024-12-15 19:40:26.207 Error: Telegram: {"ok":false,"error_code":400,"description":"Bad Request: chat not found"}2024-12-15 19:40:26.482 Error: Telegram: {"ok":false,"error_code":400,"description":"Bad Request: chat not found"}2024-12-15 19:40:27.137 Status: User: admin initiated a switch command (4/Emelet Szoba kapcsoló/On)2024-12-15 19:40:27.139 Status: Notification: Emeleti Lámpa ON2024-12-15 19:40:27.419 Error: Telegram: {"ok":false,"error_code":400,"description":"Bad Request: chat not found"}2024-12-15 19:40:28.123 Status: User: admin initiated a switch command (4/Emelet Szoba kapcsoló/Off)2024-12-15 19:40:28.169 Status: Notification: Emeleti Lámpa OFF2024-12-15 19:40:28.441 Error: Telegram: {"ok":false,"error_code":400,"description":"Bad Request: chat not found"}2024-12-15 19:40:42.116 Status: MQTT: Connecting to 192.168.2.204:18832024-12-15 19:40:42.137 Error: MQTT: Failed to start, return code: 14 (Check IP/Port)
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Synology 218Play-en fut egy
Domoticz szerver (Version: 2020.2
Build Hash: 0
Compile Date: 1970-01-01 01:00:00
dzVents Version: 3.0.2
Python Version: 3.8.16 (default, May 17 2023, 15:24:05) [GCC 8.5.0])Kb. 1 hónapja a telefonos applikáció nem működik (nem található adat a szerveren hibával).
Frissítettem a Mosquitto-t is (2.0.20-16) a NAS-on, na azóta webes felületről sem működnek a kapcsolók. Úgy csinál mint ha kapcsolna, de valójában nem csinál semmit.
Ha a böngészőbe beírom a kapcsolók web címét akkor tudom kapcsolni, máshogy nem.Vajon mi és hol baszódott el a rendszerben?
Vagy írjátok, hogy mit nézzek vagy frissítsek....
Nem szoktam nagyon basztatni, eddig szépen működött x évig.... -
evilskati
aktív tag
válasz
evilskati #54478 üzenetére
Eszköz elérhetetlenségéről értesítés küldése telefonra a Home Assistant Companion App Segítségével. Hátha valakinek hasznos lesz.
Az előző hozzászólásomban írt automatizációval az volt a baj, hogy csak egyszer futott le, és nem vette figyelembe, hogy megkapom-e az értesítést vagy nem. Mivel áramszünet után küldte egyből, amikor ugye nincs internet sem, ezért nyilván nem kaptam meg.
Megoldás lett volna egy ciklusba rakni és mondjuk óránként újraküldeni, amíg az eszköz elérhetetlen, de ha nem vagyok otthon, akkor feleslegesen kapnám meg újra és újra az üzenetet, úgy sem tudok foglalkozni vele.
Olyan megoldás kerestem, ami addig küldi újra óránként az értesítést, míg az eszköz elérhetetlen és visszajelzést nem kap a HA arról, hogy valóban megkaptam azt.
Segéd entitás nélkül sikerült megoldanom, figyeli a confirmation eseményt, ami akkor keletkezik, mikor a Companion app visszajelez az értesítés megkapásáról. Ha valami hiba miatt ez az esemény üres lenne, akkor nem fut hibára, hanem tovább lép. Ha több telefonos értesítés van beállítva, akkor azokkal nem keveredik össze, hozzá van csatolva egy egyéni ID.
Illetve, nem kell leokézni telefonon az értesítést, elég megkapni. Ez elvileg csak az Androidos Companion appal működik, iOS esetén kell az értesítésben OKÉ gombot küldeni, és annak megnyomását használni a ciklus megszakítására.A telefonnak nem kell egy hálózatban lennie a HA-val, mert az étesítés küldésére a HA a Google's Firebase cloud messaging szolgáltatást használja.
Alább a kód.
alias: Elerhetetlen Slimmelezer ertesites_okos
description: Értesítés küldése XYZtelefonjára a Slimmelezer elérhetetlenségéről.
triggers:
- trigger: state
entity_id:
- sensor.hatasos_vetelezett_energia_a
to: unavailable
enabled: true
- trigger: state
entity_id:
- sensor.hatasos_vetelezett_energia_a
to: unknown
enabled: true
conditions: []
actions:
- repeat:
sequence:
- variables:
kontextus: "{{ context.id }}"
- action: notify.mobile_app_xyz_device
metadata: {}
data:
data:
ttl: 0
priority: high
confirmation: true
title: Slimmelezer nem elérhető.
- wait_for_trigger:
- trigger: event
event_type: mobile_app_notification_received
event_data:
title: Slimmelezer nem elérhető.
timeout:
hours: 1
minutes: 0
seconds: 0
milliseconds: 0
- if:
- condition: template
value_template: "{{ wait.trigger.idx is defined }}"
then:
- if:
value_template: >-
{{ wait.trigger.event.data.title == 'Slimmelezer nem
elérhető.' }}
- condition: and
conditions:
value_template: "{{ wait.trigger.event.data.message == kontextus }}"
then:
- stop: ""
while:
- condition: state
entity_id: sensor.hatasos_vetelezett_energia_a
state: unavailable
- condition: state
entity_id: sensor.hatasos_vetelezett_energia_a
state: unknown
mode: single -
jézusom
addikt
Jelentem, feltettem OMV-be Dockerbe a speedtestet. Ez Így király, HA mellett van, úgyhogy elég releváns és akkor mérek amikor akarok
-
peti85
senior tag
Köszönöm és #55602 Szirtimorc-nak is!
Úgy látom Aqara M3 hub-ot használsz és meg vagy vele elégedve. Kicsit borsosnak találom az árát, de nyilván az új szabvány (Matter) támogatása és megbízhatósága miatt megérheti. Van más hasonló hub ami szóba jöhet ha Matter és Zigbee eszközök is lehetnek a házban, vagy ez a legjobb ár-érték arányban?
Ezek nagyon gagyik?
- Moes Tuya MZHUB-MS
- SONOFF Zigbee Bridge Ultra
- Zemismart M1 -
ViZion
félisten
nem USB-s ZB dongle-d van? Annak a port-nál au USB portot kellene megadni.
Nem az eszközt/USB portot adtad át Proxmoxban a VM-nek?
Vagy ez LAN-on van?
Ha jól olvasom, akkor Nálad ez egy ESP-s wifis ZB koordinátor. Lehet a YB power-t lejjebb kell venni és a wifi helyett kábellel próbálni. Mondjuk ettől a ZB-nek kellene szétesnie szerintem, HA lefagyjon az ehhh.... FW az friss gondolom?
Debug mode és bővítmények tiltása/törlése lehet a következő. Tailscale, Get HACS, VSCode... ezek biztosan. Alexa okozott ilyesmit [link]A 172. akármi címek a HA-ban a dockerek címei, Proxmoxnál az IP-nél a more-ra kattintva ki tudod listázni, ha a guest agent fut. VM-en változtatni futás közben nem tudsz, illetve csak elmenti és leállás után módosítja.
-
zseko
veterán
válasz
ViZion #55586 üzenetére
data_path: /config/zigbee2mqtt
socat:
enabled: false
master: pty,raw,echo=0,link=/tmp/ttyZ2M,mode=777
slave: tcp-listen:8485,keepalive,nodelay,reuseaddr,keepidle=1,keepintvl=1,keepcnt=5
options: "-d -d"
log: false
mqtt: {}
serial:
port: tcp://192.168.2.124:6638
baudrate: 115200
adapter: ember
disable_led: false
advanced:
transmit_power: 20Azért ember, mert az adapter firmware frissítése után már ezt kellett megadni. Jah, volt vele gond, ám az abból állt hogy az feküdt meg és nem frissültek a kártyák értékei, de maga a rendszer működött gond nélkül. Itt írnak róla [link] Ajánlják a HA-s integrációjának tiltását, azt lehet megpróbálom.
Bővítmények (+integrációk): [kép]
A warning-nál lévő 172.xx-es ip címhez hasonlót a mosquitto naplójában láttam.
Amit korábban írtál, a proxmoxbeli átállításokat, azt ne futó rendszernél csináljam gondolom?
hanem előtte állítsam le a HA-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen videókártyát?
- Vicces képek
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest