Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
noorbertt #51028 üzenetére
Igen,CMS a progi amiről használom a win-es laptopon és a droidos telefonon és tableten is...
Nincs a programmal semmi bajom csak mivel gondolom ez a "gyári alkalmazás" tehát nem annyira megbízható,de lehet ezt rosszul gondolom.
Ha nem így van akkor maradhat a CMS mert ezt már megszoktam.
Kikapcsoltam a netet itthon,mobilnetről rámentem xMeye app-al amit azon használok és nem érem el a kamerákat.(nyilván ez is a felhőn keresztül kapcsolódott eddig ha távolról akartam elérni a kamerákat)
Tehát most már csak egy vpn servert kell beállítanom itthonra és azon kapcsolódnom pl a CMS vagy a XMEYE app-al és így meg vagyok a kínai serverek kikerülésével?Igen a családtagoknál majd vmit ki kell találnom de azt majd megoldom mert + 1 személyről van szó aki használja néha a kamerákat...)
Ha ez itt nagyon off akkor folytathatjuk PÜ-ben is,de lehet más is akarja majd így üzemeltetni a saját otthoni kameráit....)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest