Hirdetés
-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
válasz
noorbertt #51028 üzenetére
Igen,CMS a progi amiről használom a win-es laptopon és a droidos telefonon és tableten is...
Nincs a programmal semmi bajom csak mivel gondolom ez a "gyári alkalmazás" tehát nem annyira megbízható,de lehet ezt rosszul gondolom.
Ha nem így van akkor maradhat a CMS mert ezt már megszoktam.
Kikapcsoltam a netet itthon,mobilnetről rámentem xMeye app-al amit azon használok és nem érem el a kamerákat.(nyilván ez is a felhőn keresztül kapcsolódott eddig ha távolról akartam elérni a kamerákat)
Tehát most már csak egy vpn servert kell beállítanom itthonra és azon kapcsolódnom pl a CMS vagy a XMEYE app-al és így meg vagyok a kínai serverek kikerülésével?Igen a családtagoknál majd vmit ki kell találnom de azt majd megoldom mert + 1 személyről van szó aki használja néha a kamerákat...)
Ha ez itt nagyon off akkor folytathatjuk PÜ-ben is,de lehet más is akarja majd így üzemeltetni a saját otthoni kameráit....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest