-
PROHARDVER!
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
egy új tapasztalat ESP8266 Tasmota Wifi és Asus router viszonyában. Kb egy hete tesztelem az eszközöket és néha elvesztették a wifi kapcsolatot. Azt a syslog szerveremből végül kitúrtam, hogy valami DHCP loopba kerültek, a routeren a klienslistában Expressif egységként szerepeltek és hol eltűntek hol megjelentek.
Anélkül hogy áramtalanítsam bármelyik oldalt is, az a workaround, hogy legacy módba rakom a routeren a 2.4 Ghz wifi-t. Ekkor gond nélkül felkapcsolódnak. Majd utána vissza és minden újra rendben. Kigugliztam, hogy a wifi 2 console command (ami 801.11b módba rakja vissza a tasmota eszközt ), lehet segít hosszútávon. Hát majd meglátjuk. Leírtam ide is, ha esetleg másnak is lenne hasonló problémája.
Állítólag a probléma mélyebben van a device rétegben tasmota oldalon (wifi arduino end of life), asus oldalon meg good luck a javításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged