Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
25en jottem, itt adsl van.Nem tudom koliban mi lesz, remelem jo net lesz.Bar lehet hogy wireless.
Mint irtam, egyik tanarnal lakunk par napig.
Jahm es 2 oraja meg nem jtott be a prohardver oldala, nem tudom miert:(
Legjobban a a parom hianyzik otthonrol, es az, hogy nem tudok vele beszelni, mert iszonyat draga.(ma pl. 2 percre veletlen benyomodott a telom, mondhatom orultem:(
Van egy hatalmas to itt, suzanne meselt valami szornyrol is, es hogy tavaly a discovery chanel forgatott itt, szornyet varva:)
Most epp kislanyanak, ninanak mond meset.
'' macsek is van, hatalmasak, akkorak mint otthona perzsa, jo hosszu szoruk van, de nem nymott a pofajuk, hanem mint az otthoni hazimacsekoke.
A norveg sracok nem nekem valok:)
csunya vorosek...
A busz draga , nagyon, 30 kmert fizettunk 45 koronat fejenkent (~1400 ft), de lehet atvagott a sofor, mert oslotol idaig a diakjegy 165 volt (jahm es az 180 km legalabb...).
Kajakrol: normalis kenyer vagy nincs vagy iszonyat draga.Ajam megfizetheto, es tuti nem mudzsem:)
A benzin kb. 8 korona, ~kb mint otthon.
But the english words not come easy:(
Hat igen.Bele kell meg tanulnom.Szerencsere matyas eleg jol beszel angolul , en csak figyelek, es probalom megerteni mirol beszelgetnek:)
Tobbnyire sikerul, de megszolalni nem nagyon merek meg, max csak ha keerdeznek:)
Na majd meg irok.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Arch Linux
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest