- Egérpad topik
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Penta-Tandem néven jelöli az új, ötrétegű QD-OLED paneljeit a Samsung
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
25en jottem, itt adsl van.Nem tudom koliban mi lesz, remelem jo net lesz.Bar lehet hogy wireless.
Mint irtam, egyik tanarnal lakunk par napig.
Jahm es 2 oraja meg nem jtott be a prohardver oldala, nem tudom miert:(
Legjobban a a parom hianyzik otthonrol, es az, hogy nem tudok vele beszelni, mert iszonyat draga.(ma pl. 2 percre veletlen benyomodott a telom, mondhatom orultem:(
Van egy hatalmas to itt, suzanne meselt valami szornyrol is, es hogy tavaly a discovery chanel forgatott itt, szornyet varva:)
Most epp kislanyanak, ninanak mond meset.
'' macsek is van, hatalmasak, akkorak mint otthona perzsa, jo hosszu szoruk van, de nem nymott a pofajuk, hanem mint az otthoni hazimacsekoke.
A norveg sracok nem nekem valok:)
csunya vorosek...
A busz draga , nagyon, 30 kmert fizettunk 45 koronat fejenkent (~1400 ft), de lehet atvagott a sofor, mert oslotol idaig a diakjegy 165 volt (jahm es az 180 km legalabb...).
Kajakrol: normalis kenyer vagy nincs vagy iszonyat draga.Ajam megfizetheto, es tuti nem mudzsem:)
A benzin kb. 8 korona, ~kb mint otthon.
But the english words not come easy:(
Hat igen.Bele kell meg tanulnom.Szerencsere matyas eleg jol beszel angolul , en csak figyelek, es probalom megerteni mirol beszelgetnek:)
Tobbnyire sikerul, de megszolalni nem nagyon merek meg, max csak ha keerdeznek:)
Na majd meg irok.
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Formula-1
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egérpad topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Starlink
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs