Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Miért kell ezeket a vén hülyéket hallgatni, miért nem lehet visszakapcsolni a csarnokba? Kíváncsi lennék, ünneplik-e a magyarokat vagy mi van most. Meg hogy kifütyülik-e a franciákat, eléneklik-e a Himnuszt stb.
-
boygo
aktív tag
Köszönöm a közvetítést , főképp a TÉLAPÓKNAK . :D :P
-
csudri
őstag
Imádom a női kézilabdát, a szivem-lelkem az övék, de ezt nem azért buktuk el, mert betegek a lányok. Ez a csapat az olimpián viszont kemény lesz, addigra a Görbicz féle fiatalok is ''beérnek''! Gratula azért ehhez az ezüsthöz! Ha előre azt mondták volna, hogy miénk az ezüst szó nélkül bele mentünk volna! Szép volt lányok! MAjd két év múlva adunk a világnak!
-
Bash
őstag
Vége. Mérgemben elmegyek valami büfébe, mert megéheztem. :((
-
Som@
őstag
Sajnos kikaptunk! :O:O:O
A történelem ismétli önmagát!
32-29.
Gratul a franciáknak.
Lányainknak pedig csak annyit tudok mondani, hogy fel a fejjel! -
lesaux
veterán
Vége. Ez hihetetlen volt! :(((
-
divot
veterán
Kikaptunk. SOHA TÖBBÉ NEM IDEGESKEDEM VÉGIG MAGYAR SPORTOLÓ MÉRKŐZÉSÉT!
-
lesaux
veterán
32-29, kikaptunk :(
-
csudri
őstag
Eldölt!
-
csudri
őstag
Szerintem ha kikapunk (ahogy mindig a döntőkben) akkor az a 7500 szurkoló le fogja bontani a csarnokot! (Ne legyen igazam!)
-
csudri
őstag
A ******* már annak a Siti-nek! Rendes játéidőben eladott vagy 5 labdát, most meg főlé lövi! :C
---ne anyázz! Zs.---- -
Som@
őstag
Nagyon nagy a tanácstalanság a lányainknál!
Ők sem akarják elhinni, hogy ez van. Látni a kétségbeesést az arcokon. :( -
divot
veterán
3 perc. Soha többé nem nézek magyar válogatott meccset. Semmilyet.
-
divot
veterán
Csapatunk meglehetősen összeomolva.
-
Gh0sT
addikt
Meddig tart még a meccs? Nincs nálam TV.
-
lesaux
veterán
Ezt nem hittem volna, hogy így kisz*punk. :(
-
Som@
őstag
Azt kell mondanom, hogy elvesztettük!
28-31 a franciáknak. :O -
Som@
őstag
Vezetnek a franciák.
45 másodpercig emberhátrányban vagyunk -
Bash
őstag
Ne legyen igazam, de ez a hosszabbítás nem nekünk kedvez. :O
Reméljük Pálinger továbbra is csodálatosan fog védeni, a cikkben 18-szor szerepel a neve. -
Som@
őstag
Kimentem a szívgyógyszeremért...
-
Som@
őstag
Hosszabítás! :O:O:O
-
Som@
őstag
Időn túli 7 méteres a franciáknak!
:O:O:O -
Som@
őstag
Fél perc vissza!
Egy gól az előnyünk és emberhátrányban vagyunk! :O -
salazol
őstag
válasz
w9033626
üzenetére
Minden íróprogi SCSI-ként kezeli a dolgot.
Pont ezért van az ASPI driver.
A windows is tartalmaz valamit erre, de a legjobbat (állítólag) az Adaptec készíti.
Neked ez van rosszul települve, úgy néz ki.
Mivel fogalmam sincs, hogy lehet a windóz ASPI-ját kijavítani, ezért javaslom az Adaptec ASPI telepítését.
Volt olyan íróprogim régebben, amelyik nem is volt hajlandó az Adaptec ASPI nélkül működni. -
Som@
őstag
Azt kell modanom, elfáradtunk. :(
1:30 perc vissza.
28-25. -
Som@
őstag
26-23-nál időt kér Mocsai Lajos!
Azt mondom: ránk fér. A franciák előretolt védekezése ellen folyamatosan adjuk el a labdákat. :( -
hungeek
senior tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
megérdemelte! aki hülye egyen sz@rt....
de figy: nem érdemes felb@sznod az agyvized az ilyen lámák miatt....
én utoljára akkor kaptam majdnem agyvérzést amikor valaki 1 órán keresztül arról győzködött hogy az fx5200 milyen egy penge kártya... beszélhettem én neki, mondhattam bármit... -
salazol
őstag
A borland ezt írja a Delphi 7 personal edition-re:
Az online súgó segít a nagyteljesítményű, nem kereskedelmi alkalmazások fejlesztésében - az első alkalmazásukat gyorsan és könnyen készíthetik el a kezdők.
Ez azt jelentené, hogy mint egyéni vállalkozó nem vehetek ilyet a vállalkozói gépemre?
Vagy vehetek, de csak tanulgathatok rajta, és a készült progit nem használhatom vállalkozásban? Vagy csak nem adhatom el a progit, amit ezzel fejlesztek?
Tudtok erről valamit? -
Bash
őstag
-
w9033626
aktív tag
ezt írja a nero-m
scsi parancs leállítva!!!!
és nem ír semmit, mi ez?????
hlp -
zsoltee10
addikt
ja. az ilyeneknek adják el a sok gagyi p4cerkát, meg fx-t. ma már tényleg úgy van, hogy olyan még véletlenül sem induljon el gépet venni egyedül, aki nem ért hozzá, mert ahol tudják átverik. nagyon kevés bolt van, ahol korrekten állnak a vevőhöz. egy kezem még sok is hozzá. :(
-
zsoltee10
addikt
és akkor ezek brutto árak. szal nem értem az embereket. mondtam neki, hogy megoldom. de nem. ő majd elintézi, és akkor bemegy egy idegen boltba, és közli, hogy kell neki egy gép, de azt se tudja, mi az hogy számítógép. azt is mondhatta volna, hogy b@lf.. vagyok verjetek át. :D, és akkor +2k, és 400-as ram a vásárláskor.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest