Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Logitech szerviz
- Milyen alaplapot vegyek?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- 3D nyomtatás
- DUNE médialejátszók topicja
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Köszi.De így viszont el kell jönnöm a koopos cégemtől(ahol nagyon nagyon szeretek lenni), de hátha megenyhülnek és visszavárnak majd , főleg hogy az anyacég országába megyek....:(
Szal örülök is meg nem is.Júniusban diplomáztam vpéna de ez így tólodni fog.Remélem aztán pedig maradhatoka munkahelyemen..... -
tildy
nagyúr
Úgy néz ki februártól norvégiában leszek:)
Ma volt az ösztödijra jelöltekkel az elbeszélgetés , kiválasztottak.
Remélem ott is lehet majd Ph!-t olvasni.... -
Som@
őstag
És ehhez mit szóltok?
[L]http://web.axelero.hu/soma19/memtest86.jpg[/L]
Elég jó ram?
Mindjárt csinálok még pár képet. Most a hibaszámláló 4032nél tart. :( -
peltar
tag
Lenne egy kérdésem garanciával kapcsolatban:
Volt egy vincsim ami meghalt, szerencsére garis volt és gond nélkül kicserélték.
Viszont most ez a csere kezd fura dolgokat csinálni (bad sector) és eszembe jutott, hogy az eredeti gardátum az érvényes, ami lejárt tavaly vagy a cseredarabra is érvényes az 1 év, mert akkor még van két hetem hogy lerendezzem. -
Som@
őstag
A probléma megoldva. :D
Lehet kapni ugyanis aktív USB kábelt (4,8 méter) amiből 5 darabot egymásba lehet fűzni. Ezek mindegyik vége lapos, az egyik ''anya'' a másik ''apa''. A legutolsó aktív kábelre pedig rá lehet dugni a sima USB kábelt.
Mondjuk nem olcsó ez sem. Egy ilyen aktív kábel ára kb. 8000 Ft. -
crab
senior tag
Ez egy elég hasznos oldal:[L]http://www.peticio.hu[/L]
írjátok alá a nektek tetsző petíciokat, remélhetőleg lesz neki valami értelme. -
csudri
őstag
Nem tudom, hogy a HP kijött-e már vele, de azt hizsem itt a PH!-n is volt róla hír, hogy van egy olyan cucc, amivel lehet vezeték nélkül csatlakoztatni nyomtatót a számítógéphez. Azt hiszem kb. 20m-ig jó a cucc. Keress rá!
A konkrét kérdésedre sajna nem tudom a választ.
közben megtaláltam a hírt róla
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=4459[/L]
Borsos az ára, de ez van.
[Szerkesztve] -
Som@
őstag
Tudja valaki, hogy mennyi egy USB2 kábel maximális hossza a gyakorlatban?
Egy nyomtatóról lenne szó, amit kb. 10-12 méterre kellene tenni a géptől.
Hálózati nyomtatás nem megoldható. -
twollah
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
A VV3tol mar most sugarban hanyok.
Az osszes ujsagban errol van szo. -
twollah
nagyúr
Kb egy honap kiesett az eletembol!
Nem emlekszem semmire sem!
Nem tudom mit csinaltam, csak homalyosan emlekezem a dolgokra amik tortentek velem... -
twollah
nagyúr
Na atvittem a paromhoz a kabatjaim, innem mar konnyebb lesz a koltozkodes.
Remelem hamar tul leszek rajta. -
csudri
őstag
[L]http://kep.tar.hu/csudrosz/images/pic4245870.jpg[/L]
Ezt most küldte egy haverom, nagyon állat!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
hungeek
senior tag
EMBEREK: KARÁCSONYKOR LEÍRTAM ITT A PH-N HOGY MIT KÉREK KARÁCSONYRA: HOGY MEGLEGYEN A NYELVVIZSGÁM :))
MÁRA LETT EREDMÉNY ÉS MEGLETTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EURO B2 KÖZÉP-ANGOL
65%-tól lehetett átmenni, nekem 67% :DDD -
tomcs
őstag
aaaa ilyen nincs... nezem ngc-t van ez a foszer aki plasztinalja a hullakat.. na uj emlektargykollekcioja: plussmaci. van rajta cipzar. eddig meg semmi meglepo. nade kinyitod. mi van alatta? a medve belszervei szepen megcsinalva plussbol. meg van ugyanez vemhes kutyara is es van benne kiskutya.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa :O:O:O -
csudri
őstag
Kellene már szívnom egy cigit, de lusta vagyok lebaktatni a földszintre.
-
twollah
nagyúr
Na lassan elkezdem a koltozkodest a paromhoz.
Osszeramoltam az elso adag cuccom (tavaszi kabatok), es majd meg szakadok olyan nehez lett a taska. -
PeliScan
addikt
Érdekes, nem látom KovacsUr hozzászólásást, pedig itt kell lennie, a '48as. :F
-
MUŁĐER
addikt
JEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Sikerült a nyelvizsgám!
WOW!!:C:C
Örüljetek velem!!!!
Na,húzok butulni,ezt meg kell ünnepelni! -
Cane
őstag
Talán a wigwamon láttam nemrég egy olyan cikket, amiben arról volt szó hogy egy német srácnak telefonos netje volt és összeszedett valami dial-up(?) alkalmazást és míg ő netezett közben a telefonja észrevétlenül az alkalmazás miatt emelt díjas számokat hívott, így kijött a havi telszámla ami nagyon-nagyon durva volt. Létezik ilyen sz@rság manapság is pl. adsl-nél?
-
tildy
nagyúr
sürgős segítség kéne!
Páromnak kéne kaját csinálni ami finom is , kiadós is, de nem is drága+gyorsan készen van.Nem is tudom mti csináljak neki:( -
-
marcee
addikt
Basszus, leszedtem egy SpyHunter-t, újraindítatta a gépet, 15 percig szöszölt a keresgéléssel, talált egy rakat adware/spy cuccot, DE egy darabot nem hajlandó kiirtani míg meg nem veszem! :( (remélem az uninstallhoz nem kell reboot, mert akkor felrobbanok)
-
PeliScan
addikt
A próba kedvéért betettem egy 90 perces CDt is, h na erre már cska ráfér, de nem. :( Akkor nem a lemezeknek, hanem a Neronak van vmi baja...
melyik verzió a recommanded? Én most az 5.5.9.14et használom... hm? -
anaqer
veterán
válasz
PeliScan
üzenetére
Nálam ''hótóccsó'' slim Philips 708-ig ment párszor.
Más:
Van itt valaki, aki All-In-Wonder területen szakértő? Próbálom beüzemelni a TV tunert, meg is találta a csatornákat rendesen, de amikor kiválasztanék egyet a listából, akkor egy pillanatra bevillan a kép, aztán csak hangyaháború, sistergés... :O Pedig vesz mindent rendesen, mert a csatornaváltasztó táblázatban látszik egy kis thumbnailen az adás... :F -
PeliScan
addikt
Én emléxem rosszul, vagy elképzelhető, hogy régen egy 80 perces CDre fel tudtam írni 705 megát is, akár..? :F
Most a Nero 703 megánál már szt mondja, h szevasz, nincs elég hely, pedig a túlírás is engedélyezve van... mi lehet az oka? Vagy ez természetes, 700 meg a max, és soha senkinek nem megy tovább, én emléxem rosszul..? -

-
twollah
nagyúr
Latom tortentek valtozasok.
-
twollah
nagyúr
Huh de regen jartam erre.
-
crab
senior tag
Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy másnak is lassú-e a ph! vagy csak nálam van gáz?
Szerk.: 1 perc volt elküldeni ezt az msg-t is.
[Szerkesztve] -
ggx
tag
most jöttem rá, hogy ez a topik egy paradoxon:
mivel a topik neve: Off topic, ezért minden témába vágó hozzászólás off-topic témájú
de mivel az off-topichozzászólás azt jelenti, hogy témán kívűli, ezért ez ellentmondás... :DDD
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
Grat! :C
[Szerkesztve] -
HiperG
addikt
1000
-
[amne]
senior tag
Holnap megyek katonaságra 8ra kelhetek 5kor, nyugodalmas jó éjszakát.
-
w9033626
aktív tag
Tök lassú a chicken invaders, mióta feltettem a detonator-t (52.16), mitől lehet ez? lehet valahogy orvosolni anélkül, hogy a detonatort lecserélném?
-
Bash
őstag
Most reklámozták az MTV-n, hát nem gyönyörű?
[L]http://www.vaio.net/models/desktops/v/index.html[/L]
Aktív témák
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest