Hirdetés
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Na ujra itt.real idojarasjelentes:hideg van, kinn korcsolyaznaka norvegok, a nap sut, lattunk egy franko siugro palyat.
¨
Jaj csak az a franya angol...Rajottem, nagyon soakt felejtettem, es a kedvenc angol konyvemet is otthon hagytam (merthogy az nyelvtan es a parom szerint arra nincs szukseg...Pedig de...)
DJuiceban 30 sms itt ingyen van, az eztra packkal pedig 150 koronat meg le lehet beszelni a 100on felul.
Hetfon kapunk student id cardot.
Ma voltunk a rendorsegen, egyelore naluk van az utleveleunk (fogalmam sincs mit csinalnak vele...)
otthon milyen az ido?
Tortent valami erdekes az elmult ket napban?
Remelem fogok kapni pcmcia kartyat es akkor a kolibol mar gyakran fenn tudok lenni.
:)
Hetfon koltozunk be a koliba.Kozben kiderult , hogy jon meg egy magyar diak ide...hmm..
Ma vegre lattam egy normalisan kinezo norveg Pasit:)
Bår tulzottan nem nezegettem oket:)
Most epp egy gepteremben csucsukelek, a monitor tok szar, homalyos, de azert latom mit irok:)
Mindenkepp veszek majd fenykepezogepet.:)
Kivancsi leszek milyen kajakat fogunk enni , ha mar nem suzannenal leszunk.
A hus nagyon draga itt, azt tuti nem fogok enni.
Max halat.
A rak kb. olyan fagyasztoban talalhato itt omlesztve, mint otthona jegkremes tarolok:)
Na be is fejezem a szofosast, majd meg jovok:) -
tildy
nagyúr
Nem , most meg nem, hiszen o modemmel van.
na raktam fel par avit es par kepet:
[L]http://tildy.c2.hu/image/IMG_1703.JPG[/L]
[L]http://tildy.c2.hu/image/IMG_1783.JPG[/L]
[L]http://tildy.c2.hu/image/MVI_1785.AVI[/L]
[L]http://tildy.c2.hu/image/IMG_1789.JPG[/L]
[L]http://tildy.c2.hu/image/IMG_1779.JPG[/L]
[L]http://tildy.c2.hu/image/MVI_1741.AVI[/L] -
tildy
nagyúr
25en jottem, itt adsl van.Nem tudom koliban mi lesz, remelem jo net lesz.Bar lehet hogy wireless.
Mint irtam, egyik tanarnal lakunk par napig.
Jahm es 2 oraja meg nem jtott be a prohardver oldala, nem tudom miert:(
Legjobban a a parom hianyzik otthonrol, es az, hogy nem tudok vele beszelni, mert iszonyat draga.(ma pl. 2 percre veletlen benyomodott a telom, mondhatom orultem:(
Van egy hatalmas to itt, suzanne meselt valami szornyrol is, es hogy tavaly a discovery chanel forgatott itt, szornyet varva:)
Most epp kislanyanak, ninanak mond meset.
'' macsek is van, hatalmasak, akkorak mint otthona perzsa, jo hosszu szoruk van, de nem nymott a pofajuk, hanem mint az otthoni hazimacsekoke.
A norveg sracok nem nekem valok:)
csunya vorosek...
A busz draga , nagyon, 30 kmert fizettunk 45 koronat fejenkent (~1400 ft), de lehet atvagott a sofor, mert oslotol idaig a diakjegy 165 volt (jahm es az 180 km legalabb...).
Kajakrol: normalis kenyer vagy nincs vagy iszonyat draga.Ajam megfizetheto, es tuti nem mudzsem:)
A benzin kb. 8 korona, ~kb mint otthon.
But the english words not come easy:(
Hat igen.Bele kell meg tanulnom.Szerencsere matyas eleg jol beszel angolul , en csak figyelek, es probalom megerteni mirol beszelgetnek:)
Tobbnyire sikerul, de megszolalni nem nagyon merek meg, max csak ha keerdeznek:)
Na majd meg irok. -
tildy
nagyúr
hali!
Na vegre itt:)
hehejj from norway:)
the weather is cold but same in hungary:)
Na szoval tegnap erkeztem ide, reggel hetkor indultunk ferihegyrol.'' fapadossal jottunk, skyeurope, es ryanair.
Londonban ertetlenkedett egy kicsit a csaj a bejaratnal, mert volt nalunk egy femvazas hatizsak.Sajnos ott motoztak is, mert besipoltam, de nagyon rendesek voltak ugy egyebknet, segitettek mit csnaljak.:)
Duty free shopban lattunk canon a70et 70 E korul volt arban.
Sajnos kar hogy a picimaci kartyam eladtam, emrt vegul is lett latopom, amibe jo lett volna:(
Remelem kapok itt is, de itt eleg kicsi shopok vannak, ma vettunk egy helyen pl. djuice kartyat, de ott nem lattunk csak wireless picimaci kartyat , meg pciost.
Na bekopizom ide is amit mar par embernek megirtam:
Na most jutottam nethez.Egyelore egy tanarnal lakunk, majd a koliban is lesz
net, amint veszek a gepbe kartyat.I hope:)
Hetfoig itt leszunk, tehat nem a koliban, ezert nem tudok allandoan neten
lenni.
egyebkent adsl van itt.
Na szoval.A repulout nagyon jo volt, a skyeuropeon meg teat es kavet is
kaptunk, a ryanairen fizetni kellett volna mindenert.Igazsag szerint a
repulorol le sem szalltam volna, annyira jo volt repulni.
Itt egyebkent gyonyoru sikloernyozesre kivalo hegyek van, csak keves a
leszallo:(
Egy to partjan , de fenn a hegyen lakunk.50 centis ho van, kb, de nincs
hideg.Persze a kabatom ujja, mivel cippzaras lejott:(szetjott, ugyhogy
kellett tut es cernat kerni.
A hazaknal nincs kerites, es az egesz udulofalunak nez ki.
Az arak az egekben, nem magyaroknak valok. 10 korona= 300 ft 1.5 liter cola.
A sima kenyer kiloja 300-600 forint korul van, a tojas darabja 90ftnak
megfelelo osszeg.
Penzt kb. szerdan kapunk.
Fogunk business englishre is menni.
Van par szo amit nem ertek, de matyas elmondja.Bar jo lett volna az a
konyv , amit el akartam hozni, abban nyelvtani dolgok vannak ugyan benne,
de pl. itt van a must es a may multideje es a jovoideje.
(valami abble to meg ilyesmi meg remlik regrol, de nem minden...:()
Remelem belejovunk.Szeretnenk par szot norvegul is tudni, pl . a szoba az
itt rom (room helyett). -
tildy
nagyúr
Nos lássuk a prohardverre mennyi találat érkezett:)
[L]http://fl01.ct2.comclick.com/aff_frame.ct2?id_regie=1&num_editeur=5761&num_site=2&num_emplacement=1[/L] -
tildy
nagyúr
#1843-ban tud valaki segíteni?
-
tildy
nagyúr
Nem találok egy topicot:(
Egy gef2 mx 400at szerettem volna tatabányáról boltolni:) , de nem találom a topikot, amiben beszéltünk róla:( -
tildy
nagyúr
itt fogok lakni.Ha érdkeel valakit:U
[L]http://www.sitel.no/boliger/bo/breisas_1.htm[/L] -
tildy
nagyúr
Hugi mondta , hogy lesz valami ingyenesikoncert , ahol fellép itthon a the rasmus is.Ő mindenképpen feljönne rá.Tud valaki erről valamit?
-
tildy
nagyúr
Repjegyet akartam rendelnia ryanair járatára, de nem engedi, mert csak sima Visa, meg mastercard a jó:((
Nem tud valaki besegiteni? -
tildy
nagyúr
Emlékszik valaki arra a hülye flashes játékra amiben van vagy 6 ember, és egy farönkön kell átmenniük egy lámpással a túloldalra, időre?
(öreg tata, cicababa csajszi stb.)
A linket ide írjatok, mert mailt nem tudok olvasni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Ha végre megkapom a vizumom....
az alsó vonatikonnál lévő helyen leszek.... -
tildy
nagyúr
Egy jó kis cikk az origón.
Jászberényi középiskolákban (egyikbe jár KInti nevű ph!-s társunk, hugicám...) kérdeztek diákokat , hogy lehet Aids ellen védekezni.
Az eredmény meglepő lett:
[L]http://origo.hu/itthon/20040204mosakodast.html[/L]
Remélem a Klapkások miatt ilyen rossz az eredmény (egy gimi + egy gimi&szakközép és egy szakmunkásképző van)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Mail ment...Akit érdekel még, szóljon.Digitális képekkel + mmsel elhet pályázni:D
Sajnos muszáj a kiíró cég vállalatainak egyikében dolgozni, szerencsére én egy ilyen helyen vagyok.:D:D
Tehát a fotót én küldeném el, viszont ha nyerek :)
AKkor nagy része a nyereménynek a tied.Hogy mennyi az enyém, azt megbeszélhetjük:D
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
1000USD-s fotópályázat!!!
Infók nálam:) -
tildy
nagyúr
Nem tudjátok véletlenül hol és mennyiért csinálnak olyan biztosítást, ami külföldre utazáskor kell?
Találtam neten egy oldalt, de ott horrorisztikus árak vannak (4.5 hónapra 40-50E Ft...) -
tildy
nagyúr
Meg lehet tudni, hogy ki ez a ''rudi'' moderátor?
Valaki más néven volt és így akar elbújni.Ejnye... -
tildy
nagyúr
Már eldöntött a dolog, tehát 80-90% , hogy mehetek, kivéve ha a norvégok len nem fújják.Majdcsak nem.....Itt a sulról egy ksi leírás:
[L]http://www.hit.no[/L]
Jut eszembe, ha valakinek lenen erre az időre kölcsön notebookja , olyan p100-p166os kaliberű, azt megköszönném...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Leírhatom végülis ide is.A suliban van ugye ilyen Erasmus , meg socrates meg leonardo meg mindenféle ösztöndíj.
Most lenne az első alkalom , hogy valaki tőlünk norvégiába menjen, merthogy egyébént annyira drága ország, hogy senki nem akar odamenni cserediáknak.Még a németek sem.Szóval a norvég kormáyn fogta magát, és azt mondta erre a félévre tőlünk két diák mehet, akiknek az ellátását állják.Tehát nem erasmus nagyságú ösztöndíjjat akpunk, hanem többet, ami fedezi a kaja, meg kolesz meg ilyen dolgokat.
Nos én megpályáztam. 4en voltunk, ketten mehetünk.
Én végülis az angol tanulás +projektmunka miatt mennék nagyon, + egy ilyen helyzet kaland is egyben , meg erőpróba.Persze az sem mellékes, hogy a koopos helyem tulaja egy norvég cég, a telenor.ÍGy gondolom ha visszajövök , ezt a cégnél értékelni fogják, és remélem maradhatok.
Február elején lesz a kiutazás.
Úgyhogy össze kel kapnom maga.Munkahelyemen még nem modntam smemit, mert tegnapig még nem volt biztos.
Remélem megértik.Szeretnék egyébként visszajönni és a koopot befejezni.
Egy tanulmányi félévre mennék, nem tdom mikor jönnék haza.Remélem államvizsgára hazaérnék:D Ha nem , akkor marad az őszi állam/álomvizsga.
Kiváncsi leszek milyen lesz, de olyan felemás érzéseim vannak.Örülök is meg nem is:D
Pedig most voltak már igazán jó munkáim benn a cégnél, ráadásul pont alegrosszabbkor lépek le, pont mikor be kéne segítenem.... -
tildy
nagyúr
Most szedhetek szedelőcködni meg minden:((
ÁÁÁ nem hittem ennyire nehéz lesz elmenni.... -
tildy
nagyúr
Köszi.De így viszont el kell jönnöm a koopos cégemtől(ahol nagyon nagyon szeretek lenni), de hátha megenyhülnek és visszavárnak majd , főleg hogy az anyacég országába megyek....:(
Szal örülök is meg nem is.Júniusban diplomáztam vpéna de ez így tólodni fog.Remélem aztán pedig maradhatoka munkahelyemen..... -
tildy
nagyúr
Úgy néz ki februártól norvégiában leszek:)
Ma volt az ösztödijra jelöltekkel az elbeszélgetés , kiválasztottak.
Remélem ott is lehet majd Ph!-t olvasni.... -
tildy
nagyúr
sürgős segítség kéne!
Páromnak kéne kaját csinálni ami finom is , kiadós is, de nem is drága+gyorsan készen van.Nem is tudom mti csináljak neki:( -
tildy
nagyúr
az enyém:
Elmegyógyintézeti ápoló (Tóth Ildikó)
Rasszista uszító (Tóth Ildikó Éva)
Vetkőzőtáncos(Tildy) -
tildy
nagyúr
[L]http://www.dickssportinggoods.com/info/index.jsp?categoryId=222930&infoPath=222992[/L]
Még annyit tennék hozzá, hogy nekem 41es lábam van, ez amerikai férfiméretben 8as, nőiben 9es.
Emvy:igen te is.
Kb. 4Ezer forintnyi a postaköltség.
Egy haverom is rendelt már tőlük, ő ajánlotta nekem.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
[L]http://www.footlocker.com/catalog/productdetail.cfm?TID=5555-070704124221071201915
62-0&module=productDetail&action=view&sku
=384176&model_nbr=39811&supercat=other&id=0&mvp=[/L] -
tildy
nagyúr
Na képzeljétek.Megjött amerikából a cipöm:

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hm a real időjárásjelentésbe én is beírtam, persze oda nem ír senki.
Pécsiek a szakdoga munkába irt progim azt mondja, hogy tiszta az ég nálatok (10.45s adat)Ez igaz????
Aki kiváncsi egyébként rá az itt találja:
[L]http://pg.c2.hu/wap/metar/index.php[/L]
Heheh végre valami amit az exploreresek nem tudnak olyan könnyen megnyitni:)))
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na húzzunk bele, van még cirka 13 és majdnem egy negyed óránk, hogy 2000 hozzászólás legyen...Izé...2004:U
-
tildy
nagyúr
irásbeli:67%
szóbeli:63%
Azt hittem írásbeliből az olvasáskészséget néző rész jobban sikerült. na de mindegy.(40/25,20/18,40/24<-ez az eredményem, mennyi pontból mennyit értem el )
A betétlap (ne röhögjetek) úgy tűnik csaka régi biziknél volt.Egy belső lap volt, a nyelvvizsga nyelvén... -
tildy
nagyúr
Na megérkezett a nyelvvizsga-bizonyítványom:)
De a páromnak anno volt benne egy betétlap is (ő angolból csinálta , tehát angol nyelvű betétlap volt).
Nekem miért nincs?:O:O -
tildy
nagyúr
na megérkezett a nyelvvizsgám:)yippi
beadta az unalmast a hangfalam:((
és az esti céges bálra kéne nézni valami alkalmi motyót.... -
tildy
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Te a te megfejtésed nem nyert.Soma rájött, hogy nem én vagyok a képen, bár nagy a hasonlóság.(merthogy azt írta , hogy az ezen meg ezen a képen lévő jobban bejön, azaz azokon a képeken egy csaj van, amit meg én mutattam az meg egy srác.->namost ebből igen sok következtetést le lehet vonni;])
-
tildy
nagyúr
somának megy asör.
Egyébként azt hittem , rögtön rávágjátok, hogy én vagyok a képen...Hiszen -szerintem-döbbenetes a hasonlóság.
Arc, haj, szemöldök, orr...
Egyébként Erez van a képen, az infected mushroom egyik fele...:) -
tildy
nagyúr
Találtam egy képet, na ki van rajta?
[L]http://www.infected-mushroom.net/Pictures/Pics/11_Var_01012020_04.jpg[/L]
:)) -
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Hihi:)
4. evben nulla vizsga van:)Yippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Ize, lett volna ketto, de jo kislany voltam, es a javat is meg a biztonsagbiszbaszt is megcsinaltam.
Aktív témák
- Fallout 4
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Snowboard topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Interactive Brokers társalgó
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest