- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarri
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Szerintem még egy-két óra mire úgy tudom értelmezni az írásod, aminek te is szánod.
Nem baj, holnap átolvasom kipihenten,mert meg szeretném érteni a gondolataidat.
Kidus: jó érzés látni azt a kék fejecskédet.
Tiv is volt, és ti voltatok az elsők akikkel beszélgettem először mikor ide kerültem. Remélem boldogok vagytok, és vidáman telnek napjaitok. Meg a kis alkesz macseknak is.
A hsz -edre térve, a csalódások után a lányok valóban hajlamosak gondolkodni mielőtt belemennek egy kapcsolatba. De szerintem az igazi szerelem minden észérvet elsöpör. Puszi.
Sajnos mennem kell aludni, jó éjszakát mindenkinek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem baj, holnap átolvasom kipihenten,mert meg szeretném érteni a gondolataidat.
Tiv is volt, és ti voltatok az elsők akikkel beszélgettem először mikor ide kerültem. Remélem boldogok vagytok, és vidáman telnek napjaitok. Meg a kis alkesz macseknak is.
A hsz -edre térve, a csalódások után a lányok valóban hajlamosak gondolkodni mielőtt belemennek egy kapcsolatba. De szerintem az igazi szerelem minden észérvet elsöpör. Puszi.