Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
1.: Láttál már kutyát ágra akasztott rongyba harapva lógni órákon át?
Droid: márminthogy kinek kell majd szopnia? Annak aki nem rájuk szavazott? Mert a rájuk szavazók a mélytorkost is mennyei mannának veszik ha megváltójuk így akarja. Ezek meg max akkor szopnának ha ezt szószerint nyilvánosan kellene megtenniük. De párezermilliárd forintnyi magyar adófizetőnek járó eurócskával a zsebemb...akarommondani a gázszerelőm zsebében én se nagyon aggódnék.
/Amúgy hogy "vezethet" felelősen kormányt, országot valaki aki 12 év alatt egy fillért sem tudott félretenni? /Irónia off
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Ezer százalék, hogy ezzel szopni fognak, de szerintem ez a cél. Kell valami újabb megnyerhetetlen harc, Brüsszel meg jó ellenfél, mert csak néz bután, és azt se érti, hogy most akkor bunyó van.
Amúgy én személy szerint leszarom, tavasszal 2x tankoltam Mo-n, 1x a cseheknél, akkor is gondolkoztam rajta, hogy tankoljak-e annyit, hogy a magyar határig elég legyen, de nem volt kedvem matekozni, teletoltam inkább.
Nyáron megint megyünk, majd tankolok szokás szerint az osztrákoknál, ha sokat megyünk Mo-n belül, az 1, max 2 tank, kibírom.
Mondanám, hogy a diszkrimináció jobban fáj, mint az a tankolásonként 10-20 euró, amit bukok, nyilván ez így szembemegy mindennel, ami eu, de igazából leszarom. Azon sokkal inkább tudok kárörvendeni, hogy milyen büntit kell ezért majd beszopniuk, és milyen háborgás lesz belőle.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest